Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Użyj szybkiej podróży.

Próbowałem, żadna z tych ikon na północy nie ma tej opcji włączone. 4

No nic, powalcze dzisiaj na południu i może coś wymysle. Może faktycznie coś ważnego ominąłem ale nic nie mi nie pokazuje. 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 304,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powinni usuną ten photo mode, bo to straszny pożeracz czasu. Podobno druga czesc wyspy z jeszcze lepszymi widokami. Kilka moich fotek.  

• Po jakiś 4h spędzonych z grą napiszę krótko jak dla mnie obecnie to najlepsza gra na PS4, gram oczywiście po Japońsku z PL napisami z gry wylewa się klimat na każdym kroku a pierwsza jazda na koniu, g

• Pewnie chcą szybko umrzeć od tego polskiego duba co żeś wybrał.

Opublikowano

Włącz menu i zobacz czy nie masz tam misji w opowieściach Jina.

Teraz, Patricko napisał:

No ale właśnie chyba obozy wszystkie trzeba odbić. Ale też już nie pamiętam dokładnie.

Nie trzeba.

Opublikowano

Dalej lipa. Nie mam pojęcia co źle robie. Poczysciłem troche mape na dole. Zostały tylko opowieści cishimy. Podróż Jina dopiero po drugiej stronie mapy ma 3 zadania aktywne ale nie mam jak sie tam dostać. Zamek Kaneda zamknięty na amen i nigdzie nie moge znaleźć jakiegoś przesmyu. Skończyłem wcześniej zadanie Nowe Horyzonty (z początki 2 aktu) i chuj, dalej nie idzie. 

Ghost of Tsushima_20211130133915.jpg

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

a tam się nie przechodziło bokiem koło zamku takim klifem? 

Nie ma przejścia. Ale w poprzedniej misji musiałem być jednak po drugiej stronie bo znalazłem jakas malutka kropkę która odwiedzałem bo ma szybka podróż. Ale lipa ze nie można normalnie isc. 

Opublikowano

Z tego co pamiętam to wejście jest tylko podczas misji, potem robisz fast travel, ale tej pierwszej lokacji nie masz zaznaczonej na mapie i przez to nie możesz się przenieść. Może sprawdź jakiś wcześniejszy sejw i ewentualnie powtórz misję z zamkiem.

Opublikowano

No tam nie ma przejścia normalnie musisz zrobić szybką podróż do tej kropki zaraz nad zamkiem. Jak przyblizysz mapę to powinno ją być widać.

Opublikowano
W dniu 25.10.2021 o 11:08, Square napisał:

Jeszcze 6 tygodni i będzie 100% w każdej kategorii, może wtedy zrobię sobie przerwę jak dalej nie będzie chętnych.

No i stało się. Gdyby nie te Wyzwania Iyo to 100% byłoby jakieś 3 miesiące temu. Dalej grywam, jakby ktoś chciał dołączyć czy potrzebował pomocy to pisać.

GoT Legends 100.jpg

Opublikowano

Legends ma jakiegoś fajnego singla offline do zagrania solo, czy to tylko multi?

Opublikowano

Wszystkie misje fabularne możesz zrobić solo jak się uprzesz, ale w coop lepiej.

Opublikowano

Jeżeli skończyłeś podstawkę i ci mało to warto zakupić wyspę Iki, bo oferuje po prostu więcej przygód Jina.

Opublikowano

Szkoda, że w ŁDZ nie ma :whyyy:

Wersja standardowa w euro za 119 na bez rynku i rąk ryba. Trza było wziąć.

Edytowane przez mitra

Opublikowano

Pewnie nikogo, ale kilka poprawek do Legend w najnowszym patchu

Cytat

Patch 2.14 contains the following changes:

• Fixed a bug preventing Mists of Yagata from healing teammates correctly.
  • Fixed a bug that sometimes prevented Hunter’s Explosive Arrow or Staggering Arrow ability from triggering correctly.
  • Fixed a bug that occasionally caused a stunlock if a player was attacked while holding a Bomb Pack.
  • Added descriptions for weekly Nightmare modifiers.
  • Kenji's Shared Brew and Healing Gourds with Resolve gains can now be used even while at full health.
  • Fixed a bug preventing waypoints from appearing above the last remaining enemies in Legends Story missions.
  • Fixed a bug causing Intimidating Counter to not deal the correct amount of damage.
  • Fixed a bug preventing players from un-muting themselves.
  • Increase stagger damage done by Wind Stance against spear enemies.

https://www.playstation.com/en-us/games/ghost-of-tsushima/patch-notes/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

byłoby fajnie gdyby się sprawdziło

Opublikowano

Myślę że już by się tym chwalili, poza tym ten "sklep" nie wygląda zbyt wiarygodnie, według niego HL3 wyjdzie tez w przyszłym roku.

https://www.instant-gaming.com/pl/6694-buy-steam-game-steam-half-life-3/

Żeby nie było że neguję wersję pc bo ta będzie na bank, ale raczej nie w tak krótkim terminie po GoW żeby się kanibalizowały

Opublikowano

Ciekawe jak szybko zobaczymy Demon Souls remake albo jakiś inny ex na PS5 (spider-man? tam może licencja być problematyczna). Jeżeli miałbym czekać rok to nie kupowałbym PS5. Jeżeli 4 lata to jednak dalej warto kupić konsole.

Opublikowano

Jeszcze nawet Uncharted nie ma daty premiery na PC a tu wyskakują z Ghostem. Z większych gierek prędzej bym się spodziewał Spider-Mana jakoś za rok (1.5), jak już druga część będzie na horyzoncie.

Opublikowano

Świetny materiał dla fanów Legend.

Opublikowano

8 milionów się sprzedało. Gratulacje dla Sucker Punch

Opublikowano

I słusznie. To znakomita gra. Dodatkowo przecudna stylistycznie. Sam posiadam dwie wersje i gorąco rekomenduje przygody pana Sakai. :touche:

3FIl1lf.jpg

t4gh813.jpg

9JuPh4J.jpg