Opublikowano 31 października 20177 l co by bylo gdyby hotline miami mialo grafike i spotkalo po drodze johna woo i maxa payne'a? w chwili obecnej ps4 i pc ale bedzie tez na innych platformach co potwierdzaja tworcy ze szwecji
Opublikowano 31 października 20177 l Nie lubie widoku z góry, ale gra zapowiada sie swietnie, tylko ciekawe jak z brutalnoscia. Edytowane 31 października 20177 l przez SlimShady
Opublikowano 31 października 20177 l No liczę że nie będzie takiego rozczarowania jak choćby w Hatred.
Opublikowano 31 października 20177 l Kopia kopii, nie wiem czym tu się jarać. Do tego grafika totalnie bezjajeczna i zero stylu, pogram jak będzie w plusie.
Opublikowano 31 października 20177 l Nie lubie rzutu izometrycznego, ale gra zapowiada sie swietnie, tylko ciekawe jak z brutalnoscia. No wlasnie nie jest izometryczna, a gdyby byla to mogloby to sie lepiej prezentowac biorqc pod uwage ze to jest 3d a nie 2d.
Opublikowano 31 października 20177 l To jakbyś nazwał taki widok z góry?Chciałbyś, żeby zrobili milionową grę pseudo pixel art silącą się na gierke z Pegazusa?
Opublikowano 31 października 20177 l A jak są gierki RTS z obracaną kamera, gdzie ustawiam sobie rzut z góry przez cała grę i co teraz Bartek cwaniaczku?
Opublikowano 31 października 20177 l A jak są gierki RTS z obracaną kamera, gdzie ustawiam sobie rzut z góry przez cała grę i co teraz Bartek cwaniaczku? Gra z obracaną kamerą
Opublikowano 31 października 20177 l A co to ma do tematu tej gierki, która nie jest w rzucie izometrycznym? tak jak pan bansai pisze
Opublikowano 31 października 20177 l Nic. Pożartować sobie nie można. A ta gra wiadomo, że widok ma z góry a nie izometryczny. Mi sie podoba. Widać, że to bedzie taki Stranglehold tylko w innym ujęciu i bardziej brutalny. Te wszystkie efekty rozpierduchy, pękające szyby, papiery w powietrzu, niszczejące sie elementy otoczenia podczas starć robią robotę i uwielbiam takie coś w strzelankach.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l https://www.squarexo.co.uk/the-hong-kong-massacre-ps4-review/ Pierwsze recenzje są bardzo dobre.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 2 godziny temu, marcinwks napisał: Gra już ktoś? Jeśli tak, to jak wrażenia? Grałem na PC niecałą godzinkę. No po prostu Hotline Miami z ładną grafiką i w chińskich klimatach. Niuanse stanowią różnicę. Zaliczyłem na razie cztery poziomy. Giniemy i zabijamy na hita, nie ma (przynajmniej na razie) żadnej formy melee, tylko pukawki, otoczenie jest mocno zniszczalne i trzeba się nauczyć, że drzwi, drewniane ścianki, okna i podobne nie zapewnią nam ochrony, bo z łatwością mogą zostać przestrzelone lub całkowicie zniszczone podstawą jest stosowanie dive'a - skok szczupakiem do przodu, albo różne wariacje dodge'ów i ślizgów na boki. Wykonane w odpowiednim momencie pozwalają uniknąć kul rozgrywka jest odrobinę wolniejsza niż w Hotline Miami, ale twórcy starają się temu zaradzić, zachęcając nas do robienia 3 wyzwań na każdym poziomie - przejścia poniżej określonego czasu, nie chybienia ani jedną kulą i w końcu nieużywanie spowolnienia czasu Za punkty, które dostajemy za zaliczenie poziomu i robienie w/w opisanych wyzwań, kupujemy apgrejdy pukawek, ewentualnie możemy wykupić lepszą broń "startową" niż 2 pistoleciki. To na razie wydaje mi się trochę bez sensu, bo można podnosić giwery od przeciwników Muzyka jest dobra, ale to nie poziom HM Klimat robi Spowolnienie chyba aż za bardzo ułatwia i ma bardzo niski cooldown Fabułka, póki co, dość enigmatyczna Brutalność? Dość stonowana. Są ładne obłoczki krwi Na Steamie obecnie do kupienia za 64zł z groszami. Nie wiem czy mi się wydaje, ale sterowanie na padzie jest jakieś takie... drętwe, mało precyzyjne. Tak więc na razie gram myszce i klawiaturze Edytowane 22 stycznia 20196 l przez Frantik
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Też pykam od kilku dni na ps4 i gra się naprawdę dobrze. Animacje postaci, efekty cząsteczkowe i odczuwalna moc broni (shotgun ) wykonują dobrą robotę. Ginie się co rusz, zanim pozna się miejscówkę, ale po skończeniu levelu obowiązkowo targasz następny. I jeszcze raz.