Opublikowano 30 października 20177 l Jak dla mnie zapowiedź targów. Spokojnie to mogli wrzucić na koniec zamiast scenki z TLOU2 :P Spelunky 2 >>> jakaś feudalna Japonia (w wykonaniu SP) P.S. Pewnie gra, prędzej czy później, wyjdzie na wszystkie możliwe platformy, no ale na razie niech temat będzie w tym dziale, skoro Sony takie dobre EDIT: Mam nadzieję, że Derek Yu sprawuje piecze nad projektem. Bo gościu dobrze ogarnia o co chodzi w roguelike'ach. Edytowane 30 października 20177 l przez MBeniek
Opublikowano 30 października 20177 l W sumie to samo miałem napisać. Największy boner to by było oczywiście zapowiedź jakiegokolwiek Spelunky na Switcha, ale więcej na dużym ekranie też wzbudziło szybki namiocik.
Opublikowano 30 października 20177 l Bardzo miło, jedynka to świetna gra. Ale nie bardzo chce mi się wierzyć, żeby gra na długo została "eksem" (w forumowym tego słowa znaczeniu).
Opublikowano 31 października 20177 l Bo Sony ma d.upie swoja kosole. Nawet zwiastuny gierek na Vite i PS4 na oficjalnym kanale na Youtube sa oznaczane jako gry tylko na PS4. Trudno tez mowic o jakimkolwiek wsparciu developerow, to ze wychodza jeszcze jakies gierki to po prostu wyraz chceci i ambicji tworcow. Poza tym ostatni powod czyli Vita jest nuz troche za slaba na dzisiejsze indyki
Opublikowano 31 października 20177 l Boże dawać gameplay. Podobno robią juz grę 2 lata, wiec moze premiera niedlugo. Do tego ryzykowne nowości. Czekam z penisem w łapie.
Opublikowano 31 października 20177 l Może i tak. A może sprawdzą statystyki jak dobrze pierwsza część została przyjęta na Vicie i pokuszą się o dwójkę. Bo z takim infykiem to sprzęt sobie raczej poradzi.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Autor W końcu będzie można pograć online ale z tego co widzę to ginąć będę jeszcze częściej Premiera niestety dopiero w 2019. Edit: Co do największych zmian, oprócz możliwości grania online, to m.in: Cytat For example, each level will have a second layer that you can go back and forth between. Sometimes the entrance is right there and sometimes it’s a hidden shortcut. Even though the gameplay is still 2D platforming, this adds a feeling of a third dimension to the exploration. We’ve also added liquid physics that are really fun to play with – combined with the destructible terrain you get things like dynamic water or lavafalls that you have to deal with on each run. https://blog.us.playstation.com/2018/08/29/first-look-spelunky-2-gameplay-mossmouth-interview/ Plus kilka screenów: Spoiler Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez MBeniek
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Wyglada na wiecej tego samego ;) Nowe zdolnosci sa spoko, cieszy bardziej rozbudowana fizyka w tym przede wszystkim symulacja cieczy ktora zapowiada sie na prawdziwy gamechanger. Super ze bedzie coop online.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Obok Dmc5 najbardziej wyczekiwana gra przeze mnie, ale graficznie nie podoba mi się, coś mi tu nie pasuje i odpycha. W każdym razie 100% znowu wpadnie
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l tak, graficznie jedynka duzo ladniejsza tutaj tak za schludnie Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez Ludwes
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l no tak bez pazura podobnie mam z nowym Red Dead Redemption no ladne, ale takie schludne, swiecace, takie nowiutkie; wole brudna jedynke
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l mi się najbardziej podobał oryginał, mam też do niego największy sentyment potem już tylko był downgrade Edytowane 3 września 20186 l przez oni
Opublikowano 3 września 20186 l Nawet nie tyle schludnie, co aż cukierkowo. Nie leży mi ten design w ogóle.
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Premiera za miesiąc! Cały trailer oglądałem z obawą, że nie będzie zabawy cieczą, ale cała szczęście nie porzucili tego
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Autor Najlepszy news tego eventu Wspaniałe to będzie pożegnanie generacji , A przez tą ciecz czuję, że będę ginął w jeszcze bardziej kuriozalny sposób edit: https://twitter.com/mossmouth/status/1291481377158787073 -> wersja na steam wyjdzie trochę później i z czasem chcą przenieść tytuł na inne platformy Edytowane 6 sierpnia 20204 l przez MBeniek
Opublikowano 7 sierpnia 20204 l Świetna wiadomość, kilka dni temu zastanawiałem się czy wyjdzie pod koniec roku czy jednak obsuwa na 2021, a tu duża niespodzianka:) Gameplay wygląda bardzo dobrze i zachęcająco, jest to bezpieczny sequel bez udziwnień, ale dla mnie to plus - jedynka jest bliska ideału imo.