Opublikowano 17 grudnia 20177 l Nie musi być parzyście bo nie kupujemy sobie w parach tylko każdy jest Mikołajem dla określonej osoby
Opublikowano 17 grudnia 20177 l W dniu 17.12.2017 o 16:11, kes napisał(a): Nie musi być parzyście bo nie kupujemy sobie w parach tylko każdy jest Mikołajem dla określonej osoby Dokładnie, rok temu było też o tym co jeśli będzie nieparzyście, ale przecież jeśli mamy np. A, B i C, to A może kupować B, B C, a C A
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Panowie, wyjeżdżam na święta i nie będę miał dostępu do steama na kompie. Mam nadzieje ze apka na telefon działa bardzo dobrze i spokojnie będę mógł kupować gry w prezencie ?
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Kupowanie dla siebie działa bez problemu więc gifty pewnie też. Jeszcze dosłownie kilka dni
Opublikowano 17 grudnia 20177 l A wyprzedaż już za ok. 3 dni https://www.whenisthenextsteamsale.com/ Edytowane 17 grudnia 20177 l przez tomzacz
Opublikowano 18 grudnia 20177 l W dniu 17.12.2017 o 19:58, Kosmos napisał(a): Panowie, wyjeżdżam na święta i nie będę miał dostępu do steama na kompie. Mam nadzieje ze apka na telefon działa bardzo dobrze i spokojnie będę mógł kupować gry w prezencie ? +1, może uda mi się wycyganić od siostry laptoka przed kolacją, ale bardziej skłaniam się ku opcji z aplikacją.
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Autor Kupowalem w zeszlym roku z telefonu o ile pamietam i nie bylo problemów. No i lepiej zebyscie mieli przy sobie te telefony, appke itp bo moze bedziecie musieli zagladac na Stem czesciej niz raz
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Już się nie bójcie, Gabe zadbał o to, żeby hajs wydawało się maksymalnie łatwo gdziekolwiek jesteś. Pamiętam, że rok temu naje,bany w nocy na telefonie prezenty robiłem jak się kładłem spać po imprezie gdzieś na końcu świata xd
Opublikowano 18 grudnia 20177 l ja rok temu jak wracałem pociągiem z wrocka do krk w nowy rok, to stojąc w szczerym polu na ponad godzinnym opóźnieniu, żeby sobie humor poprawić to kupiłem komuś jakiegoś fajnego gifta PRZEPRASZAM, to było w sylwestra
Opublikowano 18 grudnia 20177 l I tak pewnie znowu ktoś sie bedzie dopisywac jak rok temu. W tym roku niestety między świętami pracuje wiec nie wiem jak opcja sprawdzac wiadomosci. Możliwe że tylko wieczory zostaną.
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Kurde, nie powiem, łapie mnie hajpik już edyt: jeszcze się okazało, że jakimś cudem usunąłem sobie apkę z telefonu, a tu token potrzebny na szczęście stem to klasa światowa, więc odzyskiwanie zajęło 2min. OK. teraz już chyba jestem gotowy na szał. Edytowane 18 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Nie polecam usuwać apki z tokenem, tym bardziej, gdy się przy okazji zapomni hasła do Steama Jestem zwarty i gotowy na event. Hype rośnie z każdą godziną
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Autor A co sie bedzie dzialo ze macie taki Hype? Dostaniecie gierke o prysznicu albo starym pod kołderka i do domu
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Mając 150 zł można kupić aż 41 sztuk Shower With Your Dad Simulator 2015, starczy dla każdego
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Ej, ej. Ale proszę nie wchodzić na moje terytorium, bo się pogniewamy.
Opublikowano 18 grudnia 20177 l Mogę być spóźniony z wysyłaniem prezentu i zmianą region na PL bo linie lotnicze mnie udupiły i w kraju będę 22 w nocy lub 23 rano. Mam nadzieję, że "ofiara" się nie pogniewa jak wyślę prezencik z drobnym opóźnieniem bo przy życiu będę pewnie dopiero 25.