elvis004 288 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Panowie dostaliście bonusy do pre ordera w postaci: - mini soundtrack- avatar Jina- motyw Zamawiane w Euro RTV Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Żarłbym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Ty się tam kłaniasz przed tym guźcem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 14 minut temu, elvis004 napisał: Panowie dostaliście bonusy do pre ordera w postaci: - mini soundtrack - avatar Jina - motyw Zamawiane w Euro RTV Ja mam te wersje i mialem te przedmioty. Trzeba kod wpisac. Kod jest dostepny w pudelku, tam gdzie jest instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 288 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Mówię o tych przedmiotach za pre order co masz w prawym górnym rogu infografiki, tych przedmiotów nie masz po wpisaniu tego kodu z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Ja dziś dostałem kod na maila, który był w spam.Zamawiałem w Media Expert i szczerze, to gdybym ich nie męczył od piątku to pewnie bym jeszcze nie dostał. Motyw jest cudowny, awatar sobie ustawiłem bo czemu nie , mini soundtrack fajny a podczas odtwarzania mamy pokaż slajdów z malowanymi scenami z GoT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 288 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Pisałem już do sklepu internetowego RTV zobaczymy, jak zleją to zrobimy forward wiadomości do supportu Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Ale to jest dobry rok dla gier o feudalnej Japonii. Najpierw Nioh 2 (a dla mnie jeszcze pierwszy Nioh) który pięknie pokazuje konflikt klanów i jeden z najważniejszych momentów w Japońskiej historii w zabarwieniu japońskiego folkloru, mitów i legend, który w swoim podgatunku masocorów jest wybitną jednostką. A teraz GoT z wierniejszym podejściem do wydarzeń historycznych jako unikalny sandbox (unikalny bo rzeczy już wielokrotnie wałkowane w otwartych światach podaje w świeży i oryginalny sposób) z bajkową oprawą. A kiedyś tyle lat czekaliśmy na takie gry... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Ogólnie , musiałem kilka razy pisać i dopiero jak napisałem, że kod przedpremierowy powinien być dostarczony najpóźniej w dniu premiery to dopiero coś zaczęli działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 11 minut temu, Kolos28 napisał: Ja dziś dostałem kod na maila, który był w spam. Zamawiałem w Media Expert i szczerze, to gdybym ich nie męczył od piątku to pewnie bym jeszcze nie dostał. Motyw jest cudowny, awatar sobie ustawiłem bo czemu nie , mini soundtrack fajny a podczas odtwarzania mamy pokaż slajdów z malowanymi scenami z GoT. looooool, dzieki, sprawdzilem skrzynke i tez dostalem dzisiaj taki kod. Z kolekcjonerki mialem juz 2 rozne kody na bonusy, interaktywny motyw etc. wiec myslalem ze juz wszystko mam, a tu jeszcze 3 dodateczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 5 godzin temu, Bansai napisał: btw. Jin zamyka oczka jak tnie bambus, fajny detal. Może to wyraz wsparcia Sucker Punch dla #BLM Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Pomysł fajny. Właśnie wykonuje zadanie poboczne o łuczniczce, która niby zmieniła strony. Zadanie poboczne, które składa się chyba z 9 misji. Nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 1 minutę temu, YETI napisał: Pomysł fajny. Właśnie wykonuje zadanie poboczne o łuczniczce, która niby zmieniła strony. Zadanie poboczne, które składa się chyba z 9 misji. Nieźle. Teoretycznie tak, ale to w zasadzie wątek główny. Takimi prawdziwymi zadaniami pobocznymi są rozsiane po mapie historie. Każda jest osobną i ciekawą opowieścią. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Questy poboczne sa świetne. Wiadomo, ze zazwyczaj chodzi o skarcenie kogoś, ale to jak sa napisane jest mega wciągające. Każdy quest ma swój unikatowy klimat, przygodę/opowieść. Poza tym walka daje duzo frajdy - czasem mam wrażenie, ze przeciwników jest za mało. Tak fanie i szybko sie ich kończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Bo w tych questach jest taka szkoła Wiedźmina 3. Ogólnie gra bardzo mi się kojarzy z W3. Jak najbardziej na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Mi się te poboczne historyjki bardziej podobają od wątku głównego jak do tej pory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Z tym kodem na bonusowe przedmioty to w ogóle jakieś jaja są. Jak go wpisałem w psn, to gra pobierała się paczka 22GB, nie wiem co tam tyle zajmuje, ale ok. Pobieranie anulowałem, a przedmioty i tak pojawiły sie w grze... A co do samej gry to w weekend poświęciłem jej sporo czasu no i dostałem to czego się spodziewałem, czyli wiesiek w japonii. Początek dość powolny i bez efektu wow, ale im dalej tym lepiej. Miejscówki prześliczne, gameplay typowy dla otwartych światów, ale wszystko ładnie się spina i gra się mega przyjemnie. Dobrze, że poszli bardziej w stronę przygody niż rpga z masą skilli, tabelek, przedmiotów itd. Nad skillami nie ma się co zbytnio zastanawiać, bo od samego początku wiadomo, ze prędzej czy później odblokuje się wszystko co się chce. Nie uważam tej gry za jakiegoś mesjasza, ale i tak jaram się srogo, bo na otwarty świat w takim klimacie czekałem od wieeeelu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Kurde, fajna muzyczka przygrywa podczas kąpieli w gorących źródłach, ale nie mogę jej nigdzie namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Wpadł talizman na łatwiejsze parowanie oraz uniki. Chyba nic bardziej pożytecznego już nie dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 (edytowane) Odnawianie życia poza walką też jest sponio. Słomiane Kapelusze Ale kozaki z nich są. Edytowane 22 lipca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Chyba Spoiler Zdradliwe ku.rwy chciałeś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 (edytowane) A to nie wiem, jeszcze tam nie dotarłem. Podoba mi się styl Ryuza po prostu. Edytowane 22 lipca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Wczoraj zacząłem drugą mapkę i kurczę pełno tego do roboty że nie wiadomo za co się brać z questów a kończy się tak że gonie za lisami. A i jeszcze na pierwszej mi zostały z dwa obozy i trochę zamglonej mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Myślałem, że jesteś bo Spoiler piszesz, że są kozakami i faktycznie starcia z nimi są cymesik. Pełne skupienie i poziom trudności lekko wzrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 34 minuty temu, Szymek napisał: Wpadł talizman na łatwiejsze parowanie oraz uniki. Chyba nic bardziej pożytecznego już nie dostanę. Ja wczoraj kupilem upgrade do postawy wiatru, ktory gwarantuje automatyczne parry na wlocznie, jezeli postawa jest aktywna. Tylko cos mi nie dziala. Wlocznia wciaz ma czerwona niebezpieczna kropke przy ataku P.S wciaz na pierwszej mapie eksploruje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi