Daffy 10 530 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Czemu budzetowy? Widac ze evolution chcialo uzywic motorstorma, sony ich zamknelo i pod bandera codemasters daja nam niejako remake pacific rift To bankowo bedzie dobra gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzesiek 4 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Jako wielki fan ms szczerze wolałbym remaster MotorStorm: Pacific Rift wbrew pozorom i mimo sporej frustracji model jazdy w tej części był genialny. Ktoś o sporych umiejętnościach bez problemu odstawiał resztę online na 10 - 15s a hardkorowy festiwal stawał się bajecznie prosty i nawet drobne oszustwa AI szło zostawić daleko w tyle. Wystarczy popatrzeć na to co ten koleś wyprawiał swego czasu w tej grze. albo ten poniższy filmik ciężarówki były na tej trasie uznawane za najszybsze i sama ich trasa była sporo łatwiejsza. Quad z kolei był strasznie ciężki w prowadzeniu wręcz można było powiedzieć ,że ich model jazdy był niedopracowany ale jak ktoś potrafił tym jeżdzić to można było się zdziwić. albo the edge i ciężarówki które przy spadzie osiągały chore prędkości nieosiągalne dla reszty klas. Tak każda z klas na tych 16 trasach miała nieco inną ścieżkę przejazdu. Jednym słowem gra jako całokształt była swego czasu małym mistrzostwem świata dla mnie i do dziś ubolewam ,że serwery apokalipsy działają gdzie to wszystko co było w pacyfiku zostało uproszczone do granic możliwości i chyba bardziej się tego nie dało popsuć. Pytanie jakie mi przychodzi na myśl jest tylko jedno do której części będzie bliżej ONRUSH. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Niestety patrząc na gameplay, ONRUSH ma fizykę jazdy bardzo podobną do MS: Apocalypse która to do MS: Pacific Rift nie miała żadnego startu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Nie kracz To byłoby jak cios w potylicę. Graficznie jest bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 Te nowe gameplaye wyglądają spoko, ale coś mi nie gra, chciąłbym napisac ze znowu się zakochałem jak w 1 i 2 motorstormie, ale nadal coś jest nie tak. Graficznie niby ładnie, ale spodziewałbym się od kolejnego motorstorma jednak większej bomby, muzyka kompletnie mi nie pasuje, klimat też jakiś taki dla gimnazjum. No nie wiem, chętnie w to pogram, ale brakuje tutaj czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 Wszystkim entuzjastom Motostorma radze ochłonąć, eurogamer wrzucił video w którym tłumaczą, że Onrush to nawet nie jest ścigałka per se. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 22 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2018 Po pierwszych gameplayach muszę przyznać, że wygląda ta gra mega średnio... Co mnie dziwi, bo przecież robią ją ludzie od Motorstorma.Fizyka praktycznie nie istnieje, każda fura jak przyklejona do podłoża pędzi przed siebie, a skoki wyglądają mega sztucznie. System zniszczeń też jakiś taki bardzo podstawowy. Grafika obecnie nie robi żadnego wrażenia, na pewno nie takiego jakie robił Pacific Rift w dniu premiery, a HUD wygląda jak z gierki na komórki.Najgorsze jest to, że to już praktycznie wersja finalna. Dobrze wiemy, że nic się nie zmieni względem bety, a już na pewno nic z ważniejszych elementów.Jeśli rzeczywiście finalny produkt będzie takiej jakości to chyba zaczynam rozumieć dlaczego Sony zamknęło Evolution... Mam nadzieje, że to odszczekam jak gra wyjdzie, ale jakoś nie czuję tego... Gra się słabo sprzeda, chłopaki stracą robotę, albo pójdą do robienia drzewek w innych grach i tyle... A wystarczyło zrobić DriveClub 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 o jezu jaki kubel zimnej wody ten filmik co wrzucil bluber evo przekombinowalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 Na pewno trzeba przyznać, że Onrush to coś naprawdę oryginalnego pod względem projektu gry. Nie jest to typowa ścigałka i generalnie te wszystkie rzeczy wymienione w filmie Eurogamera zapowiadają się całkiem dobrze tylko, że to w ogóle nie jest gra dla mnie w takim razie. Jednak na pewno jak ktoś ma ekipę to w multi będzie się świetnie bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Oryginalny pomysł, ale to chyba nie dla mnie. Straciłem zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 Ogladam sobie te filmiki z Onrush i w sumie to podoba mi sie predkosc plus fakt, ze zamiast zwyklych arcadeowych wyscigow dostajemy rozne tryby( mozliwosci moglyby byc nieskonczone, jakies miksy, utrudnienia itd). To cos zupelnie innego i to moze byc calkiem fajna formula na udana zabawe w dobrym szybkjm tempie. I like it Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Grałem w tą betę i średnio, bardzo średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Ja ściągam teraz i może zagram przed spaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 (edytowane) Po zagraniu w bete jestem pewien, ze nie kupie. Model jazdy to bardziej Motorstorm Apocalypse. W ogole nawet nie trzeba hamowac na zakretach, w prowadzeniu nie ma zadnego wyzwania, auto dziwnie slizga sie po powierzchni. Graficznie rowniez bardzo slabo. Trasa dostepna w becie to jedno kopiuj-wklej - otoczenie jest mega powtarzalne i monotonne, zrobione z kilku modeli, tak by obciac na maksa koszty, nie wiem. Graficznie nawet teraz Motorstormy mi sie bardziej podobaja, bo tam bylo po prostu na czym zawiesic oko - chocby podobna trasa w dzungli z plaza i wodospadem - tam byla masa charakterystycznych elementow. W Onrush ich nie ma. Nie czuc w ogole mocy kraks jak w Motorstormie. Nie czuc tej rozpadajacej sie blachy. A te motory rozwalajace wieksze pojazdy lekkim uderzeniem to LOL. Zalozenia rozrywki do mnie nie trafiaja. Wolalbym klasyczne wyscigi z innymi dodatkowymi trybami. Moje odczucia to 4/10. Edytowane 20 maja 2018 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 Wyrzuciłem z dysku po 10 minutach. Chaos, przypadkowość, model jazdy z pupy, a na dodatek brzydkie to jak noc listopadowa. Ostatnia dobra gra od Evolution, to był Motorstorm Pacific Rift. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 No nie, ostatnią dobrą a wręcz świetną grą był Drive Club. Też mam trochę zastrzeżeń do bety Onrush. Nie czuć wagi pojazdów, model jazdy to jeszcze większy janusz niż w Motorstorm Apocalypse. Ten nowy tryb jest spoko przez 15 minut, Ruszczyński dawaj klasyczne wyścigi, bo inaczej marnie to widzę. Jeszcze jednym plusem bety Onrush jest to, że zaraz odpalę Motorstorm: Pacific Rift. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 Za damski głos w języku polskim -10. Brzmi jak syntezator.Poza tym emocje jak na grzybobraniu.Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 Crap jak diabli, tez po 10 minutach usunalem, ani modelu jazdy, ani emocji podczas walki z przeciwnikami, nie zachęcili do pobrania, nawet jakby ja mieli udostępnić za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 31 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2018 Lepiej poczekać aż stanieje, a czuje że stanie się to bardzo szybko.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 148 Opublikowano 25 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2018 Widzę, że nie tylko ja byłem mega rozczarowany betą. Ruszczyński tak się jara na Twitterze, a sama gra to kupsztal jakich mało. Aż dziw bierze, że robił to gość odpowiedzialny za DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 25 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2018 Największy zawód roku... Chociaż już od pierwszego trailera było czuć smród. Będę się pewnie powtarzał, ale jeśli oni to coś pokazali Sony jako następny projekt to nie dziwię się, że kitajce powiedziały dość... Wystarczyło zrobić Motorstorma na miarę naszych czasów i byłby hit, a tak to mamy kupsztala do zaorania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 148 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 Tymczasem Easy Allies daje grze 9/10 o_o Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) Ogrywam triala i boże ale ta gra jest dobra Motorstorm połączony z burnoutem dał niesamowity efekt. Radocha z grania jest niesamowita w czym zasługa 60 fpsów, pełnych zniszczeń, takedownów czy modelu jazdy. Jedynie do czego się przyczepię to do zbyt kolorowej stylistyki i za długich respawnów po „kasacji” naszego wozu. Na szczęście matchmaking jest błyskawiczny. EDIT: Teraz spojrzałem wyżej i chyba tylko mi się ta gra podoba Edytowane 7 lipca 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 148 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 Haha, no na to wyglada. Z resztą chyba większość graczy jest podobnego zdania, bo inaczej nie widzieli byśmy kolejnego triala gdyby gra się ludziom podobała i sprzedawała. Musieli dać kolejne demo bo się hajs nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 (edytowane) Odpaliłem na 10 minut i wyrzuciłem z dysku. Nie ma tego czegoś, co Motorstorm, wygląda średnio, a tempo jakieś niemrawe, a przynajmniej poczucie prędkości. No i pani pożal się boże narrator. Nie dość, że duka, to tyle emocji w jej głosie, co w beli drewna. Nie wiem, jak oni rekrutują dabingowców. Pewnie z łapanki albo rodzina Edytowane 11 lipca 2018 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi