kes 1 462 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2018 Ja też mam za sobą ok. 2 godziny. Rewolucji jak można było się spodziewaćnie ma. Guacamelee na sterydach? Też nie bardzo to jest zgoła ta sama gra z kilkoma nowościami typu dodatkowe umiejętności i lekko zmienionym systemem rozwoju. Niemniej gra się w to fantastycznie. Na normalu jest trochę za łatwo, ale od czego jest poziom hard. Pierwszy boss mimo że jego ataki są kompletnie odjechane padł za pierwszym razem bo gra pozwala na masę błędów zanim pasek życia zmaleje do zera. Na hardzie z pewnością nie będzie tak łatwo. Jakby kogoś interesowało długość gry wydaje się zbliżona do 1. Patrząc na leaderboardy samo przejście to ok 7h a 100% można zrobić w ok. 10. 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Jedynka była bardzo super, ale do czasu.Bawiłem się wyśmienicie z uwagi na muzę, klimę i fajne bicie po ryjach, jednak w pewnym momencie jak włączył się Pan Backtracking to się gdzieś tam niemiłosiernie zakalapućkałem , zagubiłem, wcurwiłem&zniechęciłem i do gry już nie powróciłem Mam nadzieję, że dwójka będzie jakaś takaś...przejrzystszejsza... Cytuj
Pupcio 18 646 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Bardzo sie ciesze że nie zyebali. Po hotline miami 2 mam uraz do sequeli indorów Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Może tym razem nie plagiat Tak czy siak, baaardzo przychylnie (z czym w stu procentach się zgadzam). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 13 godzin temu, Czezare napisał: Jedynka była bardzo super, ale do czasu.Bawiłem się wyśmienicie z uwagi na muzę, klimę i fajne bicie po ryjach, jednak w pewnym momencie jak włączył się Pan Backtracking to się gdzieś tam niemiłosiernie zakalapućkałem , zagubiłem, wcurwiłem&zniechęciłem i do gry już nie powróciłem Mam nadzieję, że dwójka będzie jakaś takaś...przejrzystszejsza... No to najwyrazniej gra nie dla ciebie, bo taki to jest gatunek, że backtracking jest nieodłączoną częścią rozgrywki. Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 (edytowane) Easter Egg znaleziony... Edytowane 2 września 2018 przez MEVEK 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 (edytowane) Jestem po pierwszej i drugiej części za jednym zamachem (nadrabiam zaległości), świetne obie, z zajefajnymi easter eggami! Przejście obu na 100% zajęło mi (proszę się nie śmiać :)) 26 i 24h xD. Dla mnie jedynka i dwójka to mocne dziewięć, a mało którego indyka oceniam powyżej 8 (ogrywane na konsoli totalnej :)). Dziękuję za uwagę. Edytowane 28 marca 2019 przez zdrowywariat 2 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 Przeszedlem na jednym posiedzeniu także wiadomo, że gra się podobała. Poczucie humoru przednie, gameplay znowu daje radę, giera trochę łatwiejsza niż "jedynka", ale ogólnie nie uswiadczylem tutaj wad. Pewnie w coopie musi być ogien, ale nie sprawdzałem. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 Ja maksowałem niedawno całą gierkę w coopie i był ogień. Polecam jeszcze sobie dokupić DLC Proving Grounds i porobić wszystkie challenge na złoto 1 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 W sumie jedynka dawno wymaksowana to trzeba poczuć ten ogień z dwójki. Jak na jedno posiedzenie to krótka musi być. No i czemu ten temat wisi w PS4 a nie Ogólnych? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 W promce teraz po 21 zł Piękny szpil, w zasadzie nie 2 tylko 1.5, ale wciąga jak bagno. Humor, trochę skilla i muzyka(!) i jest gitówa. Kto zna 1 będzie miał trochę za łatwo na początku, ale czy to wada? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 Pamietam demo jedynki i mi strasznie nie podeszło. Co jest takiego dobrego w tej grze? Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 Dlaczego temat jest w dziale ps4? 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 5 godzin temu, Figaro napisał: Pamietam demo jedynki i mi strasznie nie podeszło. Co jest takiego dobrego w tej grze? Prosta a wymagająca, ale nie na tyle żeby frustrować. Dobra do testowania samego siebie, bo wszystkie mechaniki są do ogarnięcia i jak coś gdzieś nas przystawia to wina leży głównie po naszej stronie i trzeba kombinować. Do tego jest w miarę krótka, naładowana humorem i Meksykiem. Cytuj
lysy0800 5 Opublikowano 19 lutego 2020 Opublikowano 19 lutego 2020 Hej. Może ktoś z Was pomóc? Jestem na etapie Badlands, gdzie muszę grać kurakiem. Na filmikach youtubowych kolesie robią np super pollo shot, a mi brakuje z 15 killi żeby to zrobić. Nie mogę za cholerę przejść tego etapu. Niby trzeba skakać po kurczakowemu, ale nic to nie daje. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 19 lutego 2020 Opublikowano 19 lutego 2020 1 godzinę temu, lysy0800 napisał: Hej. Może ktoś z Was pomóc? Jestem na etapie Badlands, gdzie muszę grać kurakiem. Na filmikach youtubowych kolesie robią np super pollo shot, a mi brakuje z 15 killi żeby to zrobić. Nie mogę za cholerę przejść tego etapu. Niby trzeba skakać po kurczakowemu, ale nic to nie daje. Trochę za mało informacji bo do tego etapu wraca się kilka razy. Obejrzyj to, może pomoże Jak czegoś nie możesz przejść to może nie masz odpowiedniego power-upa. Cytuj
lysy0800 5 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 (edytowane) Dzięki wielkie. Niestety, ten fragment, który podrzuciłeś, jest po backtrackingu z dodatkowymi perkami. Nie wiem, co robić... Tutaj zamieszczam zrzuty z mapki, listy skilli i samego gameplay'u: https://ibb.co/wh8zRsx https://ibb.co/LSj38j3 https://ibb.co/sJmYWTK (przepraszam za formę, ale nie wiem jak wstawić grafę). Edytowane 20 lutego 2020 przez lysy0800 Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 (edytowane) @lysy0800 Jeśli mnie pamięć nie myli niektórzy wrogowie się respia w niektórych miejscach na już "skończonych planszach" albo wróć do tych co masz coś do roboty. Na mapie masz pokazane ile masz procent danego obszaru jakby co. Edytowane 20 lutego 2020 przez flaczki Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 1 godzinę temu, lysy0800 napisał: Dzięki wielkie. Niestety, ten fragment, który podrzuciłeś, jest po backtrackingu z dodatkowymi perkami. Nie wiem, co robić... Tutaj zamieszczam zrzuty z mapki, listy skilli i samego gameplay'u: https://ibb.co/wh8zRsx https://ibb.co/LSj38j3 https://ibb.co/sJmYWTK (przepraszam za formę, ale nie wiem jak wstawić grafę). A masz w ogóle możliwość odbijania się od tych fioletowych kafelków? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Z czego pamiętam to w tym miejscu musisz już mieć 2 dashe i załączone te różowe do odbijania. Cytuj
lysy0800 5 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 (edytowane) 40 minut temu, Rudiok napisał: A masz w ogóle możliwość odbijania się od tych fioletowych kafelków? Tak, ale zasięg skoków jest kiepski. Do tego nie można robić dasha z kafelka. A jak można wyjść, żeby wrócić później na ten etap? Edytowane 20 lutego 2020 przez lysy0800 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 18 minut temu, lysy0800 napisał: Tak, ale zasięg skoków jest kiepski. Do tego nie można robić dasha z kafelka. A jak można wyjść, żeby wrócić później na ten etap? Możliwe, że się pospieszyłeś, bo chyba faktycznie tu trzeba podwójnego Pollo-shot, którego dostajesz w trakcie rozgrywki. Cytuj
lysy0800 5 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 16 minut temu, Rudiok napisał: Możliwe, że się pospieszyłeś, bo chyba faktycznie tu trzeba podwójnego Pollo-shot, którego dostajesz w trakcie rozgrywki. Dziękuję. To jak i gdzie teraz wrócić? Znacznik/strzałka na mapie wskazuje mi na tą właśnie misję. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Szukaj złotej głowy kurczaka na mapie. Tam zbierasz skille po przejściu etapu kurczakiem. Albo cofnij się do samego początku etapu i spróbuj pójść w inną stronę szukając statuy z jajem. Ale to z pamięci piszę teraz Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Tu masz całą mapę lokacji, musisz dojść do 'wyjścia' po lewej na górze. Spoiler Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi