Figaro 8 218 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 no dobra, to było imponujące 1 3 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Nie strzepał krwi na koniec 2/10 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Jak tylko ktoś mi powie, że to taki asasyn samurajski to przysięgam wyyebię gonga. To nawet nie stoi obok ubisraków. First party Sony umieją jednak w sandboxy. Jak Days Gone też dobrze było zrobione. 3 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 25 minut temu, - V - napisał: 13:30 Czyli tylko o ten cały brak pauzy chodzi? Bo jeżeli tak to są na rynku tytuły które już to mają. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 23 minuty temu, Square napisał: Co jest w nim takiego super, że się wybija ponad inne? Animowanie otoczenia (plus kontrola wiatru, efektów cząsteczkowych, chmur), kontrola odległości ogniskowej, możliwość ustawienia 16 (!!!) pozycji do tracking shota, co pozwala w zasadzie animować przez keyframe'y. W sumie już nie wiem jak bardziej można rozbudować ten tryb. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 O takie bajery jak ustawienie wiatru to fajna opcja i rozwinięcie tego trybu. Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Na razie bardzo ładnie, mam nadzieję że w połowie gra nie każe nam grać przez 10 godzin retrospekcji jakimś losowym mongołem żeby poznać historię od jego strony. 1 9 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Pierwsze strzepanko krwi za mna. Bansai's Wish Fulfillment: The Game KHOTUUUUUUN KHAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Ci co grają- jak wiatraki? Muszę ładować słuchawki czy idzie bez nich grać? U mnie Prosiak milczy, nawet w menu. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Można wyłączyć HUD całkowicie? Bo nie jestem fanem tych elementów na ekranie. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Wow ale to wyglada. Pięknie zrobione otoczenie, eksploracja bardzo przyjemna plus świetny system walki. Bardzo mi się z Batmanem kojarzy bo też trzeba kontrolować wrogów dookoła. Nie używam znaczników, sam wszystko odkrywam. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 (edytowane) Ktoś wcześniej pytał o program do gifów, share factory pozwala na tworzenie gifów z zapisanego gameplayu z PS4. Edytowane 17 lipca 2020 przez YETI 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 1 minutę temu, YETI napisał: Ktoś wcześniej pytał o program do gifów, shear factory pozwala na tworzenie gifów z zapisanego gameplayu z PS4. Doskonale Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Nigdy nie zrozumiem robienia zdjęć z grania zamiast grania ale ja boomer jestem. Co do gry to świetnie się gra. Jestem po ok 2,5 h gry więc na razie (pipi) widzialem i (pipi) zrobiłem ale strasznie mi się podoba to co już zobaczyłem. KLIMAT to przede wszystkim ta gra ma. Granie po japońsku tylko i wyłącznie. Jeden minus tutaj widzę że synchronizacja ust pod angielski i troszkę to kuje w oczy podczas filmików. Sama walka świetna. Skradanie też nie jest najgorsze z tym że skradanie to taki AC style i nic nowego. Za to walka mieczem no w sandboksie chyba lepszej walki nie było. P.s. o co chodzi z tym bólem tyłka o gejów czy lesbijki albo trans. Nie za starzy jesteście na takie teksty. Jakby co druga tu osoba chciała na siłę udowodnić swoją januszerie. 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 No gra jest oczywiście ma swoje wady - pierwsze z brzegu to totalny brak interakcji z otoczeniem, nie da sie niszczyc żadnego obiektu, trawa reaguje pięknie, ale przechodząc miedzy galeziami/krzewami tekstury przenikają(a jestem świeżo po rdr2 i tlou2 gdzie tam wszytsko sie "odgniatalo" o glownego bohatera). No, ale w sumie to jakies pierdy (procz tego denerwujacego braku destrukcji zadnego obiektu) Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 To nie jest bol dupy tylko chodzi o to ze teraz to kazda gra musi miec LGBTQ+ I dwie baterie R20 @Blantman Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 15 minut temu, wet_willy napisał: To nie jest bol dupy tylko chodzi o to ze teraz to kazda gra musi miec LGBTQ+ I dwie baterie R20 @Blantman Teraz dojdzie jeszcze BLM Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Podobno gra wygląda dużo lepiej bez HDRa. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 3 minuty temu, Figaro napisał: Podobno gra wygląda dużo lepiej bez HDRa. Syndrom RDR2 powrócił? 40 minut temu, XM. napisał: No gra jest oczywiście ma swoje wady - pierwsze z brzegu to totalny brak interakcji z otoczeniem, nie da sie niszczyc żadnego obiektu, trawa reaguje pięknie, ale przechodząc miedzy galeziami/krzewami tekstury przenikają(a jestem świeżo po rdr2 i tlou2 gdzie tam wszytsko sie "odgniatalo" o glownego bohatera). No, ale w sumie to jakies pierdy (procz tego denerwujacego braku destrukcji zadnego obiektu) Też to najpoerw obceniam w nowej grze. A w fps czy widać nogi Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 4 godziny temu, XM. napisał: Dobra, po prologu mogę powiedzieć że takiego klimatu i grafiki nie było od czasów RDR2. Technicznie i mechanicznie to obok RDRII nie stało nawet Jestem po prologu, ekran tytułowy wjechał, pierwsza misja w trakcie i póki co jest bardzo średnio. Poziom niedopracowania, ułomności i umowności jest całkiem spory i najnowszemu dziecku Sucker Punch dużo bliżej do niedoszlifowania Days Gone, niż do absolutnie wypolerowanych perełek pokroju Horizon, God of War czy The Last of Us Part II. Zwłaszcza świeżo po tym ostatnim strasznie biednie wypada tutaj sporo rzeczy - jazda na koniu, brodzenie w wodzie (strasznie słabo wykonana), przeskakiwanie przeszkód, chodzenie w kucki, te łażenie pod budynkami w FPP, czy przeciskanie się przez wąskie szczeliny. Jasne, to dopiero początek, wiem że gierka się rozkręci, zdobędziemy nowe możliwości, gear, odwiedzimy malownicze miejscówki i będzie lepiej, ale to są podtsawowe rzeczy, które będą nam już towarzyszyć do końca i chyba muszę jak najszybciej zapomnieć TLoU II dla własnego dobra, żeby zacząć się bardziej cieszyć GoT. 53 minuty temu, blantman napisał: Nigdy nie zrozumiem robienia zdjęć z grania zamiast grania ale ja boomer jestem. Granie po japońsku tylko i wyłącznie. Jeden minus tutaj widzę że synchronizacja ust pod angielski i troszkę to kuje w oczy podczas filmików. Ja zaraz 40 na liczniku, a fotki w gierkach trzaskam jak poyeahbunny , więc to nie wiek, ale stan umysłu Zacząłem z japońskim, najpierw drażnił mnie brak lip-synca w pierwszej scence, później strasznie dużo rzeczy mi umykało podczas akcji i zmieniłem na angielski - jest super i tak już zostawiam. 4 1 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 3 minuty temu, Wredny napisał: Zacząłem z japońskim, najpierw drażnił mnie brak lip-synca w pierwszej scence, później strasznie dużo rzeczy mi umykało podczas akcji i zmieniłem na angielski - jest super i tak już zostawiam. Jakbyś szybko czytał to nie było by tego problemu Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 "Pograłem" 2 godzinki na Youtube i jak na razie jest tak se. Samuraj biega, skacze i trzepie miecz. No zobaczymy jak bedzie dalej ale nie wróże sukcesu. Technicznie to nie wygląda bo już wcześniej takie klimaty widziałem i mnie nie powaliło na kolana (stream maks 720p przez neta). Postacie blade i bez polotu. Główny bohater zwłaszcza. Na minus: - grafa - walka - fabuła - chudzi wojownicy daje 9+/10 1 1 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi