Pupcio 18 652 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Tak. Nawet na yt doskonale widać że gra czasem wyglada jak żyćko a czaeem jak guwno Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 28 minut temu, Kolos28 napisał: Włączcie sobie HZD dla porównania. Nie chodzi o to, że GoT jest brzydki ale miejscami grafika jest na prawdę odbiegającą od całości a obiekty z wysokości często wyglądają nie ładnie. Nie no tu się zgadzam - czasem jakiś widoczek zachwyci, włączę foto mode, obrócę kamerą i łapię się na tym, że chyba nie pstryknę jednak, bo np drzewa w tle rozpikselowane, albo na skałę ktoś zapomniał wrzucić tekstury i wyglądają jak z Breath of the Wild. Ogólnie to śliczny, zjawiskowy tytuł, ale ma też sporo braków w technicznych aspektach i nie ma co zaklinać rzeczywistości. 1 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 O tym właśnie piszę. Dodatkowo, często przy gorszym oświetleniu widać jakby braki w cieniowaniu na obiektach przez co wygląda to średnio. Tak jak pisze Wredny , gra ogólnie bardzo ładna ale brakuje szlifu. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Myślę, że ten tytuł będzie pożywką do wojowania w CW - już widziałem wrzutkę z kąpieli w gorących źródłach, którą porównano do remastera Shenmue i ciężko się nie zgodzić - jak ktoś się przypyerdalał do kwadratowych jabłek w U4 to tutaj będzie miał używanie na całego. Całościowo to przepiękny tytuł, ale "nitpicking" jest w stanie wykazać wiele niedociągnięć. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Niedawno robilem 100% w HZD i przeciez tam bylo tak samo, niektore wieze straznicze z daleka jak sie photo mode najechalo wygladaly jak z PSXa, ale tutaj raczej nie chodzi o przygladanie sie czemus z bliska, tylko podziwianie caloksztaltu. Jasne, np na tym screenie, jak zrobie zoom: To w tle zobacze gorszy LOD, ale w trakcie gry albo podczas normalnego ogladania cos takiego w oczy sie nie rzuca. Wiec kompletnie nie trafiaja do mnie takie argumenty. Cytuj
Observer 10 531 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Nawet w takim Uncharted 4 jak w jednym etapie wleziemy na wieżę kościoła i spojrzymy na panorame miasta to widok zawiera sporo kańciastych domków, ale raczej nikt sie nie d(pipi) że gra wygląda słabo. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Przecież ta gra całościowo to jest małe arcydzieło. Czasem tylko widać pewne gorsze momenty. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Dla mnie tylko woda wygląda koszmarnie - naprawdę wczesne PS3. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Obiektywnie gra ma słabą grafikę, zwłaszcza jak jakość wideo spada mi do 360p. Ogromne piksele 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Dlatego mowie jako calosc ta gra to jest majstersztyk. No a jak ktos ma bol dupki ze nie gra albo siedzi 10 minut na dupie zeby zlapac kwadratowa sliwke to pozdrawiam. 3 1 Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 No i wkorwia mnie, że nasza postać nie zostawia żadnych śladów, ani po wodzie, ani w błocie, wkórvia to xD Ale całościowo z rdr2 to najładniejsze gry ever. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Zostawia, ale takie lekkie. Może w trybie framerate jest to wyłączone, ja gram w rozdziałce. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Dlatego mowie jako calosc ta gra to jest majstersztyk. No a jak ktos ma bol dupki ze nie gra albo siedzi 10 minut na dupie zeby zlapac kwadratowa sliwke to pozdrawiam. Rzeczywiście, to takie szukanie dziury w całym bo tak jak napisałeś , gierka całościowo to majstersztyk! Ślady są zostawiane na błocie. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Ale nie na każdym i nie zawsze - czasem trzeba się nachodzić, żeby się udało, no i takie płytkie są. A szkoda, bo np sandałki i nogawki się brudzą (a pewnie i jeszcze inne elementy garderoby, jakby się człowiek przeturlał). I tak fhooy postęp od czasów inFamous Second Son, gdzie strasznie wkurzały kałuże z pleksiglasu i ich zerowa interakcja z obuwiem Delsina. Cytuj
pattro 260 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 (edytowane) No to teraz pytanie, wydać prawie 300 zł na ten tytuł czy lepiej na The Last Of Us II? Wróciłem z urlopu i nie wiem co pierwsze ograć. Edytowane 18 lipca 2020 przez pattro Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 13 minut temu, pattro napisał: No to teraz pytanie, wydać prawie 300 zł na ten tytuł czy lepiej na The Last Of Us II? Wróciłem z urlopu i nie wiem co pierwsze ograć. Poczekaj dwa tygodnie i kup obie używki w cenie jednej gry Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Jeśli w planach masz ograć i jedno i drugie to bierz teraz Lasty (wyrwiesz za 150 spokojnie), a później GOT, które do tego czasu także poleci cenowo na pysk. 1 Cytuj
gemcia99 0 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 gdzie można sprawdzić licznik ile sie grało Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Mam pytanie. GoT bardziej do Assasyna czy do Horizon? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Godzinę temu, Wredny napisał: Ale nie na każdym i nie zawsze - czasem trzeba się nachodzić, żeby się udało, no i takie płytkie są. A szkoda, bo np sandałki i nogawki się brudzą (a pewnie i jeszcze inne elementy garderoby, jakby się człowiek przeturlał). I tak fhooy postęp od czasów inFamous Second Son, gdzie strasznie wkurzały kałuże z pleksiglasu i ich zerowa interakcja z obuwiem Delsina. Ale z to z pierwszej części Infamous przenieśli sposób rozmowy z trzecioplanowymi NPC-ami . Wciskasz R2 i pyk szeroki plan, żeby nie było widać twarzy. Na szczęście te rozmówki są dość krótkie, ale chciałoby się mimo aby każdy z nich miał jakiś ryjek z rozsądną mimiką. Ta lekka pokraczność i brak szlifów tu i ówdzie w szczegółach, to w sumie mój jedyny zarzut póki co do gierki. Widać, że nieraz Sucker Punch musiało nieco poucinać oraz że nawet dłubiąc 6 lat na grą nie na wszystko starczy czasu (chyba, że jest się Rockstarem). No poziom RDR2 pod kątem ogólnego przywiązania do detali to nie jest, nawet pomimo tego że Czusima produkuje nieraz wspaniałe widoki. Jak ten żółty las zmienia się pod wieczór w pomarańczowo-czerwony to Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Oczywiscie ze ta gra jest bardzo podobna do Assasyna, juz przestancie zaklinac rzeczywistosc. Jest co prawda bardziej skondensowana i nie ma tak naciapane na mapie, ale nadal to jest ten sam schemat gdzie oprocz glownego watku masz powtarzalne misje polegajace na uwalnianu zakladnikow i zabijaniu mongolow. Masz epickie questy bazujace na legendach w ktorych zdobywasz ciekawe itemy. Sama walka jest wlasciwie zblizona do ostatnich AC, moze nieco lepiej czuc katane ale generalnie nie jest skomplikowana ani nie wprowadza kompletnie nic nowego. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Bardzo podobal mi sie motyw zemsty w jednym quescie. Jak ofiara wreszcie stanela twarza w twarz z oprawca, to roz(pipi)ala go w drobny mak zapominajac ze katana to nie siekiera. Przez chwile balem sie ze bede przez 15 godzin biegal jakims lamusem i poznawal jego wersje historii. 15 minut temu, Il Brutto napisał: Oczywiscie ze ta gra jest bardzo podobna do Assasyna, juz przestancie zaklinac rzeczywistosc. Jest co prawda bardziej skondensowana i nie ma tak naciapane na mapie, ale nadal to jest ten sam schemat gdzie oprocz glownego watku masz powtarzalne misje polegajace na uwalnianu zakladnikow i zabijaniu mongolow. Masz epickie questy bazujace na legendach w ktorych zdobywasz ciekawe itemy. Sama walka jest wlasciwie zblizona do ostatnich AC, moze nieco lepiej czuc katane ale generalnie nie jest skomplikowana ani nie wprowadza kompletnie nic nowego. Mi ta gra bardziej na mysl przywodzi BotW + dobry system walki i lepsza fabula. A co do walki zblizonej do asasyna to poleciales troche. Tam sie czujesz jakbys mial szczoteczke elektryczna a nie bron biorac pod uwage ilosc ciosow jaka trzeba zadac wrogom. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi