Opublikowano 22 grudnia 20177 l Ale serio ludziki tak będziecie torpedować po 19? Bo ja myślałem że święta się zaczynają w niedzielę. No niby giftowanie zaczyna się od startu sale'a, ale mimo wszystko... W sumie poczekałbym, ale hajp mi się trochę udziela, nie wiem czy wytrzymam. xd
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Ja zawsze optowalem za dawaniem w wigilie zeby swiatecznie bylo, ale z drugiej strony nie wszyscy moga siedziec/sa w trasie/z rodzina tego dnia no i maja wolne od piatku (dzisiaj) wiec uznalem ze sobota rano jest ok bo zobaczysz co dostaniesz, zdazysz sobie sciagnac, moze nawet pograc bo caly dzien wolny. A potem zaczeli robic w gacie ze JUZ JUZ no to jak ktos chce to moze dawac dzisiaj po 19, mozna tez jutro a i mozna pozniej, jak sobie zyczycie.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Ok, zobaczę kto się wyłamie. Jak ja oberwę prezentami to ktoś oberwie też ode mnie. xd
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Emocje jak na westernach, każdy czeka aż ktoś pierwszy strzeli (prezentami)
Opublikowano 22 grudnia 20177 l A w konsolowych sie pewnie dalej kłócą. Czaicie? Edytowane 22 grudnia 20177 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Wszyscy na PW dostali moj nick, dostane 22 prezenty i zwijam sie z tego forum
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Gwiazdka jakby wcześniej w tym roku Pozdrawiam serdecznie forumkowego Mikołaja i dziękuję Ja ze swoimi prezentami może wytrzymam do niedzieli, aczkolwiek jutro mam służbę więc będę się pewnie sakramencko nudził xd edit: ayyyyy nie zdążyłem z aktywacją i cofnął Mikołaj prezenty do 19 chyba xDD Edytowane 22 grudnia 20177 l przez alienator ayyy lmao
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Daj mu juz te gierki nie badź żyd Tego jeszcze nie grali. Edytowane 22 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Już kupione dawno, tylko ustawiłem godzinę na 19 Edytowane 22 grudnia 20177 l przez tomzacz
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Stona, nawet nie wiesz jak mi się morda cieszy. Wrzuciłem gry AAA czysto profilaktycznie, a tu taka bomba Wielkie dzięki !!! Zabrałeś mi właśnie 10tki godzin z życia
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Ja już wysłałem. Osoba obdarowana jest offline liczę że zobaczy do świąt
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Jezus maria człowiek ledwo ze spaceru z psem wraca a tu takie bomby Pora na zakupy.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 5 minut temu, Kosmos napisał: Stona, nawet nie wiesz jak mi się morda cieszy. Wrzuciłem gry AAA czysto profilaktycznie, a tu taka bomba Wielkie dzięki !!! Zabrałeś mi właśnie 10tki godzin z życia Na początek wybrałem 5 popierdółek, ale ich cena zbliżyła się do ceny Civ VI, więc skasowałem i wziąłem to. Przyjemności!
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Dostalem cos ale mam guwniany lapek i nie wiem ani od kogo ani co ani tekst, tylko kwadraty, zaraz to naprawie i sie zobaczy.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l @stona raz a dobrze po co się rozdrabniać Edytowane 22 grudnia 20177 l przez blantman
Opublikowano 22 grudnia 20177 l To też była moja zagwozdka, albo raz a dobrze, albo 5 razy i też dobrze. Tak czy tak setki godzin z głowy.