Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z całym szacunkiem do Yakuzy, ale jeśli by tak było, to pewnie bym nie kupił, bo ani nie przemawiają do mnie brawlery, ani nie chciałoby mi się męczyć z drewnianą mechaniką, niewidzialnymi ścianami i loadingami co lokację. Seria inFamous też już mi się przejadła, ale mam nadzieję, że ludzie z SP rozwinęli się na tyle, że wzorem Guerrilla Games dostarczą mi swój odpowiednik Horizona - czas już najwyższy, by awansowali do wyższej ligi developerów.

Opublikowano

Szczerze to myslalem, ze to bedzie nowa Yakuza w klimatach feudalnej Japonii, a tak poza tym fajnie, ze to nie jest Infamous, bo to nie sa najlepsze gry.

Ile już tych Yakuz natrzaskali, z dwie są nawet w feudalnej Japonii ?

Chyba dwie, ale w żadna nie da się zagrac choćby po angielsku, wiec to tak jakby nie było ich wcale.

Opublikowano (edytowane)

ja tam sie zajaralem, konstrukcja, setting, motywy stealth - cos dla mnie.

wyobrazcie sobie otwarty swiat na poziomie wiedzmina, mechanike stealth z nowych tr, system walki zblizony do nioh i glebie fabularna na poziomie the last of us. no I klimat feudalnej japonii. mogliby to tak rozegrac, ze w bezposredniej walce poziom trudnosci przypominalby wlasnie nioh, gdzie druga strona medalu jest gameplay skradankowy, w celu unikniecia tychze potyczek, a wybor przejscia gry pozostawiony jest graczowi, oczywiscie z kompleksowym odbiciem na fabule. pomarzyc mozna i kciuki potrzymac.

czekam na grubasa, oby tego nie popsuli.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Też liczę na możliwość wybrania JAP audio w europejskiej wersji.

Obok GoW i TLoU 2 to jedna z najciekawiej zapowiadających się gier, no i fajnie że Sucker Punch robi w końcu coś innego nić infamous.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podejrzewam, że położyliby większy nacisk na marketing, gdyby premiera była tak blisko. Zresztą Sony na 2018 ma już GoWa, Spajdera, a być może i Detroit, więc spieszyć się nie muszą.

Opublikowano

Być może mają również Days Gone, co nie znaczy, że kolejny EX komukolwiek by zaszkodził - w przyszłym roku mógłbym zagrać tylko w te kilka tytułów na wyłączność, plus oczywiście RDR2 i byłbym spełniony :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.11.2017 o 12:13, iks napisał:

Też liczę na możliwość wybrania JAP audio w europejskiej wersji.

Raczej będzie, bo Creative Director na ostatnim panelu na PAX2017 rzucił w stronę publiczności pytanie, co by powiedzieli, gdyby była opcja grania z japońskim VO, na co cała sala zareagowała gromkimi brawami i ogromnym entuzjazmem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Szukałem tej gry a ona sobie ląduje już na 2 stronie, taki dobrobyt :]

Bedzie coś na E3?

Edytowane przez milan
Opublikowano

Raczej tak, skoro przy pierwszym pokazie twórcy stwierdzili, że premiera jest bliżej niż nam się wydaje.

Oficjalnie nic nie potwierdzili i pewnie nie potwierdza, bo Sony nie ujawnia z czym przybędzie na e3

Opublikowano

No od SS minęlo już 4 lata, myślę, że I kwartał 2019 to realna data premiery bo chyba nie będą pchać się na koncówke roku bo wiadomo jak się kończy walka z CoDami itp

Opublikowano

Śmierdzi mi to Onimushom  w otwartym świecie. A jako, że Capcom ma obecnie martwice mózgu jeśli chodzi o takie produkcje i ogólnie o wskrzeszenie legend (Dino Crisis, Devil May Cry czy choćby Onimusha) to na Ghost of Tsushima czekam z wywieszonym jęzorem, aby chociaż w pewnym stopniu poczuć ten wspaniały klimat jaki prezentowały Onimuszki.

A być może będzie jeszcze lepiej niż w Onimushy :) 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość aphromo
Opublikowano

Taki Nioh w otwartym swiecie w samurajskiej JP bylby mega :)

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

Taki Nioh w otwartym swiecie w samurajskiej JP bylby mega :)

Bardziej nastawiałbym się na coś w rodzaju Horizon z gorszym łukiem i lepszą walką z ludźmi.

Opublikowano

Szkoda, że gra trochę bardziej nie postawi na skradanie i wertykalną eksploracje lokacji w duchu Tenchu tylko kolejny open world action.