Opublikowano 23 lipca 20204 l Jest opcja porzucenia aktywnej misji? Załóżmy, ze wolę przerwać fabułę i troche dopakować postać lub wrócić do sklepu po upgrade broni. W Days Gone bylo "opusc misję" i wracało się do freeroamingu. edit ok znalazłem, jest w dzienniku, a szukałem w opcjach koło restartu pkt kontrolnego Edytowane 23 lipca 20204 l przez _Red_
Opublikowano 24 lipca 20204 l 17 godzin temu, YETI napisał: Ja mam obecnie 4 stroje, ale i tak biega z drugim, który zdobyłem, bo ma wykrywanie tych mongolskich zapisków. Gdy jestem blisko, to pad zaczyna wibrować. ja z tym samym biegam tylko już upgrade na makasa go mam. ZA(pipi)iste że o wiele więcej mgły wojny zbiera i wibruje jak artefakty blisko. Tak naprawdę tylko na grubsze rozróby mam zbroje a do eksploracji tylko ten bo jest op. Oczywiście wszystko zupdejtowane białym barwnikiem i latam cały na biało xD Pięknie krew przeciwników widać po walce. Edytowane 24 lipca 20204 l przez blantman
Opublikowano 24 lipca 20204 l 3 godziny temu, Figaro napisał: Czyli gra sprzedaje się lepiej od Horizon. Wow. Dla porównanka: (z ResetEry) TLOU Part II : 4M in 3 days Spider-Man : 3.3M in 3 days God of War : 3.1M in 3 days Ghost of Tsushima : 2.4M in 3 days Uncharted 4 : 2.7M in 1 week Horizon Zero Dawn : 2.6M in 2 weeks inFamous SS : 1M in 9 days Bloodborne : 1M in 12 days Detroit Become Human : 1M in 2 weeks
Opublikowano 24 lipca 20204 l 3 godziny temu, Figaro napisał: Czyli gra sprzedaje się lepiej od Horizon. Wow. I jest lepsza.
Opublikowano 24 lipca 20204 l Świetna wiadomość bo gra jest przekocurem szkoda że na wyższym poziom i ng+ trzeba będzie czekać pewnie do patcha.
Opublikowano 24 lipca 20204 l Przy okazji @XM. - dzisiaj też przeczytałem, że w grze jest pewien system karmy, ale dość... subtelny. Tzn. im więcej w grze używamy trików ducha, tym częściej pogoda w grze jest burzowa, deszczowa itp. Edytowane 24 lipca 20204 l przez Cedric
Opublikowano 24 lipca 20204 l Kenshi? Nani!? 3 godziny temu, Cedric napisał: Tzn. im więcej w grze używamy trików ducha, tym częściej pogoda w grze jest burzowa, deszczowa itp. Można oszukać sumienie i zagrać na flecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 25 lipca 20204 l Nie mogę znaleźć jednego posterunku na pierwszej mapce Godzinę temu, hitor napisał: Fajny patent. Jak by to byl Yoshimitsu(tylko bez łuku) to bym pomyślał, ze to Tekken
Opublikowano 25 lipca 20204 l Ale ta gra zaskakuje. Gram sobie i misja po cichaczu, myślę "fajnie jakby dało radę zabijac przez drzwi". Myyk i twórcy dają taka mozliwosc w dalszej części gry. Ogólnie sztosiwo, a pojedynki i scenerie w których się odbywają Zwłaszcza podczas Spoiler Burzy
Opublikowano 25 lipca 20204 l W dniu 23.07.2020 o 23:52, XM. napisał: Są gejuchy w got - raven moze grać spokojnie. Lesby też
Opublikowano 25 lipca 20204 l Witam wszystkich. Mam pytanie-czy skryte zabójstwo trzeba jakoś odblokować? Czaję się za mongolem i żadna ikona się nie wyświetla. W sterowaniu jest to kwadrat, ale nic się nie wyświetla, gdy stoję za plecami przeciwnika.
Opublikowano 25 lipca 20204 l Tak. Po którejś z pierwszych misji dopiero dostaniesz taką niehonorową możliwość.
Opublikowano 25 lipca 20204 l Ja cież pyerdole- misja "Ghost of Yarikawa" to co sie tam dzieje - muzyka, bitwa i końcówka co się dzieje z Jinem mialem ciary po sama doope.