Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to co wam sprawi przyjemnosc i bedziecie sie dobrze bawic. @ireniqs @Kosmos @kultywator @alienator @Starh @tomzacz @Gumiś_JaGoDa @Krzysztof Tomczak @Frantik @kes @oFi @blantman @Stona @Dr.Czekolada @selene @pawelgr5 @UberAdi @Dante @Bzduras @Kymel @Grzegorzo @Widget W czwartek lub piatek dostaniecie na PW imie osoby, która wylosowaliscie. PW bedzie z mojego konta ale nie ode mnie, bo nie ja losuje tylko żona. Na PW odpisujecie poprostu "ok". Prezenty mozna rozdawac od Soboty 23 grudnia 9:00 przez cały czas trwania Steam Sale, ale wiadomo ze im blizej Wigilii tym lepiej. Jednoczesnie jak ktos jeszcze nie ogarnął swojej listy życzen to najwyzszy czas, dzieki temu bedzie wieksze szansa ze dostaniecie to na czym wam naprawde zalezy a i ułatwi to SECRET SANTA wybór co wam kupić. Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Velius 4 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jeszcze raz przepraszam Was Misiaczki za moją nieobecność w tegorocznej edycji. niestety z finansami krucho i choć serce mi pęka, że nie będę mógł Was zasypać prezentami, będę z Wami i trzymał kciuki by każdy dostał pod cyfrową choinkę wymarzone gifty od grubego Bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 ale mógłbyś już przestać przepraszać i udzielać się tutaj Nie możesz wziąć udziału OK. Powiedziałeś to raz i starczy. Osoby które BIORĄ udział tak dużo tu nie piszą jak ty. 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Nie wiem jak wy ale ja się teraz czuję trochę jak ten sportowiec w bobslejach czekający na start. Trochę nerwy, trochę ekscytacja a później jazda bez trzymanki. Mam tylko nadzieję że uda mi się zadowolić wybrańca, bo budżet niestety nie jest taki jaki bym sobie życzył żeby był. Może na przyszły rok uda się to lepiej rozegrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ja chyba najbardziej czekam na możliwość obdarowania nieszczęśliwca którego wylosuje Oczywiście czekam też na prezent jakby inaczej ;p chyba każdy lubi dostawać prezenty co nie? Najlepsze jest to że mam ponad 50 gier na wishliscie i nie ważne co dostanę z każdej będę się niesamowicie cieszył bo w każdą z nich chcę zagrać Nigdy więcej skarpet i świątecznych sweterków! Ten event to jakby drugie święta tylko na forumku z najlepszymi prezentami i świetną atmosferą i mimo że poprzednie edycje obserwowałem tylko z boku nie mogę cie doczekać tegorocznej! Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Załadowałem portfel, czekam na ofiarę Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Od razu uprzedzam moją potencjalną ofiare niech sprawdzi swoją wish liste i w top 10 naprawdę umieści top 10 gierek które chce. Ja rozumiem że można mieć na wish liście 50 (sam mam) czy 100 gierek ale wiem że zawsze jest te kilka "naj" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 A ja celuję w jeden, ale porządny gift dla "wybrańca" - wydaje mi się, że duży AAA sprawi radość obdarowanemu Także blantman tutaj dobrze gada, wrzucać Top 10, 15 czy 20 chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ja tam mam w miarę ogarnięte top20 i myślę, że większych przetasowań już robił nie będę.Dużo bardziej czekam na możliwość obdarowania chociaż kilku osób z listy, oczywiście ze szczególnym uwzględnieniem "ofiary", niż na to, co ewentualnie sam dostanę. Mam bezkresny backlog, jak pewnie większość osób tutaj i o wiele bardziej rajcująca od zgarniania kolejnych gierek wydaje mi się perspektywa świątecznego sprawiania radości innym. Taka zresztą chyba jest idea całego eventu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Niestety na większą ilość podarunków moje konto krzyczy "nie", a cholernie szkoda Wiele też zależy od tego, jakie promocje rzuci Gaben, może coś da się ugrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ja jeszcze raz wertuje swoj wishlist i wywalam gierki albo dodaje jakies fajne tansze zeby byl jakis wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Muszę się za to zabrać. Aktualnie jestem chory, więc trochę nie to w głowie + sprawy świąteczne, ale jak znajdę chwilę to ogarne to dziś lub z samego rana jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 3 minuty temu, Starh napisał: Muszę się za to zabrać. Aktualnie jestem chory, więc trochę nie to w głowie + sprawy świąteczne, ale jak znajdę chwilę to ogarne to dziś lub z samego rana jutro. No prosilbym zebys ogarnal, wiem ze to żmudne itp, ale trzeba wywalic gierki, w które nawet nie wiesz czy zagrasz i ulozyc chociaz troche priorytetem, zeby kasa mikolaja nie poszla na marne a i zebys Ty sie cieszyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 U mnie sprawa wygląda tak: top20 to gierki z których będę się cieszył bardzo bardzo, ale jak komuś budżet nie siądzie, to cała reszta listy do wyboru do koloru. Z każdej jednej będę równie mocno się cieszył. Ciężko jest złożyć coś sensownego gdy czasu mało, ale im dłużej się nad tym siedzi i myśli tym większy mętlik w głowie. Lepiej całą resztę zostawić w rękach Mikołaja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Ja mam teraz nowy system Patrze na gierke na wishlist i nie mysle sobie "kiedys bym zagral" tylko "czy mam ochote teraz w to zagrac?" Jak odpowiedz brzmi - moze pozniej to usuwam z WL i tyle. Z 300 pozycji zszedlem na 100, ale do jutra chce jeszcze przyciac. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Nie no, w ten sposób właśnie robiłem top20, ale u mnie jest 97 gier obecnie na liście, (a nie jakieś 300 ), więc skracać nie musiałem, wręcz przeciwnie, nawet jeszcze dodałem to i tamto. Gry spoza 20 będą na zaś. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 To juz pojutrze, ostatnie szlify na wishlist robie, potem losowanie jak żona znajdzie chwile i wysylanie PW Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wpadaja obnizki na sklepie, macie teraz spokojnie jeszcze 24 godziny zeby sobie cos dodac/usunac z wishlisty widzac jakie dostaly promocje bo niektore gierki az sie prosza zeby je wrzucic lub kupic w takich cenach. Ja napewno dzis popracuje nad WL jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Rano sprawdze co tam obniżyli. Pewnie znowu ładne pare godzin im zajmie aktualizacja wszystkich cen. Mam nadzieje, że nie bede musiał wiele zmieniac. Dawac mnie juz ofiare na ten rok Velius. E: Juz widze ze nic zmieniać nie muszę Edytowane 21 Grudnia 2017 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Rayos dostaje oficjalna reprymende za łamanie zasad i bycie Rayosem JA PIERNICZE, czlowiek nie jest nigdzie bezpieczny, przeglada sobie Steam a tu nagle bomba prosto na morde i to w czwartek Dziekuje Panie "nie mam pieniedzy" Kto przygarnie Rayosa bo zastawil mieszkanie zeby prezenty kupowac? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Velius mordeczko, szykuj dupę xDD na święta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jakie łamanie zasad? Przecież Winter sale się zaczęło, prezent jest, wsio jest, a Mario nie chcualem Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Oficjalne rozdawanie prezentów jeszcze się nie zaczęło, to Rayos się tak wymigał Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Rayos teoretycznie sie wypisal wiec dziala incognito, nie mamy paragrafów na takiego typa @El Loco Chocko A daj spokój Nastepny sie wyłamał, beda bany, zaraz nie bedzie wiadomo kto gwiazdor a kto nie xd Dzisiaj postaram sie wylosować i wyslac zebyscie mieli. Dziekuje pieknie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi