Czoperrr 5 494 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 1 hour ago, Square said: Oj tam, pisz na PSN albo discordzie, będę mógł to dołączę, nie to nie. Poki co to nie wiem nawet na czym ten tryb polega bo pograłem może 5 minut samouczek Cytuj
Square 9 000 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Są różne tryby. Opowieść - 9 rozdziałów dla dwóch graczy Przetrwanie - fale wrogów dla 4 graczy Rywale - 2 vs 2, która drużyna przejdzie pierwsza. Raid - 4 graczy, trzy częściowy finał opowieści. Pierwsze trzy mają różne poziomy trudności do wyboru, z tego co pamiętam trzeba przejść brąz aby odblokować srebro itd. Można je też grać samemu, no ale w coop jest lepiej. Raid to już pełna kooperacja. Cytuj
giger_andrus 3 323 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego W sumie można któregoś razu polecieć znowu raid Square. Miło wspominam Cytuj
Observer 10 941 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 4 godziny temu, Pupcio napisał(a): Fajna gra, zdecydowanie top tych ubisofciaków, ale arcydzieła to ja tam nigdzie nie spotkałem po drodze Myślałem że dla Ciebie top ubisofciaków to RDR2. Cytuj
Pupcio 19 294 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Rdr2 to sandbox a nie ubisofciak. Nie mylmy pojęć na forum dla graczy Cytuj
Observer 10 941 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Rdr2 to sandbox Tak samo jak Ghost. Cytuj
Homelander 2 598 Opublikowano wczoraj o 15:02 Opublikowano wczoraj o 15:02 Dwie godzinki za mną. Podoba mi się niesamowity japoński klimat gry. Nawet nie chodzi o to, że realistyczny, bo to bardziej zachodnia fantazja na temat średniowiecznej Japonii, ale nie można jej odmówić uroku. Coś jak w tym nowym Shogunie. Podoba mi się i system walki i system skradania, obydwie te rzeczy dają satysfakcję. Podoba mi się zawiązanie fabuły i ciekawi mnie co dalej. Nie podoba mi się animacja twarzy bohaterów w cutscenkach. To tak ze 3 poziomy niżej niż w takim The Last of Us. Nie podoba mi się animacja galopu na koniu, wygląda przedziwnie. Ogólnie jest bardzo fajnie i wydaje mi się, że przyjemnie spędzę czas 1 Cytuj
Square 9 000 Opublikowano wczoraj o 15:15 Opublikowano wczoraj o 15:15 Polecam nie ulepszać krótkiego ostrza, ciche zabójstwa mają wtedy fajne animacje. 1 Cytuj
mario10 603 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Bo to kawał solidnej gry jest i warto ograć. Przygody Jina super wspominam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi