Daffy 10 634 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 co by bylo gdyby hotline miami mialo grafike i spotkalo po drodze johna woo i maxa payne'a? w chwili obecnej ps4 i pc ale bedzie tez na innych platformach co potwierdzaja tworcy ze szwecji Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Zaje,biscie to wygląda. Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) Nie lubie widoku z góry, ale gra zapowiada sie swietnie, tylko ciekawe jak z brutalnoscia. Edytowane 31 października 2017 przez SlimShady Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 No liczę że nie będzie takiego rozczarowania jak choćby w Hatred. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Kopia kopii, nie wiem czym tu się jarać. Do tego grafika totalnie bezjajeczna i zero stylu, pogram jak będzie w plusie. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Fajnie to wygląda tj. noc, neony i latające wszędzie kulki. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Nie lubie rzutu izometrycznego, ale gra zapowiada sie swietnie, tylko ciekawe jak z brutalnoscia. No wlasnie nie jest izometryczna, a gdyby byla to mogloby to sie lepiej prezentowac biorqc pod uwage ze to jest 3d a nie 2d. Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 To jakbyś nazwał taki widok z góry?Chciałbyś, żeby zrobili milionową grę pseudo pixel art silącą się na gierke z Pegazusa? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Widokiem z góry? to jest rzut izometryczny Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 A jak są gierki RTS z obracaną kamera, gdzie ustawiam sobie rzut z góry przez cała grę i co teraz Bartek cwaniaczku? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 A jak są gierki RTS z obracaną kamera, gdzie ustawiam sobie rzut z góry przez cała grę i co teraz Bartek cwaniaczku? Gra z obracaną kamerą Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 A co to ma do tematu tej gierki, która nie jest w rzucie izometrycznym? tak jak pan bansai pisze Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Nic. Pożartować sobie nie można. A ta gra wiadomo, że widok ma z góry a nie izometryczny. Mi sie podoba. Widać, że to bedzie taki Stranglehold tylko w innym ujęciu i bardziej brutalny. Te wszystkie efekty rozpierduchy, pękające szyby, papiery w powietrzu, niszczejące sie elementy otoczenia podczas starć robią robotę i uwielbiam takie coś w strzelankach. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 Cena na PSN 71 PLN. Gra już ktoś? Jeśli tak, to jak wrażenia? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 https://www.squarexo.co.uk/the-hong-kong-massacre-ps4-review/ Pierwsze recenzje są bardzo dobre. Cytuj
Frantik 2 578 Opublikowano 22 stycznia 2019 Opublikowano 22 stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, marcinwks napisał: Gra już ktoś? Jeśli tak, to jak wrażenia? Grałem na PC niecałą godzinkę. No po prostu Hotline Miami z ładną grafiką i w chińskich klimatach. Niuanse stanowią różnicę. Zaliczyłem na razie cztery poziomy. Giniemy i zabijamy na hita, nie ma (przynajmniej na razie) żadnej formy melee, tylko pukawki, otoczenie jest mocno zniszczalne i trzeba się nauczyć, że drzwi, drewniane ścianki, okna i podobne nie zapewnią nam ochrony, bo z łatwością mogą zostać przestrzelone lub całkowicie zniszczone podstawą jest stosowanie dive'a - skok szczupakiem do przodu, albo różne wariacje dodge'ów i ślizgów na boki. Wykonane w odpowiednim momencie pozwalają uniknąć kul rozgrywka jest odrobinę wolniejsza niż w Hotline Miami, ale twórcy starają się temu zaradzić, zachęcając nas do robienia 3 wyzwań na każdym poziomie - przejścia poniżej określonego czasu, nie chybienia ani jedną kulą i w końcu nieużywanie spowolnienia czasu Za punkty, które dostajemy za zaliczenie poziomu i robienie w/w opisanych wyzwań, kupujemy apgrejdy pukawek, ewentualnie możemy wykupić lepszą broń "startową" niż 2 pistoleciki. To na razie wydaje mi się trochę bez sensu, bo można podnosić giwery od przeciwników Muzyka jest dobra, ale to nie poziom HM Klimat robi Spowolnienie chyba aż za bardzo ułatwia i ma bardzo niski cooldown Fabułka, póki co, dość enigmatyczna Brutalność? Dość stonowana. Są ładne obłoczki krwi Na Steamie obecnie do kupienia za 64zł z groszami. Nie wiem czy mi się wydaje, ale sterowanie na padzie jest jakieś takie... drętwe, mało precyzyjne. Tak więc na razie gram myszce i klawiaturze Edytowane 22 stycznia 2019 przez Frantik 2 Cytuj
Boomcio 4 160 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 Też pykam od kilku dni na ps4 i gra się naprawdę dobrze. Animacje postaci, efekty cząsteczkowe i odczuwalna moc broni (shotgun ) wykonują dobrą robotę. Ginie się co rusz, zanim pozna się miejscówkę, ale po skończeniu levelu obowiązkowo targasz następny. I jeszcze raz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi