Skocz do zawartości

Guacamelee! 2

Featured Replies

Opublikowano

Czekam jak poyebany! 

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 13,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zdrowywariat
    zdrowywariat

Jestem po pierwszej i drugiej części za jednym zamachem (nadrabiam zaległości), świetne obie, z zajefajnymi easter eggami! Przejście obu na 100% zajęło mi (proszę się nie śmiać :)) 26 i 24h xD. Dla mn

• Chicken Pope   Przy jedynce leciały kurtyzany (I will have my vengeance kolce  ), a tutaj poleci chyba cały burdel w kolejności alfabetycznej. Ale i tak nakręca mnie ten gameplay.

Opublikowano

jedynka to jedna z moich ulubionych gier

ciesze sie z dwojki

Opublikowano

Tym razem kupie bo jedynka ograna dopiero jak dali w plusie. JAK ŚMIEĆ  :beksa:

Opublikowano

Po raz kolejny tyle funu, tyle grywalności, tyle klimatu i tyle (pipi) posypanych przez kolejne spierdzielone combo albo kolce. Kolce to zło ale gierka goty.

Opublikowano

Szykuje sie kolejna, wymagająca przygoda. Jedynka prawilnie splatynowana. Czekam..

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chicken Pope :obama: 

Przy jedynce leciały kurtyzany (I will have my vengeance kolce :lapka: ), a tutaj poleci chyba cały burdel w kolejności alfabetycznej. Ale i tak nakręca mnie ten gameplay.

Opublikowano

Jedynka była, i nadal jest zjawiskowa. Na poczciwej Vicie dała mnóstwo przyjemności.

Dwójka zapowiada się równie dobrze, jak nie lepie.  Jajcarskie klimaty i maestria ruchu w ruchu,a wszystko to okraszone specyficznym klimatem oraz ciekawą nutą i oryginalną niebanalną oprawą. To jest przepis na dobrą grę.

chicken dance - Indie dance ;),.................. hejjj

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Goty 2018 z datą premiery:banderas:

Edytowane przez kes

Opublikowano

5 kandydatów do GOTY w jednym miesiącu? Czy oni powariowali?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieję, że wyjdzie na Switcha, a przed tym jedyneczka :cool: 

Opublikowano

Szybko minął ten czas od informacji o dacie premiery. Ja czekam już na odblokowanie preordera:lapka:

Opublikowano
  • Autor

Będzie można grać już po 12 w nocy? Miałem brać na steamie ale na pc nawet jeszcze preorderów nie można składać. Pewnie dopiero jutro w ciągu dnia ruszy sprzedaż.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Wygląda na to, że po północy będzie można już szarpać. Tak sugeruje licznik widoczny po pobraniu gry.

DG lekko rozczarował, DC zmęczył upierdliwą losowością, więc może chociaż tutaj się uda.

Opublikowano

Jo o 12 już będzie można grać. Gucamole pewnie będzie hit ale w sumie to poczekam na obniżkę

Opublikowano
  • Autor

Żeby odblokować Hard mode wystarczy tak jak w jedynce wklepać kod Konami w menu gry :lapka:

No to jazda :banderas:

Opublikowano

Pograłem godzinke, raczej nic nie spieprzyli, mesjasz wrócił :fsg:

Opublikowano

Na pewno więcej śmieszkują, co pograłem godzinę to od nawiazań i heheszków poczułem się prawie jak w Wiedźminie 3. A gejplejowo to ten sam świetny system i już widać, że będzie też trochę nowości.

Opublikowano

Pograłem jakoś ze 2h i póki co jestem zachwycony. Graficzka, audio, sterowanie, humor, system bicia po pysku - wszystko na najwyższym poziomie. Gra wkręca niemiłosiernie, a dodatkowy plusik to oczywiście możliwość rozgrywania kampanii w kooperacji. No serio, kilka wydanych niedawno indyków mocno mnie zawiodło, ale G2 polecam z pełną odpowiedzialnością (nawet jeśli jakimś cudem uciekła Wam część pierwsza).