Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Ważne żeby zrobić komuś dobrze :lapka: 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Sprawdzajcie maile, jak steam nie domaga. Ja też jestem w domu rodzinnym z chuyowatym laptopem i nie odpalę gier. Wracam 2 stycznia i będę ostro łoił :) 

Opublikowano

No własnie gifty poszły a komunikat mam że ekwipunek jest niedostepny i nie mam nawet jak sprawdzić czy ładnie wszystko poszło. Tylko te karty za zakupy wpadają.

Opublikowano

Forumek właśnie rozpyerdala serwery Gabena, nie ma się co dziwić. :reggie:

Opublikowano

Hmm, u mnie wszystko dobrze działa, chociaż wciąż bez prezentu (ale poczekać można ;) )

Opublikowano

i do mnie właśnie zawitał pan Mikołaj :D

4WJcp26.jpg

D0YLwFO.jpg

:obama:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Co tu się właśnie zaczęło odjaniepawlać??!?!? :mog:

Szacun blant! :sir:

Opublikowano

@Velius  przez chwilę zastanawiałem się jak napisałeś że wszyscy dostali veliusa :D Smacznego masz grania na ponad 100 godzinek :) Sprawdzone własnoręcznie i oba to sztosy. Tych japońskich gierek z twojej listy wolałem nie kupować bo nie znam się. A tu masz znaczek jakości cd action

Opublikowano

Aż miło się patrzy :) I to jest kunafak duch świąt, a nie karp na stole i 'Diesel mniej pali'!

Opublikowano

JA SIE TYLKO PYTAM CO TU SIE ODJANIEPAWLA?? :obama: :obama: :obama: 

jnhdEUu.pngYuzlnYU.pngaBOccOg.png

plus dwie poprzednie plus bonus w komentarzu, lojaciepier/dule

DZIĘKI MIKOŁAJ :banderas:

Opublikowano

Ofiara obdarowana. Na ten moment jest offline. Będzie się działo. :santa:

Opublikowano

Planowałem poczekać ale jak wszyscy tak sypią prezentami to ja też postanowiłem obdarować mój cel. Mam nadzieje że przypadnie do gustu.

Opublikowano

VXZ9In3.jpg

Dziękuję @Dante za cudo prezent. Po cichaczu liczyłem na Puzzle Questa (bo mocno grałem w bieda wersję tej gry lata temu w pracy :D ), a SteamWorld Dig2 to must have był i gdybym nie dostał, to musiałbym kupić, a tak Gwiazdor wyprzedził mój ruch!

Wesołych Świąt :)

Opublikowano

Poszedłem za głosem Velsa: będzie więcej czasu na granie. Teoretycznie. :yao:

Opublikowano
  • Autor

Wkladam gierki do koszyka :yao:

Poszlo, mam nadzieje ze nie zabiłem.

Opublikowano

no i chu, też nie wytrzymałem, ayyyyy

Jeszcze przy wysyłaniu geszefta dałem ciała i nie ustawiłem na jutro ; /

rip in pepperoni