walek 96 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Jutro kupuje GOT i zastanawiam się nad wyborem poziomu trudności. Patrzac na randomowe gameplay'e to widze, ze gracze nie mają problemów z ubiciem przeciwnika.Tak jakby "mashowali" przycisk"i ubijali przeciwnika bez problemów . Jednak zauważyłem, ze schody zaczynają si przy pojedynkach z "boss'am". Czy ta gra jest tak samo trudna, jak Nioh? Jaki poziom wybrać? NIe chce zbyt łatwych pojedynków, ale zbyty trudnych nie, aby nie siedzieć przy jedynom gościu pół lub godzine czasu. Chce wymagających przeciwników w walce z jakimiś "madafakerami", a mięso armatnie wybijać w łatwy i efektowny sposób. Odpalić Normal czy Hard? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 @RoziTak rolnicy w XIII wieku biegali od 1270 roku z zmilitaryzowanymi Kunaiami rozmawiajac po Brazylijsku. Historia by Rozi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Nie jest trudna na Nioh, możesz grać na Hard, będzie w porządku. Godzinę temu, wet_willy napisał: W tamtych czasach chyba nie bylo tez Kunai-a wiec elo Godzinę temu, Rozi napisał: Były, kunai to narzędzia starożytne, które nie były przeznaczone do walki. Potem dopiero zostały zaadaptowane do użytko bojowego. Cytat Można było przymocować je do kija jako ostrze włóczni, przywiązać do ciała w celu ukrycia albo użyć w roli haka wspinaczkowego. Wbrew popularnym przekonaniom nie były one pierwotnie zaprojektowane jako broń miotana, choć mogą być rzucane i powodować obrażenia. Były używane raczej do zadawania pchnięć. EOT z mojej strony, nie będę się kopał z koniem. Albo osłem w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 No chyba wiadomo ze w gierce podnoszac te przedmioty mowimy o Kunaiu bojowym nie dosc ze nie wiesz w jakim kraju jakim jezykiem mowia to sam mocno cierpisz na to co sam mi zarzucasz czyli brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Mogłem napisać "brazylijska odmiana portugalskiego", bo ktoś mógłby nie zatrybić i nie zrozumieć o co mi chodzi. Mea culpa. To znaczy "moja wina". Po łacińsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 324 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Były nie były znając ludzkość jak czymś można było komuś za(pipi)ać to możemy być pewni że ktoś tym w kogoś rzucił ze skutkiem śmiertelnym na długo zanim wojskowe procedury to usankcjonowały. U nas widły nie były nigdy bronią wojskową tylko narzędziem ogrodniczym a pewnie w liczbie ofiar plasują się zaraz za mieczami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 (edytowane) ej dobra, bo jasnej kur.wy dostaje: rushing water crossing - wybicie mongolow. gdy wchodze w ten event to oboz mongolow jest atakowany przez 2 niedzwiedzie. i tak probowalem poczekac az bestie same wybija wrogow, jak i zrobilem run gdzie wpierw usztywnilem misie, a potem zoltkow. w obu przypadkach gra cos nie kula sie do przodu z ogarem ze wszystko co ma byc sztywne, jest sztywne i zimne. to powszechny problem, czy czegos nie ogarniam i jakis liukang mi sie schowal w misce ryzu? co prawda zabilem leadera, pokazalo sie info o tym, ale na mapie ten punkt nadal sie jawi na czerwono. to ma tak zostac? troche to nieintuicyjne, tym bardziej ze objective na gorze jakby nadal aktywny. Edytowane 23 lipca 2020 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 8 godzin temu, walek napisał: Jutro kupuje GOT i zastanawiam się nad wyborem poziomu trudności. Patrzac na randomowe gameplay'e to widze, ze gracze nie mają problemów z ubiciem przeciwnika.Tak jakby "mashowali" przycisk"i ubijali przeciwnika bez problemów . Jednak zauważyłem, ze schody zaczynają si przy pojedynkach z "boss'am". Czy ta gra jest tak samo trudna, jak Nioh? Jaki poziom wybrać? NIe chce zbyt łatwych pojedynków, ale zbyty trudnych nie, aby nie siedzieć przy jedynom gościu pół lub godzine czasu. Chce wymagających przeciwników w walce z jakimiś "madafakerami", a mięso armatnie wybijać w łatwy i efektowny sposób. Odpalić Normal czy Hard? Od razu hard, gra jest latwa. Sama walka polega na staggerowaniu przeciwnika atakiem silnym, ktorycpo jednym lub kilku ciosach rozbija garde i wtedy tniesz normalnym atakiem. Mozna tez robic parry i uniki. Kazda walka z bossem jest dokladnie taka sama, jest to duel a przeciwnik zawsze zachowuje sie tak samo niezaleznie od tego jaka bronia wlada. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) 9 godzin temu, walek napisał: Jutro kupuje GOT i zastanawiam się nad wyborem poziomu trudności. Patrzac na randomowe gameplay'e to widze, ze gracze nie mają problemów z ubiciem przeciwnika.Tak jakby "mashowali" przycisk"i ubijali przeciwnika bez problemów . Jednak zauważyłem, ze schody zaczynają si przy pojedynkach z "boss'am". Czy ta gra jest tak samo trudna, jak Nioh? Jaki poziom wybrać? NIe chce zbyt łatwych pojedynków, ale zbyty trudnych nie, aby nie siedzieć przy jedynom gościu pół lub godzine czasu. Chce wymagających przeciwników w walce z jakimiś "madafakerami", a mięso armatnie wybijać w łatwy i efektowny sposób. Odpalić Normal czy Hard? Graj na hardzie. Początki są trudne, bo trzeba przyswoić ten system walki. Czym dalej, tym Jin nabywa więcej umiejętności i gra staje się prostsza. @Bansai co do twojego gifa z ptakiem. Edytowane 23 lipca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Hard jest troszkę trudny do plus minus końca aktu 1. Potem jak nie pomija się pobocznych (levelujesz katane, zbroje i skille ) bohater jest przekoksowany. Teraz gra na hardzie to tryb easy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Ja gram na Hardzie i czasem zdarzy mi się jeszcze przegrać walkę. Najgorsi są łucznicy, więc tak samo jak w Wiedźminie 3 ich muszę dopaść jako pierwszych. Jestem na początku dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Założyłem sobie na testa ten armor pod łuk, wszystkie charmy co też pod to miałem i to jest dopiero easy mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Zawsze mi jakoś tak smutno na myśl o ludziach platynujących open worldy po niecałym tygodniu od premiery. To ja mam wyrzuty sumienia, że tyle napierdalam od niedzieli, a nie wyszedłem jeszcze z pierwszej części wyspy XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Szybciej i więcej - to dewiza graczy 2020 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Ja od jakiś 3 dni napier.dalam bez przerwy na oczy już nie widzę xd W spoiler daje bo dużo tego jest. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Na ostatnim screenie jedyna tru waifu Yuna-chan mam nadzieję, że Jin włoży w nią swój miecz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Też tak macie, że jak ktoś wam się ukłoni, to musicie odpowiedzieć tym samym? To jest silniejsze ode mnie, mam nadzieję, że jest za to jakieś trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 11 minut temu, Rozi napisał: Szybciej i więcej - to dewiza graczy 2020 roku. O, zapiszę to sobie na coroczne podsumowanie skończonych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 No też na to zwróciłem uwagę. Mam questa gdzie ludzie głodują i trzeba im znaleźć ryż i jednoczesnie lootuje budynki w wiosce z dużą ilością zapasów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 A w której grze z otwartym światem tego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Zapasy nie muszą oznaczać jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Najlepszy armor set według was? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) Podstawowy Adachi w kolorze czarnym, do tego Opaska Śmierci, a na mieczu Sekret Fujina. Edytowane 23 lipca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) 44 minuty temu, Starh napisał: Najlepszy armor set według was? wczoraj odblokowalem dodajacy dwa punkciki do prowokacji oraz 25% szans na przerazenie przeciwnika. Do zdobycia w pierwszych misjach na drugiej mapce. Chyba z nim zostane bo nie wyglada najgorzej. Podoba mi sie ten z covera okladki ale to chyba nie jest ten sam set. No i talizman na zosoby idzie w odstawke bo zbytnio nie ma co ulepszac xD No i wczoraj odrylem ze w menu gdzie mamy bron dluga,krotka itp mozna sobie ustawic swoje ulubione. Mimo ze po zmianie gadzetu gra zapamietuje ostatni wybrany po pewnym czasie ustawi sie nasz ulubiony @XM. to dobrze wiedziec...chociaz i tak gram z pierwsza jego wersja bo najbardziej mi sie podoba. Straszne pudziany sie robia z tych zbroi na wyzszych poziomach. @Patricko ten czerwony kolorek nizej dobrze wyglada..normalnie do kupienia u kupca jest co? nie wiem jak oni to zrobili ale loadingi w tej gierce to kosmos. Mysle ze po 30 sekundach od wlaczenia gry juz gramy a na drugi koniec mapy podrozujemy w ciagu 3-5 sekund Edytowane 23 lipca 2020 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 To ten sam - jak się zupgradeuje to robi się z niego już prawdziwa zbroja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi