Skocz do zawartości

Guacamelee! 2

kes

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chicken Pope :obama: 

Przy jedynce leciały kurtyzany (I will have my vengeance kolce :lapka: ), a tutaj poleci chyba cały burdel w kolejności alfabetycznej. Ale i tak nakręca mnie ten gameplay.

• Haha 1
Opublikowano

Jedynka była, i nadal jest zjawiskowa. Na poczciwej Vicie dała mnóstwo przyjemności.

Dwójka zapowiada się równie dobrze, jak nie lepie.  Jajcarskie klimaty i maestria ruchu w ruchu,a wszystko to okraszone specyficznym klimatem oraz ciekawą nutą i oryginalną niebanalną oprawą. To jest przepis na dobrą grę.

chicken dance - Indie dance ;),.................. hejjj

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

5 kandydatów do GOTY w jednym miesiącu? Czy oni powariowali?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Będzie można grać już po 12 w nocy? Miałem brać na steamie ale na pc nawet jeszcze preorderów nie można składać. Pewnie dopiero jutro w ciągu dnia ruszy sprzedaż.

Edytowane przez kes
Opublikowano

Wygląda na to, że po północy będzie można już szarpać. Tak sugeruje licznik widoczny po pobraniu gry.

DG lekko rozczarował, DC zmęczył upierdliwą losowością, więc może chociaż tutaj się uda.

Opublikowano

Jo o 12 już będzie można grać. Gucamole pewnie będzie hit ale w sumie to poczekam na obniżkę

Opublikowano

Na pewno więcej śmieszkują, co pograłem godzinę to od nawiazań i heheszków poczułem się prawie jak w Wiedźminie 3. A gejplejowo to ten sam świetny system i już widać, że będzie też trochę nowości.

Opublikowano

Pograłem jakoś ze 2h i póki co jestem zachwycony. Graficzka, audio, sterowanie, humor, system bicia po pysku - wszystko na najwyższym poziomie. Gra wkręca niemiłosiernie, a dodatkowy plusik to oczywiście możliwość rozgrywania kampanii w kooperacji. No serio, kilka wydanych niedawno indyków mocno mnie zawiodło, ale G2 polecam z pełną odpowiedzialnością (nawet jeśli jakimś cudem uciekła Wam część pierwsza).