Pupcio 18 324 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Niby wiedziałem że będzie asasyn w chinach no ale i tak jakoś tak meh no ogra się na ps5 jak dodadzą kuze w paczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Sam nie wiem. Chciałbym to poczuć pod własnymi palcami, by ocenić, bo teraz uczucia mam mieszane. Z pewnością się ogra w niedługim czasie, bo nawet jesli to ma być Ubi Style, to setting robi mi dobrze i z połykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Nie wiem czego się spodziewaliście, naprawdę. Przecież to od początku miała być taka gra. A poza tym nie wiem co można więcej wycisnąć w temacie open worldów, wszystkie mechaniki już zostały wydojone na maksa. Oby tylko nie było drugiego Horizona pod względem powtarzalności i historii, to będzie gituwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 (edytowane) Osobiscie sie zawiodlem. Design oraz widoczki piekne, ale swiat wydaje sie pusty, a walka slamazarna niczym z typowego samograja. Przy systemie walki znanym z Sekiro to nawet obok nie lezalo. Edytowane 14 maja 2020 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Wiatr fajny patent, nie jest to inwazyjne coś jak kierunkowskazy w Mafii 3. Generalnie wszystko wygląda spoko(oby dało się wyłączyć podświetlanie roślin, ludzi, bo wybija z wczuty), ale tak jak się spodziewałem, gra wyglądała za ładnie(nie to żeby była teraz brzydka, ale jednak widoczny dowgorad). Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 317 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 16 minut temu, oFi napisał: "expleration and discovery" symbol tej generacji: KUŃ ihaaaha A na czym ma niby samurai jezdzic, na swojej starej? Głupszej dopierdółki nie było w temacie. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Wygląda jak typowa gra 8/10. Liczę, że miło się zaskoczę i będzie o oczko wyżej. Podobnie jak było z Days Gone. W końcu przesyt Asasynami jest podobny jak Zombieapokalipsą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Mi sie sie tam podobalo, nie wiem czego sie spodziewaliscie. Takie gry glownie stoja fabula, oby ta dala rade. Reszta calkiem spoko, podobalo mi sie granie jako ghost Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Teraz, Observer napisał: A na czym ma niby samurai jezdzic, na swojej starej? Głupszej dopierdółki nie było w temacie. no nie wiem, po prostu widze konia i już ziewam. Odbijanie baz i wież pewnie też niedługo. Kto tam w Sucker punch pomyslał, że będzie to genialny pomysł na rozgrywkę? Po prostu wieje sandałem i generycznoscią z tej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Skradanie było fajne, ale ten samuraj to wyglądał na samograja. Ta "walka" przed bramą z 3 postaciami to było ukryte qte? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Porownajcie sobie z starymi trailerami, w sumie to myslalem ze bedzie bardziej dynamicznie a w poprzednich materialach momentum jest takie same. Czy downgorad to ciezko powiedziec, w poprzednich trailerach byly miejscowki tylko z dobrym oswietleniem a tutaj gdzie oswietlenia brakuje to tak "srednio bym powiedział". W pewnych momentach widac jak brzydkie sa cienie i tekstury, ale to moze kwestia juz ze ogladany byl tech demo UE5 i juz GoT nie robi graficznego wow Cytuj Odnośnik do komentarza
pioooti 4 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Ja się spodziewałem AC w Japonii i dostałem AC w Japonii. Hajp nie zmalał ani o jotę, bo nie był wystrzelony w kosmos. Jeśli ktoś liczył na combat rodem z Sekiro, to sorry. KLIMAT. Muza. Świat. Wizja artystyczna. HADZIA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Momentami wyglądało to na materiał z ps3, w innych ujęciach jak np przenikające słońce już było pięknie, jak w RDR2 np. Animacje zabójstw i padania ofiar spoko, tylko AI przeciwników słabo widzę. Rzucanie kamyczkiem, zbieranie roślin hmm. No jeśli to będzie trochę lepsza wersja AC w Japonii to będzie spoko. Idealna gierka 8/10. Hype nieco opadł ale zapewne ogram na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 No właśnie mogli pokazać więcej aktywności, bo odbijaniem osad to oni co najwyżej ubisoftowi mogą zaimponować. Ktoś tu też wspominał o odbijaniu strzał ale wiedźmin, to też dało mi raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Ocenianie graficzki po streamie na Youtube, kocham to forum <3 Oby był w gierce moment zniszczenia okrętów mongolskich przez tajfun Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 2 minuty temu, bebbop napisał: ale swiat wydaje sie pusty, a walka slamazarna niczym z typowego samograja. No tak, bo przecież każdy open world musi mieć naje'bane wiosek, NPC i znaków zapytania do odkrycia? Pusty, oszczędny świat też może być piękny. A ślamazarna walka miałaby tutaj akurat sens. Realistyczna, metodyczna, jedno cięcie, jeden trup. Walkę trzeba poczuć w rękach, po filmikach trudno określić, jak bardzo jest wymagająca i czy to samograj. Mnie tam martwią jedynie te nieszczęsne obozy do wyczyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Skradanie było fajne, ale ten samuraj to wyglądał na samograja. Ta "walka" przed bramą z 3 postaciami to było ukryte qte? Pokaż pod debili na easy żeby było bardziej efekciarsko, wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Rozi napisał: Ocenianie graficzki po streamie na Youtube, kocham to forum <3 Oby był w gierce moment zniszczenia okrętów mongolskich przez tajfun Tylko bez historycznych spoilerów. Ostatecznie dowiecie się skąd wzięli się kamikaze. Edytowane 14 maja 2020 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 3 minuty temu, Killabien napisał: Mi sie sie tam podobalo, nie wiem czego sie spodziewaliscie. Takie gry glownie stoja fabula, oby ta dala rade. Reszta calkiem spoko, podobalo mi sie granie jako ghost Bardzo Ghostowe bylo rzucanie petard w srodku nocy, gdzie wszyscy w poblizu 5km powinni go uslyszec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 1 minutę temu, Bielik napisał: Ktoś tu też wspominał o odbijaniu strzał ale wiedźmin, to też dało mi raka. http://www.tameshigiri.ca/2013/12/21/yadome-arrow-cutting/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 4 minuty temu, Kmiot napisał: No tak, bo przecież każdy open world musi mieć naje'bane wiosek, NPC i znaków zapytania do odkrycia? Pusty, oszczędny świat też może być piękny. A ślamazarna walka miałaby tutaj akurat sens. Realistyczna, metodyczna, jedno cięcie, jeden trup. Walkę trzeba poczuć w rękach, po filmikach trudno określić, jak bardzo jest wymagająca i czy to samograj. Mnie tam martwią jedynie te nieszczęsne obozy do wyczyszczenia. Poczekam spokojnie na recenzje i sie zobaczy. Mimo wszystko walka wydaje mi sie zbyt malo dynamiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 Dat downgrade... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 5 minut temu, bebbop napisał: Bardzo Ghostowe bylo rzucanie petard w srodku nocy, gdzie wszyscy w poblizu 5km powinni go uslyszec Umowność w grach, niesłychana sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 To zbieranie bambusa w trakcie jazdy na koniu XD To skakanie po drzewach w ciężkiej samurajskiej zbroi XD Ta walka z kilkoma przeciwnikami naraz XD To zapisywanie stanu gry XD Jest już materiał dostępny w normalnej jakości: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 14 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2020 1 minutę temu, bebbop napisał: Poczekam spokojnie na recenzje i sie zobaczy. Mimo wszystko walka wydaje mi sie zbyt malo dynamiczna. No widzisz. Ty poczekasz na recenzje, a jak będą przeciętne to zrezygnujesz? Ja mimo wszystko chcę to ocenić sam. Polecam taki styl życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi