Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, orion50 napisał:

Gram od kilku dni w przygody Pana Sakai, wyczyściłem 1 wyspę, jestem w II akcie i w drugiej części wyspy. Mam prawie wymaksowana postać, a chcąc odbić obóz pojawią się komunikat "wrogowie są zbyt silni" i ginę na 2 hity. O co chodzi ?

Dokładnie z misją fabularną związane, sam kilka razy będąc dopakowany próbowałem tam wpaść i wyjaśnić ale się nie da w końcu Cię dojadą mimo iż masz dopakowaną.

Opublikowano

Ach to legendarne miejsce z lokalizacją nieskończonej ilości mongołów.. kilkadziesiąt stron temu był też poruszany ten wątek. Gra w zawoalowany sposób komunikuje: "nie pchaj się tam samuraju zanim nie zrobisz misji wątku głównego"

Opublikowano

No tak z drugiej strony jeśli jest to związane z misją fabularną to nie może gra pozwolić żeby zdobyć obóz wcześniej bo powrót do niego później z misją fabularną byłby nielogiczny więc lepiej wpakować tam połowę narodu mongołów żeby pozostał niezdobyty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
8 minut temu, orion50 napisał:

Chyba mi się gra zgliczowala. Mapa całą wyczyszczona, wszystko wyszarzone. A wg. Menu brakuje mi kilku źródeł, stojaków, haiku. Jak biorę żeby wiatr pokazywal to pojawią się monit, że znaleziono wszystkie onseny. Wtf 

A na pewno wszystkie wszystkie? 

Niektóre pojawiają się dopiero po pogadaniu z określonymi NPC i nie są pierwotnie na mapie zaznaczone.

• Dzięki 1
Opublikowano

Odświeżyłem sobie właśnie "Ostatniego Samuraja" z Cruise'm i naszło mnie na powrót do Ghost of Tsushima.
Czy w wersji PS4 jest jakaś opcja zakupu tego "Iki Island", czy tylko upgrade do "Director's Cut" za 134zł wchodzi w grę?
Legends to zakup za 84zł, a IKI nigdzie osobno nie widzę. Chyba ich pogięło z cenami za te rozszerzenia :reggie:

Opublikowano

Ja też, ale chodziło mi tylko o sam dodatek - czyli odpowiedź jest "NIE, wyspa IKI jest tylko jako część Director's Cut i nie ma możliwości kupienia osobno".
A bywają na ten "upgrade" jakieś promki, czy te 89zł to standard?

Opublikowano

Skończyłem wczoraj nocy przygodę z podstawką (platynka) i pytanie jeśli pobiorę z ps plus extra wersję reżyserską to cały postęp z podstawki będę miał zaliczony i będę miał do dyspozycji dodatkowy content do zaliczenia? 

Opublikowano

Jak przeniesiesz sobie sejwa to tak. Pamiętaj tylko, że jak ściągniesz wersję PS5 to będziesz miał osobny zestaw trofeów, po wgraniu sejwa platyna automatycznie wpadnie też.

• Plusik 1