Wredny 9 532 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Z całym szacunkiem do Yakuzy, ale jeśli by tak było, to pewnie bym nie kupił, bo ani nie przemawiają do mnie brawlery, ani nie chciałoby mi się męczyć z drewnianą mechaniką, niewidzialnymi ścianami i loadingami co lokację. Seria inFamous też już mi się przejadła, ale mam nadzieję, że ludzie z SP rozwinęli się na tyle, że wzorem Guerrilla Games dostarczą mi swój odpowiednik Horizona - czas już najwyższy, by awansowali do wyższej ligi developerów. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Szczerze to myslalem, ze to bedzie nowa Yakuza w klimatach feudalnej Japonii, a tak poza tym fajnie, ze to nie jest Infamous, bo to nie sa najlepsze gry. Ile już tych Yakuz natrzaskali, z dwie są nawet w feudalnej Japonii ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Czeko aż cięzko policzyć ale liczba zbliza się do Asasynów xD Cytuj
SlimShady 3 383 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Szczerze to myslalem, ze to bedzie nowa Yakuza w klimatach feudalnej Japonii, a tak poza tym fajnie, ze to nie jest Infamous, bo to nie sa najlepsze gry. Ile już tych Yakuz natrzaskali, z dwie są nawet w feudalnej Japonii ? Chyba dwie, ale w żadna nie da się zagrac choćby po angielsku, wiec to tak jakby nie było ich wcale. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 (edytowane) ja tam sie zajaralem, konstrukcja, setting, motywy stealth - cos dla mnie. wyobrazcie sobie otwarty swiat na poziomie wiedzmina, mechanike stealth z nowych tr, system walki zblizony do nioh i glebie fabularna na poziomie the last of us. no I klimat feudalnej japonii. mogliby to tak rozegrac, ze w bezposredniej walce poziom trudnosci przypominalby wlasnie nioh, gdzie druga strona medalu jest gameplay skradankowy, w celu unikniecia tychze potyczek, a wybor przejscia gry pozostawiony jest graczowi, oczywiscie z kompleksowym odbiciem na fabule. pomarzyc mozna i kciuki potrzymac. czekam na grubasa, oby tego nie popsuli. Edytowane 2 listopada 2017 przez Andżej Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Trailer z Japan VO. Fajnie jakby można było wybrać język w zachodnich wersjach. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Trailer z Japan VO. https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=QZ4_N_Cf-ro Fajnie jakby można było wybrać język w zachodnich wersjach. Dokładnie...od razu dla lepszej wczuty wziąłbym audio JAP i napisy PL... Cytuj
iks 80 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Też liczę na możliwość wybrania JAP audio w europejskiej wersji. Obok GoW i TLoU 2 to jedna z najciekawiej zapowiadających się gier, no i fajnie że Sucker Punch robi w końcu coś innego nić infamous. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Podobno gierka istnieje już w grywalnej formie:https://www.ppe.pl/news/54942/ghost-of-tsushima-zadebiutuje-predzej-niz-sadzimy-sony-nie-bedzie-zapowiadac-gier-za-wczesnie.html Czyli wszystko wskazuje na to, że dostaniemy ją nawet prędzej niż za 3-4 lata. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Skoro robią ją już ponad trzy lata, to nie widzę przeszkód, by wyszła jeszcze w 2018. Cytuj
Pix 911 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Podejrzewam, że położyliby większy nacisk na marketing, gdyby premiera była tak blisko. Zresztą Sony na 2018 ma już GoWa, Spajdera, a być może i Detroit, więc spieszyć się nie muszą. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Być może mają również Days Gone, co nie znaczy, że kolejny EX komukolwiek by zaszkodził - w przyszłym roku mógłbym zagrać tylko w te kilka tytułów na wyłączność, plus oczywiście RDR2 i byłbym spełniony Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Mam podobnie. I na pewno będę chciał w to zagrać. Nawet jak to będzie infamous w feudalnej japoni, mimo iż myślę, że to jest bardziej ambitny project. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 W dniu 3.11.2017 o 12:13, iks napisał: Też liczę na możliwość wybrania JAP audio w europejskiej wersji. Raczej będzie, bo Creative Director na ostatnim panelu na PAX2017 rzucił w stronę publiczności pytanie, co by powiedzieli, gdyby była opcja grania z japońskim VO, na co cała sala zareagowała gromkimi brawami i ogromnym entuzjazmem. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Szukałem tej gry a ona sobie ląduje już na 2 stronie, taki dobrobyt :] Bedzie coś na E3? Edytowane 18 kwietnia 2018 przez milan Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Raczej tak, skoro przy pierwszym pokazie twórcy stwierdzili, że premiera jest bliżej niż nam się wydaje. Oficjalnie nic nie potwierdzili i pewnie nie potwierdza, bo Sony nie ujawnia z czym przybędzie na e3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 No od SS minęlo już 4 lata, myślę, że I kwartał 2019 to realna data premiery bo chyba nie będą pchać się na koncówke roku bo wiadomo jak się kończy walka z CoDami itp Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Kuźwa, w tych wszystkich GoWowo-spidermanowych zachwytach zupełnie zapomniałem o tej produkcji - jak tu nie być fanbojem Sony? 1 1 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Śmierdzi mi to Onimushom w otwartym świecie. A jako, że Capcom ma obecnie martwice mózgu jeśli chodzi o takie produkcje i ogólnie o wskrzeszenie legend (Dino Crisis, Devil May Cry czy choćby Onimusha) to na Ghost of Tsushima czekam z wywieszonym jęzorem, aby chociaż w pewnym stopniu poczuć ten wspaniały klimat jaki prezentowały Onimuszki. A być może będzie jeszcze lepiej niż w Onimushy Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 Taki Nioh w otwartym swiecie w samurajskiej JP bylby mega Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 2 godziny temu, aphromo napisał: Taki Nioh w otwartym swiecie w samurajskiej JP bylby mega Bardziej nastawiałbym się na coś w rodzaju Horizon z gorszym łukiem i lepszą walką z ludźmi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Szkoda, że gra trochę bardziej nie postawi na skradanie i wertykalną eksploracje lokacji w duchu Tenchu tylko kolejny open world action. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi