Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Kurczę, nie wytrzymałem w nocy i mój cel może szukać prezentów pod steamową choinką :( Przepraszam, zobaczyłem te gifty i poniósł mnie hajp.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Przejrzałem listę swojej ofiary i rispekt na pierwszym miejscu ma genialną gierkę, którą trzeba promować

Opublikowano

U mnie już o 6 był miokołaj ;o

gifty_1.png
gifty_2.png

Numer 1 i jeszcze 2 naprawdę fajne tytuły są, Mikołaj pierwsza klasa :) A, że kupił zanim Velius napisał to już nie jego wina :) Ja sam nie wiem czy będę o 19 i czy nie przyśpieszyć lekko.

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Wprawdzie w tym roku nie biore udzialu ale prezent dostalem. I to od samego Ojca Dyrektora! Ogra sie jak juz sie oduzaleznie od PoE xDDD

iD0Etg5.png

Opublikowano

Co tu się dzieje :obama: Już wiem, jak wygląda sprawa z czytaniem tego tematu na bieżąco, same pozytywne emocje ;)

Opublikowano

Jeśli ktoś nie ma czasu, żeby ok. tej 19:00 wysłać gifta, to zawsze jest opcja zaplanowania dostarczenia na konkretną datę i godzinę. ^^ No dobra, i tak wszyscy wiemy, że tu raczej chodzi o hype :ohboy:

Opublikowano

No ja siądę do tego na spokojnie, jak się skończy przedświąteczny chaos w moim domu. Pewnie koło 22. Podjadę sobie po kebaba albo kanapkę drwala, zaparzę kakałko, założę kapcioszki i obdaruję ofiarę. Także proszę ją o chwile cierpliwości. Samo czytanie tematu niesamowicie uprzyjemnia mi dzień w pracy. Jeszcze ponad 4h, także nakręcajcie hype dalej :kaz:

Opublikowano

no mi hajpik też rośnie :ohboy: cudowny okres na forumku, jeszcze na dobre się nie zaczęło, a już czuć magię świąt :obama: 

Opublikowano

Praca to teraz czysta radość a w poniedziałek i wtorek gurwiłem mocno. :rayos:

Opublikowano

Zasady są po to żeby je łamać :D

Opublikowano

Niektórzy już zaczęli :rayos:

Opublikowano

Jestem forumkowym Mikołajem podekscytowana bardziej niż kupowaniem choinki z Ruską :ohboy:

Mam od dziś świąteczne wakacje, pododawałam wszystkich (chyba?) do znajomych, top 50 w wishliście ułożone, czas poobczajać co tam chcecie od Mikołaja :santa:

Opublikowano

No ale dostałem forumowicza ja (pipi)e :D Co za wish lista.    Oglądam wish listeo od 30 minut i już mam na celu 2 gierki ale też nie kupuje przed 19 bo jeszcze ktoś inny kupi to samo tej osobie. Nie ryzykuje ustawienia prezentu na konkretną godzine.

Opublikowano
  • Autor

Moj target tez ma niezle gierki, wszystko w moj gust, w tym jedna kozak gierka, ktora mialem brac sobie ale wole mu wrzucic pod choinke :fsg:

Opublikowano

Velsu no bez jaj :D Ja nawet udziału nie biorę, bo nie umiem ułożyć logicznej listy, a już dwa gifty dostałem od Ciebie. Ty na swój, poczekasz do wigilii jednak ¯\_(ツ)\_/¯

Opublikowano
  • Autor
Velsu no bez jaj [emoji3] Ja nawet udziału nie biorę, bo nie umiem ułożyć logicznej listy, a już dwa gifty dostałem od Ciebie. Ty na swój, poczekasz do wigilii jednak ¯\_(ツ)\_/¯

Nie narzekaj tylko wrzucaj zdjecia giftow zeby@Rayos mogl katalogowac :reggie:
Opublikowano

Ale tu spokój, czy to cisza przed burzą? :philosoraptor:

Opublikowano

Wszyscy czekają do 19

jeszcze 3 godziny

Opublikowano

Oprócz tych, co popłynęli z hajpem ;)

Opublikowano
9 minut temu, kes napisał:

Ale tu spokój, czy to cisza przed burzą? :philosoraptor:

Właśnie sobie siedzę i klecę zakupy na Steamie dla ofiary, a w zasadzie już to zrobiłem. Czekam na godzinę 0, czyli 19. :santa:

Opublikowano
  • Autor

Cisza bo sie zbiera na burze, a jak juz pusci to :obama:

gp6MK.gif

Edytowane przez Velius