Square 8 517 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Dość szybko odblokowuje się wszystko z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Dokładnie jak tylko bawisz się w misje dodatkowe to dość szybko odblokowujesz techniki i postawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Mnie tak już od jakiegoś czasu strasznie nudzi ta gra, że od kilku dni jej nie wlaczalem i nie za bardzo mnie ciągnie, by to zrobić. Pierwsza wyspa była całkiem przyjemna, ale no nie da się ukryć, że masz trzy wyspy i na wszystkich robisz to samo. Mam jakieś 26h i skończyć pewnie skończę, ale dawno nie grałem w tak powtarzalną grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Mnie dopiero pod koniec męczyła ale tak szczerze to tylko i wyłącznie moja wina bo wiedząc jak powtarzalne się robią te obozy i milion lisów powinienem po prostu to sobie odpuścić i lecieć fabułe. Ale mimo wszystko dla mnie super gra i mocno jej brakowało, bo jakim c0rwa cudem dopiero w 2021 roku dostaliśmy taką gre o samurajach? No i widoki w tej grze nigdy mi się nie znudzą. Musze kiedyś przejść jeszcze raz+dlc pierwszy raz na jakimś porządnym tvku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 A no to prawda. Ja też robiłem praktycznie wszystko co się dało, no i w końcu mi się przejadlo. Trzeba było robić więcej niż sama główna os, ale też bez przesady. Ale teraz jak eksploruje i natrafiam na lisia nore, to noz mi się w kieszeni otwiera, hehe. Ile oni tu tego wjebali, to głowa mała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 No lisów jest zdecydowanie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Te lisy to jest c0rwa dramat. Najlepsze są te kapliczki do których droga sama w sobie jest misją a widoki największą nagrodą szkoda że system wspinaczki to typowa zdauniona szkoła wspinaczki uncharted since 2007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 te kapliczki faktycznie super pomysł, ale no tak jak mówisz - co z tego, jak to wszystko jest tak zautomatyzowane i robi się tak naprawdę samo no całe ghost of tsushima Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 No jeszcze żeby to wspinanie było w miarę dobrze zaprojektowane a faktycznie czuć powiew wczesnych lat 2000. Co najlepsze robię przede wszystkim główny wątek i jak po pierwszym akcie już mam większość odblokowane to skopali mocno balans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Jeśli chodzi o otwarte światy to jest to jedyna gierka gdzie wyczyściłem całą mapę. Nawet takie sztosy jak RDR2 mnie do tego nie zmusiły. a Tutaj świetna walka, widoki pchały mnie do tego. Mój ulubiony otwarty świat i gierka od Sony nie licząc BB. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 569 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Gra ma bardzo dobry pacing oraz przede wszystkim nie wywołuje zmęczenia po dłuższych sesjach. Ostatnio wróciłem do Jina aby dokończyć dlc z wyspą Iki i podoba mi się nadal niesamowicie, tym bardziej że poziom trudności walk znacznie wzrósł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 Ja liczyłem też, że Jin Spoiler wróci jako bohater całej Japonii a tu niestety został niczym Robin Hood Banitą Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Mam wersje na PS4. Odpalę na PS5 i teraz pytanie. Jest jakaś dopłata do wersji na PS5? Podmienić na wersje PS5? Olać i odpalić wersje z 4 na 5. Jakaś znacząca różnica między tymi wersjami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Aby mieć opcję zakupu wersji dedykowanej pod PS5 musisz mieć wersje Director's Cut czyli podstawka + dodatek. Dodatek kosztuje ok 80zł, ulepszenie 40zł. Grając w wersje PS4, będziesz miał 60 klatek, reszta tak jak na PS4. Wersja pod PS5 oferuje lip-sync pod japońskie audio, chyba wyższą rozdziałke, jeszcze szybsze loadingi plus może jakieś inne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Czyli można śmiało olać i ograć wersje z Ps4. Wersja na PS5 175zl Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Jak nie masz ps plus to kupić essentiala na rok i przekonwertować do extra i tam jest wersja DC Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 Jak wrócę to też odpalę w wersji PS4, bo nie chcę drugiej listy trofeów, tylko dobić to, co mi do dobicia pozostało. 60 klatek wystarczy, a więcej bajerów może kiedyś, jak teraz z Wiedźminem - po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 No ja wziąłem ulepszenie, bo gierkę miałem za darmo. W momencie premiery dodatku już miałem sporo godzin na koncie to chociaż tak mogłem wesprzeć twórców za ten świetny szpil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 Pograłem już sensowną ilość godzin (pierwsza wyspa wyczyszczona) i gameplayowo niby to jest tylko dobra rzemieślnicza robota ale dzięki stylistyce tak wszystko ze sobą świetnie współgra że gra się mega przyjemnie. Jak poprawią parę elementów w sequelu to będzie zadatek na 9+/10. I to co chciał bym właśnie zobaczyć w następnej części: - większa interakcja z otoczeniem: lepsze rozprzestrzenianie się ognia, koszenie trawy/bambusów podczas pojedynków czy właśnie podpalanie wysokiej trawy przez mongołów którzy zobaczyli że się chowam w pobliżu (coś jak niszczenie gargulców w Batmanie Arkham) - ograniczenie ekwipunku: mam teraz za dużo narzędzi mordu na sobie, jak by był system jak w Tenchu czy MGS5 to przynajmniej musiał bym się zastanowić co brać na misję, czy iść bardziej w stealth czy otwartą walkę, tak samo ze zbrojami czy założyć ciężką czy lekką - AI przeciwników, praktycznie nie atakują jednocześnie czy nawet jeden za drugim tylko czekają na swoją kolej Reszta mi się podoba a nawet bardzo, a pójście w bardziej stylizowane oświetlenie i efekty to strzał w 10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 965 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 Gra świetna. Co mi się bardzo spodobało, to to, że koń zawsze pojawia się w pobliżu. Wiecie, idziesz sobie, wołasz konia, a ten pojawia się obok i płynnie na niego wskakujesz. Niby drobiazg, ale dla mnie to był duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 A to chyba wszystkie gry tak mają, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 w RDR2 czasami się nie słuchał, ale to REALIZM Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 No i Płotka w Wiedźmaku potrafi się pokazać w dziwnych miejscach po przywołaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 965 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 Właśnie o to chodzi, że tylko w GoT to jest takie super płynne. W innych tytułach możesz przywoływać, ok, ale często, prawie zawsze jednak musisz iść do tego stworzenia/pojazdu. Chyba w Darksiders też tak było, że koń pojawiał się pod jeźdźcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 W Asassin`s Creed wygląda to podobnie, gwiżdżesz na konia, a ten albo gdzieś zablokowany, albo jest daleko, albo go w ogóle nie ma. W Ghost of Tsushima to rzeczywiście bardzo dobrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi