Nemesis 1 268 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Odkąd Assassin's Creed II zaczął trend na setki znaczników na mapie tak do dziś wszyscy z tego korzystają. I raczej się to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 12 minut temu, Figuś napisał: Oj tam pucio w Yakuzę Ishin byś zagrał z wypiekami na twarzy O chuy teraz już rozumiem czemu to u nas nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 3 minuty temu, Faka napisał: Nie wiem czy wiesz, ale odkrywanie w Zeldzie, żeby coś pokazało się na mapie to musisz dojść do miejsca, tak z siebie od razu nie widzisz tych rzeczy, także tego. Wiem, bo przeszedłem i po jakimś czasie miałem taką mapę jak w spoilerze. A do tego jeszcze dochodzą znaczki co samemu można sobie dołożyć, więc pod koniec mapa staje się już pomału nieczytelna. W ogóle z tego co zrozumiałem, to na podobnej właśnie zasadzie będzie to działało w got. Trzeba samemu odkryć jakieś miejsce, żeby pojawiło się na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Tylko tu nikomu chyba nie chodzi o mapę, tylko o to co widzimy na ekranie jak spacerujemy sobie Jinem. Widzisz w oddali jakiś pożar, wioskę, wyróżniający się budynek czy drzewo, to idziesz tam. Nie ma u góry ekranu kompasu czy innej strzałki, tylko Ty, katana, twoja stara, tzn. konik i szumiący wiatr, który wskazuję Ci drogę, co jest świetne, tak samo jak liski czy inne zwierzęta prowadzące do różnych, ciekawych miejsc. Dla tego tak wiele osób pisze, że ma skojarzenia z Zelda. PS. ASX, tak grałem w dwie Zeldy. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Ależ jaranko Podobało mi się co zobaczyłem. Teraz jeszcze tylko niech historia mnie nie zawiedzie i będzie miód malina, git majonez. Jedyne czego nie widziałem, a chcę aby było w grze, to walki z pojedynczymi, silniejszymi kierownikami jak było w Sekiro i tym pierwszym zwiastunie z rozgrywką(ten moment z końcówki pod drzewem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 16 minut temu, McDrive napisał: Ależ jaranko Podobało mi się co zobaczyłem. Teraz jeszcze tylko niech historia mnie nie zawiedzie i będzie miód malina, git majonez. Jedyne czego nie widziałem, a chcę aby było w grze, to walki z pojedynczymi, silniejszymi kierownikami jak było w Sekiro i tym pierwszym zwiastunie z rozgrywką(ten moment z końcówki pod drzewem). To zapewne będzie zarezerwowane tylkodla misji fabularnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 18 godzin temu, Wesker napisał: ostatnio modne się zrobiło porównywanie do AC Przecież mapki i znaczki były dużo wcześniej. Tutaj bardzo mało raczej tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Niby wszystko fajnie, ale ja spędziłem setki godzin w Nioh i Sekiro (nie wspominając nawet o serii Soulsborne) i ciągle nie wiem czy mam ochotę na właściwie to samo, tylko w lekko zdaunionej wersji i jeszcze w open-worldzie. Plus 120 godzin w Zelda: BOTW. A Nioh2 nawet nie zacząłem. W takim tempie, o ile w ogóle zagram w Ghost Of Tsushima, to pewnie nastąpi to za jakieś 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Nie jaram się tym. Tu w ogóle gameplay robi jakiś japoński dev czy znowu system walki dla tatusiów z zakolami? Cytuj Odnośnik do komentarza
hitor 18 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Fajna edycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Zbroja dla konia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Za(pipi)iste edycje gier 1st party to tej generacji u Sony standard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 (edytowane) Szkoda, że maska nie spełnia obecnych wymogów aby nosić ją na dworze. Edytowane 16 maja 2020 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 50 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Szkoda, że maska nie spełnia obecnych wymogów aby nosić ją na dworze. Włóż kawał materiału między usta oraz maskę i możesz się nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 A bezkitu nawet szmatkę dają xd nie dopatrzyłem. Będzie Day1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 W dniu 14.05.2020 o 22:57, SlimShady napisał: Ta walka też mocno kontekstowo wygląda, @Bansai pewni będzie walił konia do strzepywania krwi z miecza. Haha, 3 razy minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 (edytowane) W dniu 15.05.2020 o 13:32, Nemesis napisał: Odkąd Assassin's Creed II zaczął trend na setki znaczników na mapie tak do dziś wszyscy z tego korzystają. I raczej się to nie zmieni. Najlepsza część, więc szacunek! Poz tym Duch z japońskiej puszczy jawił się jako lite'owa wersja Sekiro a tu open lasy... Tych mistrzów co to wiedzą wszystko przed prezentacją proszę o namiary na szóstkę w dużym lotku... Edytowane 16 maja 2020 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 Jarałem się mocno, ale jakoś po tym pokazie rozgrywki trochę hype opadł... Walka rodem system kontr z Assassin`s Creed, potem jeszcze te bomby itd. Gameplay nie zachwycił, ale liczę na to, że fabuła i questy to wszystko wynagrodzą. Nie ulega jednak wątpliwości, że sam klimat i świat robią robotę. No nic, pewnie wjedzie na premierę mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 Chyba przez 2 lata nie grałem w żadne open worldy, podoba mi się taki chiński. Oby walka tylko nie była zbyt casualowa ale w takim świecie może będzie do przełknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 A mi się podoba. Gra czerpie garściami z innych gier z otwartym światem, ale z drugiej strony nie ma się co dziwić... dzisiaj ciężko w tej materii dać coś świeżego. Kolejnym rewolucyjnym etapem w projektowaniu otwartych światów będzie w pełni zniszczalnego środowisko, co pewnie na nowej generacji nie będzie miało miejsca. Walka wydaje się przyjemna, a do tego daje wybór, czy chcemy z buta czy po cichu. Do tego naprawdę fajny klimat i miejscówki. Może wpadnie na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 Godzinę temu, LukeSpidey napisał: Kolejnym rewolucyjnym etapem w projektowaniu otwartych światów będzie w pełni zniszczalnego środowisko, co pewnie na nowej generacji nie będzie miało miejsca. Byłoby, gdyby nie bawili się w 4k Cytuj Odnośnik do komentarza
hitor 18 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 Gra wymaga minimum 50GB miejsca na dysku HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 28 minut temu, hitor napisał: Gra wymaga minimum 50GB miejsca na dysku HDD. Czyli standard. Dobrze, że nie ponad 100GB jak cod z jedną dużą mapą i wyciętymi z niej mniejszymi Akurat skończę Death Stranding. Cytuj Odnośnik do komentarza
nikt 42 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 Bardzo fajnie się zapowiada. Jeśli tylko nie będzie demonów, czarów i tym podobnych to chętnie zagram. Dobra zmiana po Niohu i Sekiro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi