Square 8 517 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Na 99,9% nie będzie działać, bo by musiała być opcja przeniesienia sejwa, a ta jest tylko w wersji PS5 (tak mi się wydaje). Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Też tak właśnie podejrzewam. Niby tam została mi garstka trofkow to może kiedyś kiedyś jak będę się mega nudził dobije te brakujące 13% w wersji na ps4. Póki co doczyszcze wyspę iki bo jeszcze parę drobnostek mi zostało i lecimy tryb legend dalej bo ki już przekroczyło 50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 No ja w wersji PS4 mam zrobionego tylko singla (bez NG+) i Legendy, a w DC brakuje mi dwóch trofików za NG+ więc może kiedyś tam zrobię, aby odblokować dodatkowe stroje do Legend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Mam premierową wersję z ps4 i chciałbym teraz kupić dlc z ulepszeniem na ps5. Jak wchodzę na PSS, to jest DC na ps4 za 299 i ps5 za 339. Poza tym jest też coś za 84zł. Co muszę bulwa kupić żeby przerobić wersję z ps4 na ps5 z dodatkiem? Powinna być chyba jeszcze opcja zakupu za 125 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 9 minut temu, McDrive napisał: Mam premierową wersję z ps4 i chciałbym teraz kupić dlc z ulepszeniem na ps5. Jak wchodzę na PSS, to jest DC na ps4 za 299 i ps5 za 339. Poza tym jest też coś za 84zł. Co muszę bulwa kupić żeby przerobić wersję z ps4 na ps5 z dodatkiem? Powinna być chyba jeszcze opcja zakupu za 125 zł Jak masz płytową wersję to tylko po włożeniu płyty i po sprawdzeniu licencji powinien ci sie w prawym dolnym rogu pojawić kafelek z upgradem za 125zl. Bez płyty on sie nie pokazuje, sprawdzone przed chwilą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 1 minutę temu, Figuś napisał: Jak masz płytową wersję to tylko po włożeniu płyty i po sprawdzeniu licencji powinien ci sie w prawym dolnym rogu pojawić kafelek z upgradem za 125zl. Bez płyty on sie nie pokazuje, sprawdzone przed chwilą O! Tej opcji nie sprawdzałem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 Ja własnie skończyłem fabułę podstawki i Iki. Teraz leci platynowanie, co to jest za giera świetny tytuł! Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 17 godzin temu, PanKamil napisał: Też tak właśnie podejrzewam. Niby tam została mi garstka trofkow to może kiedyś kiedyś jak będę się mega nudził dobije te brakujące 13% w wersji na ps4. Póki co doczyszcze wyspę iki bo jeszcze parę drobnostek mi zostało i lecimy tryb legend dalej bo ki już przekroczyło 50 Jak byś chciał pograć w teamie Legends to dawaj znać i śmiało dodawaj! Zawsze to razniej w grupie! Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 5 godzin temu, iNETSTAR napisał: Jak byś chciał pograć w teamie Legends to dawaj znać i śmiało dodawaj! Zawsze to razniej w grupie! Czytałem, że później jakieś raidy są więc jak coś odezwę się bo teraz lecę tryb przetrwania i ronina bede testowal Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Panowie polecacie wersję DC? Ziomek ma wersję na ps4 i mogę ograć za free, ale zastanawiam się nad kupnem wersji DC pod ps5 warto czy znacznej różnicy nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Wydaje mi się, że spokojnie możesz zostać przy wersji PS4. Co prawda ominie cię wtedy dodatek, ale to zawsze możesz sprawdzić w przyszłości jeżeli będzie ci mało Jina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Zawsze może dokupić sam dodatek na PS4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 No to przez to napisałem o możliwości sprawdzenia w przyszłości jak będzie mu mało, bo zakup dodatku = edycja DC ale w wersji PS4. Ogólnie to upgrade do PS5 bardzo mało wnosi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Tak wiadomo, że sam dodatek mogę dokupić w każdej chwili, pytam bo myślałem, że wersja na Ps5 wprowadza jakieś fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Nowa zawartość do Legend, Próby Iyo wlatuje w ten piątek, a potem nowe mapki do trybu Przetrwania. Powoli kończę buildy Zabójcy i Ronina na 120 Ki, więc będzie testowane (Samurai i Łowczyni w zasadzie skończone, zostało kilka perków do wylosowania). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Upgrade do wersji PS5 jest idiotyczny. Wypuścili patch dla PS5 jak do większości eksow Sony i super. Ale ta wersja wprowadza lip sync japoński i obsługę Dualsense (fajne ale to tylko bajer) To łącznie kosztuje 40 zł więcej. Absurd. Roznica w grafice jest taka, że natywna wersja PS5 to 2160p w 60 klatkach, a wersja we wstecznej to 1800p w 60 klatkach. Ja olewam ta wersje, dodatkowo tworzy nowa listę trofeów. Kupuje tylko dodatek i w tej wersji zrobie 100% 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Jest jeszcze 3D Audio w PS5 na tempest engine w tej wersji wprowadzone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Dopiero z Legends zaczynam i przeszedłem misje fabularne. Nie ukrywam że chce po prostu wbić 100% trofeów ale tak jak przy The Last of Us, gra się w tym komponencie multi przy tym naprawdę przyjemnie. Jakies rady jak najszybciej wbić 20 level na każdej z postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Najlepiej po prostu grać i samo wpadnie. Przechodząc Story po kolei na brąz, srebro i złoto będziesz sobie zwiększać Ki, jak już zaczniesz grać na złocie (Story i Survival) to dobry exp wtedy wpada. Ja bym w pierwszej kolejności odblokował wszystkie klasy, aby mieć skille, które pomogą grać na wyższych poziomach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Oraz całkowity brak loadingow Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 września 2021 We wstecznej kompatybilności gra wczytuje się dużo, dużo szybciej tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 września 2021 Upgrade do PS5 mogę polecić tylko osobom, które chcą rolować sprzęt na 120 Ki w Legends bez straty dużej ilości surowców Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 września 2021 Jak dla mnie wersja na ps5 już przez samo wykorzystanie dualsense czy zerowe loadingi jest warta upgradu. Nie jestem jakimś graficznym digital foundry aby wyłapywanie każda różnice ale wydaje się ładniej choć oczywiście bez fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 19 września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 września 2021 W żadnej grze jeszcze tak dual sense nie był wspaniale wykorzystany, gram już z 50 godzin a ciągle się chwytam za głowę co tu się dzieje, zrezygnowałem też ze słuchawek, bo wykorzystanie głośnika w dual sense również jest nieprawdopodobnie fajne. No ale największy pogrom to te drgania, ściąłem głowę pewnemu gościowi i cały pad zachował się jak uspokajające się ostrze, nawet nie wiedziałem że coś takiego można zrobić. Galop koniem po pomostach to wyższy stopień immersji. Gra jest wspaniała, piękna i tylko przytłacza ogrom rzeczy do zrobienia, gram już tyle a procenty lecą powoli w statystykach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi