Opublikowano 30 października 20177 l XBOX ONE, PLAYSTATION 4 Premiera: Lato 2018 wygląda trochę jak taki trochę budżetowy klon Motorstorma
Opublikowano 30 października 20177 l Codemasters nie da tyle pieniążków co Sony na Motorstorma... tak czy siak mnie zaciekawili, taką arcadowe i offroadowe wyścigi bym przygarnął.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Chciałem napisać ze spełniło się marzenie i będzie nowy motorstorm, ale coś mi tutaj pachnie małym budżetem i nie wygląda to lepiej niż motorstorm hd.
Opublikowano 21 lutego 20187 l 56 minut temu, milan napisał: Chciałem napisać ze spełniło się marzenie i będzie nowy motorstorm, ale coś mi tutaj pachnie małym budżetem i nie wygląda to lepiej niż motorstorm hd. Przecież Motostormy zawsze pachniały małym budżetem a zwłaszcza Apokalipsa.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Nie wiem, chodziło mi o kampanię reklamową, jak wychodziły motorstormy to wiedziałem o tym, a to tutaj nagle znikąd mi wyskakuje.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Autor xD czyli jakby Onrush miał dużą kampanie reklamową to twoje marzenie by się spełniło?
Opublikowano 21 lutego 20187 l Mógłbyś sie opanować? Chodziło mi o fakt że wygląda mi to jak motorstorm HD, zresztą ten trailer nie ma też zbytniej dynamiki dla mnie i rozmachu. Kampania reklamowa tylko lekko przemawia za tym że budżet jest ograniczony wg mnie. Tak sobie gdybam. Widzę że kolega ma problemy z wyjściem z obory.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Autor nie traktuj każdego posta jako personalnego ataku. Przeprowadziłem normalny wniosek logiczny w formie żartu a ty się już obruszasz Edytowane 21 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 21 lutego 20187 l No tak, bo przecież zwrot "to twoje marzenie by się spełniło?" nie odnosi się do mojej osoby. Powstrzymaj te gimbusowe pieski i iksdeki, ja w tym temacie nie uprawiam żadnych hejtów ani nie wypisuję bzdur, napisałem że trailer i wyglad gry na razie nie robią na mnie wrażenia i mam obawy.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Autor to był żart milianie, żart. EOT Wracając do tematu: Moim zdaniem trudno, szczególnie teraz na pół roku przed premierą gdybać o budżecie gry na podstawie kampanii reklamowej. Po pierwsze dlatego że marketing nie zawsze dzisiaj koreluje z budżetem gry. Branża zna przypadki gdy wysokobudżetowa, dopracowana a przede wszystkim bardzo dobra gra przemykała bez większego echa z powodu zbyt małego marketingu (jak np Titanfall 2 i EA), jak i całkowicie absurdalne przypadki gdy bardzo małe gry, otrzymywały olbrzymie wsparcie marketingowe (vide No Man's Sky i Sony). Po drugie dlatego że ostatnio obserwuje się trendy, przeprowadzania krótkich ale bardzo intensywnych kampanii reklamowych, czego najlepszym przypadkiem jest jedna z najlepiej sprzedających się serii, czyli Call of Duty. Także nie możemy mieć teraz pewności, że marketing Onrush w pobliżu premiery nie dorówna temu które posiadały gry z serii Motorstorm. Edytowane 21 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 22 lutego 20187 l Kurde, bardzo mi się podoba po tym zwiastunie. Oby tylko AI nie było tak spierdolone jak w Apokalipsie czy Split/Second i będzie gitarka.
Opublikowano 22 lutego 20187 l Graczom Xboxa zazdroszczę Forzy Horizon 3. Brakuje takich gier na PS4. Kiedyś był Burnout i Motorstorm, teraz jest tylko "Need for Lootbox". Wątpliwa sprawa że dorówna to FH3, ale jest to jakieś światełko w tunelu. Podobno otwarta beta wkrótce. Edytowane 22 lutego 20187 l przez Pauli87
Opublikowano 22 lutego 20187 l 30 minut temu, Pauli87 napisał: Graczom Xboxa zazdroszczę Forzy Horizon 3. Brakuje takich gier na PS4. Kiedyś był Burnout i Motorstorm, teraz jest tylko "Need for Lootbox". Wątpliwa sprawa że dorówna to FH3, ale jest to jakieś światełko w tunelu. Podobno otwarta beta wkrótce. A to ma być konkurencja FH? A w życiu. raczej kolejne wcielenie Motorstorm, z resztą o ile mnie pamięć nie myśli ex pracownicy Evolution dołączyli do drużyny Codies.
Opublikowano 23 lutego 20187 l z tego co pokazują wygląda nieco jak połączenie fuel i pure. za wcześnie na oceny ale raczej będzie to średniak choć może akurat pozytywnie zaskoczą.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Nie byłbym taki pewien. Nie od dziś wiadomości, że Codmasters jest biedne, stąd ich gry wyglądają średnio. Ale grywalność ciągle jest na tip top. I to nie żadne połączenie Fuel i Pure tylko nowy Motorstorm kutwa xD Edytowane 23 lutego 20187 l przez chris85
Opublikowano 23 lutego 20187 l O mój Boże, przecież ten zwiastun Pacific Rift robi dobrze nawet teraz Ale by styknął jakiś remasterek, oj tak.
Opublikowano 23 lutego 20187 l No ja po cichu liczę na taką samą kolekcję jak ma Wipeout. Oczywiście prawilne Motorstorm, Pacific Rift i Arctic Edge.
Opublikowano 23 lutego 20187 l dirt showdown też uber grywalny pożyjemy, wypuszczą, zobaczymy. Codies od zawsze dostarczali mi granie więc jakąś tam nadzieję pokładam ale zbyt wiele razy człowiek się zawiódł więc wolę bez hajpu. w motorstormy nie grałem więc dla mnie to combo fuel+pure
Opublikowano 23 lutego 20187 l Motorstorm Pacific Rift moja pierwsza gra na PS3, wejście w Next Gena z PS2, jak to wyglądało, jak to robiło, o mój boże a ONRUSH wygląda fajnie, będę obserwował