Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

No, jeszcze jedna osoba by się przydała, bo jest nieparzyście.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Nie musi być parzyście bo nie kupujemy sobie w parach tylko każdy jest Mikołajem dla określonej osoby ;)

Opublikowano
  W dniu 17.12.2017 o 16:11, kes napisał(a):

Nie musi być parzyście bo nie kupujemy sobie w parach tylko każdy jest Mikołajem dla określonej osoby ;)

Dokładnie, rok temu było też o tym co jeśli będzie nieparzyście, ale przecież jeśli mamy np. A, B i C, to A może kupować B, B C, a C A :) 

Opublikowano

Panowie, wyjeżdżam na święta i nie będę miał dostępu do steama na kompie. Mam nadzieje ze apka na telefon działa bardzo dobrze i spokojnie będę mógł kupować gry w prezencie ? 

Opublikowano

Kupowanie dla siebie działa bez problemu więc gifty pewnie też. Jeszcze dosłownie kilka dni :fsg: 

Opublikowano
  W dniu 17.12.2017 o 19:58, Kosmos napisał(a):

Panowie, wyjeżdżam na święta i nie będę miał dostępu do steama na kompie. Mam nadzieje ze apka na telefon działa bardzo dobrze i spokojnie będę mógł kupować gry w prezencie ? 

+1, może uda mi się wycyganić od siostry laptoka przed kolacją, ale bardziej skłaniam się ku opcji z aplikacją.

Opublikowano
  • Autor

Kupowalem w zeszlym roku z telefonu o ile pamietam i nie bylo problemów. No i lepiej zebyscie mieli przy sobie te telefony, appke itp bo moze bedziecie musieli zagladac na Stem czesciej niz raz :mevek:

Opublikowano

Yes, sir. Bez telefonu i neta nie wychodzę z łóżka.

Opublikowano

Już się nie bójcie, Gabe zadbał o to, żeby hajs wydawało się maksymalnie łatwo gdziekolwiek jesteś. Pamiętam, że rok temu naje,bany w nocy na telefonie prezenty robiłem jak się kładłem spać po imprezie gdzieś na końcu świata xd

Opublikowano

ja rok temu jak wracałem pociągiem z wrocka do krk w nowy rok, to stojąc w szczerym polu na ponad godzinnym opóźnieniu, żeby sobie humor poprawić to kupiłem komuś jakiegoś fajnego gifta :D 

PRZEPRASZAM, to było w sylwestra :obama: 

FtwlA24.png

Q0uhVRE.png

Opublikowano

I tak pewnie znowu ktoś sie bedzie dopisywac jak rok temu. W tym roku niestety między świętami pracuje wiec nie wiem jak opcja sprawdzac wiadomosci. Możliwe że tylko wieczory zostaną. 

Opublikowano

Kurde, nie powiem, łapie mnie hajpik już :ohboy:

edyt: jeszcze się okazało, że jakimś cudem usunąłem sobie apkę z telefonu, a tu token potrzebny :sapek: na szczęście stem to klasa światowa, więc odzyskiwanie zajęło 2min. OK. teraz już chyba jestem gotowy na szał.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Nie polecam usuwać apki z tokenem, tym bardziej, gdy się przy okazji zapomni hasła do Steama :lapka:

Jestem zwarty i gotowy na event. Hype rośnie z każdą godziną ^^

Opublikowano
  • Autor

A co sie bedzie dzialo ze macie taki Hype? Dostaniecie gierke o prysznicu albo starym pod kołderka i do domu :sapek:

Opublikowano

Mając 150 zł można kupić aż 41 sztuk Shower With Your Dad Simulator 2015, starczy dla każdego

Opublikowano

Mogę być spóźniony z wysyłaniem prezentu i zmianą region na PL bo linie lotnicze mnie udupiły i w kraju będę 22 w nocy  lub 23 rano. 

Mam nadzieję, że "ofiara" się nie pogniewa jak wyślę prezencik z drobnym opóźnieniem  bo przy życiu będę pewnie dopiero 25.