Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Kurczę, nie wytrzymałem w nocy i mój cel może szukać prezentów pod steamową choinką :( Przepraszam, zobaczyłem te gifty i poniósł mnie hajp.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Przejrzałem listę swojej ofiary i rispekt na pierwszym miejscu ma genialną gierkę, którą trzeba promować

Opublikowano

U mnie już o 6 był miokołaj ;o

gifty_1.png
gifty_2.png

Numer 1 i jeszcze 2 naprawdę fajne tytuły są, Mikołaj pierwsza klasa :) A, że kupił zanim Velius napisał to już nie jego wina :) Ja sam nie wiem czy będę o 19 i czy nie przyśpieszyć lekko.

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Wprawdzie w tym roku nie biore udzialu ale prezent dostalem. I to od samego Ojca Dyrektora! Ogra sie jak juz sie oduzaleznie od PoE xDDD

iD0Etg5.png

Opublikowano

Co tu się dzieje :obama: Już wiem, jak wygląda sprawa z czytaniem tego tematu na bieżąco, same pozytywne emocje ;)

Opublikowano

Jeśli ktoś nie ma czasu, żeby ok. tej 19:00 wysłać gifta, to zawsze jest opcja zaplanowania dostarczenia na konkretną datę i godzinę. ^^ No dobra, i tak wszyscy wiemy, że tu raczej chodzi o hype :ohboy:

Opublikowano

No ja siądę do tego na spokojnie, jak się skończy przedświąteczny chaos w moim domu. Pewnie koło 22. Podjadę sobie po kebaba albo kanapkę drwala, zaparzę kakałko, założę kapcioszki i obdaruję ofiarę. Także proszę ją o chwile cierpliwości. Samo czytanie tematu niesamowicie uprzyjemnia mi dzień w pracy. Jeszcze ponad 4h, także nakręcajcie hype dalej :kaz:

Opublikowano

no mi hajpik też rośnie :ohboy: cudowny okres na forumku, jeszcze na dobre się nie zaczęło, a już czuć magię świąt :obama: 

Opublikowano

Praca to teraz czysta radość a w poniedziałek i wtorek gurwiłem mocno. :rayos:

Opublikowano

Zasady są po to żeby je łamać :D

Opublikowano

Niektórzy już zaczęli :rayos:

Opublikowano

Jestem forumkowym Mikołajem podekscytowana bardziej niż kupowaniem choinki z Ruską :ohboy:

Mam od dziś świąteczne wakacje, pododawałam wszystkich (chyba?) do znajomych, top 50 w wishliście ułożone, czas poobczajać co tam chcecie od Mikołaja :santa:

Opublikowano

No ale dostałem forumowicza ja (pipi)e :D Co za wish lista.    Oglądam wish listeo od 30 minut i już mam na celu 2 gierki ale też nie kupuje przed 19 bo jeszcze ktoś inny kupi to samo tej osobie. Nie ryzykuje ustawienia prezentu na konkretną godzine.

Opublikowano
  • Autor

Moj target tez ma niezle gierki, wszystko w moj gust, w tym jedna kozak gierka, ktora mialem brac sobie ale wole mu wrzucic pod choinke :fsg:

Opublikowano

Velsu no bez jaj :D Ja nawet udziału nie biorę, bo nie umiem ułożyć logicznej listy, a już dwa gifty dostałem od Ciebie. Ty na swój, poczekasz do wigilii jednak ¯\_(ツ)\_/¯

Opublikowano
  • Autor
Velsu no bez jaj [emoji3] Ja nawet udziału nie biorę, bo nie umiem ułożyć logicznej listy, a już dwa gifty dostałem od Ciebie. Ty na swój, poczekasz do wigilii jednak ¯\_(ツ)\_/¯

Nie narzekaj tylko wrzucaj zdjecia giftow zeby@Rayos mogl katalogowac :reggie:
Opublikowano

Ale tu spokój, czy to cisza przed burzą? :philosoraptor:

Opublikowano

Wszyscy czekają do 19

jeszcze 3 godziny

Opublikowano

Oprócz tych, co popłynęli z hajpem ;)

Opublikowano
9 minut temu, kes napisał:

Ale tu spokój, czy to cisza przed burzą? :philosoraptor:

Właśnie sobie siedzę i klecę zakupy na Steamie dla ofiary, a w zasadzie już to zrobiłem. Czekam na godzinę 0, czyli 19. :santa:

Opublikowano
  • Autor

Cisza bo sie zbiera na burze, a jak juz pusci to :obama:

gp6MK.gif

Edytowane przez Velius