Opublikowano 28 listopada 20213 l 2 minuty temu, Square napisał: Użyj szybkiej podróży. Próbowałem, żadna z tych ikon na północy nie ma tej opcji włączone. 4 No nic, powalcze dzisiaj na południu i może coś wymysle. Może faktycznie coś ważnego ominąłem ale nic nie mi nie pokazuje.
Opublikowano 28 listopada 20213 l No ale właśnie chyba obozy wszystkie trzeba odbić. Ale też już nie pamiętam dokładnie.
Opublikowano 28 listopada 20213 l Włącz menu i zobacz czy nie masz tam misji w opowieściach Jina. Teraz, Patricko napisał: No ale właśnie chyba obozy wszystkie trzeba odbić. Ale też już nie pamiętam dokładnie. Nie trzeba.
Opublikowano 30 listopada 20213 l Dalej lipa. Nie mam pojęcia co źle robie. Poczysciłem troche mape na dole. Zostały tylko opowieści cishimy. Podróż Jina dopiero po drugiej stronie mapy ma 3 zadania aktywne ale nie mam jak sie tam dostać. Zamek Kaneda zamknięty na amen i nigdzie nie moge znaleźć jakiegoś przesmyu. Skończyłem wcześniej zadanie Nowe Horyzonty (z początki 2 aktu) i chuj, dalej nie idzie.
Opublikowano 30 listopada 20213 l 14 minut temu, messer88 napisał: a tam się nie przechodziło bokiem koło zamku takim klifem? Nie ma przejścia. Ale w poprzedniej misji musiałem być jednak po drugiej stronie bo znalazłem jakas malutka kropkę która odwiedzałem bo ma szybka podróż. Ale lipa ze nie można normalnie isc.
Opublikowano 30 listopada 20213 l Z tego co pamiętam to wejście jest tylko podczas misji, potem robisz fast travel, ale tej pierwszej lokacji nie masz zaznaczonej na mapie i przez to nie możesz się przenieść. Może sprawdź jakiś wcześniejszy sejw i ewentualnie powtórz misję z zamkiem.
Opublikowano 30 listopada 20213 l No tam nie ma przejścia normalnie musisz zrobić szybką podróż do tej kropki zaraz nad zamkiem. Jak przyblizysz mapę to powinno ją być widać.
Opublikowano 4 grudnia 20213 l W dniu 25.10.2021 o 11:08, Square napisał: Jeszcze 6 tygodni i będzie 100% w każdej kategorii, może wtedy zrobię sobie przerwę jak dalej nie będzie chętnych. No i stało się. Gdyby nie te Wyzwania Iyo to 100% byłoby jakieś 3 miesiące temu. Dalej grywam, jakby ktoś chciał dołączyć czy potrzebował pomocy to pisać.
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Legends ma jakiegoś fajnego singla offline do zagrania solo, czy to tylko multi?
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Wszystkie misje fabularne możesz zrobić solo jak się uprzesz, ale w coop lepiej.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Warto inwestować w Director's Cut (PS4) czy podstawka wystarczy do zabawy? A propos promki: https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/ghost-of-tsushima-directors-cut-gra-ps4
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Jeżeli skończyłeś podstawkę i ci mało to warto zakupić wyspę Iki, bo oferuje po prostu więcej przygód Jina.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Szkoda, że w ŁDZ nie ma Wersja standardowa w euro za 119 na bez rynku i rąk ryba. Trza było wziąć. Edytowane 10 grudnia 20213 l przez mitra
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Pewnie nikogo, ale kilka poprawek do Legend w najnowszym patchu Cytat Patch 2.14 contains the following changes: Fixed a bug preventing Mists of Yagata from healing teammates correctly. Fixed a bug that sometimes prevented Hunter’s Explosive Arrow or Staggering Arrow ability from triggering correctly. Fixed a bug that occasionally caused a stunlock if a player was attacked while holding a Bomb Pack. Added descriptions for weekly Nightmare modifiers. Kenji's Shared Brew and Healing Gourds with Resolve gains can now be used even while at full health. Fixed a bug preventing waypoints from appearing above the last remaining enemies in Legends Story missions. Fixed a bug causing Intimidating Counter to not deal the correct amount of damage. Fixed a bug preventing players from un-muting themselves. Increase stagger damage done by Wind Stance against spear enemies. https://www.playstation.com/en-us/games/ghost-of-tsushima/patch-notes/
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Myślę że już by się tym chwalili, poza tym ten "sklep" nie wygląda zbyt wiarygodnie, według niego HL3 wyjdzie tez w przyszłym roku. https://www.instant-gaming.com/pl/6694-buy-steam-game-steam-half-life-3/ Żeby nie było że neguję wersję pc bo ta będzie na bank, ale raczej nie w tak krótkim terminie po GoW żeby się kanibalizowały
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Ciekawe jak szybko zobaczymy Demon Souls remake albo jakiś inny ex na PS5 (spider-man? tam może licencja być problematyczna). Jeżeli miałbym czekać rok to nie kupowałbym PS5. Jeżeli 4 lata to jednak dalej warto kupić konsole.
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Jeszcze nawet Uncharted nie ma daty premiery na PC a tu wyskakują z Ghostem. Z większych gierek prędzej bym się spodziewał Spider-Mana jakoś za rok (1.5), jak już druga część będzie na horyzoncie.
Opublikowano 6 stycznia 20223 l I słusznie. To znakomita gra. Dodatkowo przecudna stylistycznie. Sam posiadam dwie wersje i gorąco rekomenduje przygody pana Sakai.