Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

I podajesz kartę MM żeby doliczyło voucher właśnie przy kasie...

Baba z infolinii mowi ze tak sie nie da xF Trzy razy byla sprawdzac az w koncu mowi, ze nie wie czy mogę zamowic w cenie normalnej, a potem okazac voucher na miejscu. Jezu co za tłuki xd Zrobie tak, najwyzej anuluje i kupie po prostu biorąc z półki.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, _Red_ napisał:

Baba z infolinii mowi ze tak sie nie da xF Trzy razy byla sprawdzac az w koncu mowi, ze nie wie czy mogę zamowic w cenie normalnej, a potem okazac voucher na miejscu. Jezu co za tłuki xd Zrobie tak, najwyzej anuluje i kupie po prostu biorąc z półki.

Jeśli masz voucher w ramach klubu media markt to musisz sobie go aktywować na www. Jak grę zamówisz i będziesz odbierał to idziesz normalnie do kasy i płacisz jak chcesz - gotówka, karta, bonami sodexo, voucherami pre paid oraz karta klubowicza i wtedy ściąga. Ja tak dokładnie kupiłem Wiedźmina na NS. I tez było na www info ze do preordera nie mogę ale po zabiegu jak wyżej działa. Jak brałem tlou2 to tez płaciłem cześć karta a cześć bony przedpłacone. 

Edytowane przez ListuniO
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Czytam reckę za recką i wychodzi na to, że w grze jest kapitalny system walki, może dlatego skradanie nie jest aż tak fajnie, bo każdy woli wbijać głównym wejściem? :)

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
- 'Sucker Punch's best game yet, but it's far from perfect.'
- Two visual modes on PRO: 'Higher resolution' and 'Better frame rate'.
- On quality, you get a 3200x1800 via checkerboard reconstruction for 4K
- Perfomance reduce the resolution to 1080p
- Game target is 30 fps on both base PS4 and PRO
- John highly recommend the 'Higher resolution' mode if you have a 4K on PRO
- Both of the Pro's modes target 30 frames per second
- Option for HDR as well, with John say 'certainly makes a very strong first impression'
- Settings using for John at HDR (He using a LG OLED TV): Brightness - 70, UI Brightness (HDR) - 30
- Audio is the best aspect of the game as well
- The sound mix in this game is remarkably powerful to the point where it sounds more like a film as opposed to a typical game
- The use of the LFE channel for deep but smooth bass combined with heavy reliance on surround sound channels works brilliantly
- 'Beyond the audio, there's no doubt that Ghost of Tsushima is a simply beautiful game'
- The second video will be more about the base PS4, so this video is more focus on PRO.
- While on the 'Higher resolution', the game runs at 30 with some dips on heavy battles, to 28 to 29, but he still recommend using the Higher resolution
- Animation have some flaws as John mention when sometimes he walking (he call mix bag), but animation in battle are very detail.
- Loading times are incredibly fast, reaching around 6 seconds when you die.
- Photo mode was a step foward from any photo mode game yet
- You get so much options on the photo mode that can even affect the frame rate while changing weather system or seeing far ahead locations

Opublikowano

Dzień dobry, 

w związku z przedsprzedażą Gry PS4 Ghost of Tsushima Edycja Standardowa przesyłamy Państwu kod do pobrania dodatkowej zawartości cyfrowej:

• cyfrową miniścieżkę dźwiękową Ghost of Tsushima

• dynamiczny motyw Jina z Ghost of Tsushima

• awatar Jina z Ghost of Tsushima

:turned:

Opublikowano

Dzień dobry, 

w związku z przedsprzedażą Gry PS4 Ghost of Tsushima Edycja Standardowa przesyłamy Państwu kod do pobrania dodatkowej zawartości cyfrowej:

Sprawdzałeś ten kod? U mnie wyskoczyło że kod błędny lub zużyty. Pisałem maila do MM ale do tej pory cisza.
Opublikowano
31 minut temu, KOMARZYSKO napisał:
6 godzin temu, iluck85 napisał:

Dzień dobry, 

Pokaż więcej  

Sprawdzałeś ten kod? U mnie wyskoczyło że kod błędny lub zużyty. Pisałem maila do MM ale do tej pory cisza.

Na kompie, ale zero reakcji. Może działa od 17? 

Opublikowano
7 godzin temu, nero2082 napisał:

bardzo fajny downgrade

Ja ocenie sam na swoim sprzęcie a nie na filmikach skompresowanych. Już dawno się nauczyłem nie oceniać jakości grafiki na podstawiie filmów z netu. 

Opublikowano

Po pierwszych ocenach jestem już spokojny o jakość gry :D Jak zawsze recenzji nie czytam, widziałem jeden trailer, 2 minuty gameplayu i tyle mi wystarczy. Już się nie mogę doczekać, w końcu open world z klimatem, o jakim marzyłem <3 No i beka, bo to kolejny preorder, którego nie ogram w dzień premiery, także jakoś będę musiał wytrzymać do niedzieli ;( O ile w ogóle MM ogarnie i jutro do południa będę mógł odebrać zamówienie...

Opublikowano
17 godzin temu, zdrowywariat napisał:

Czytam reckę za recką i wychodzi na to, że w grze jest kapitalny system walki, może dlatego skradanie nie jest aż tak fajnie, bo każdy woli wbijać głównym wejściem? :)

No ale jednak tytuł do czegoś nawiązuje, moim zdanie skradanie powinno być tak samo dobre jak walka.

• Minusik 1