Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Q1 2018 zakupuję nowy monitorek = orka w gierki na Stema na całego. Teraz niestety z doskoku będzie, bo kąsole też pękają w szwach.  Piękne rozpoczęte świętowanie. :banderas: Jeszcze raz dziękuję z całego serca @Velius i również wszystkiego dobrego na święta życzę.

p.s. Planetarian zacznę jako pierwszą z tych gier.

p.s.2 Eden również dodałem i również będzie grane.

p.s.3 na całą resztę brak mi słów bo to sztosiwa nie z tej ziemi, łącznie z moim wymarzonym Divinity 2.

Opublikowano

Bombardowanie prosto z NIEMIEC :obama:

da5KaUH.png

TJaM3SP.png

Dziekuje pieknie herr @raven_raven , nie bylo trzeba sobie robic kłopotu :fsg: Ale bedzie grane w Vanquish i S&S. Oczywiscie mam S&S na PS4 ale zdecydowanie bardziej wole ograc sobie na PC wiec NAPEWNO bedzie ograne!

Dziekuje jeszcze raz.

Opublikowano (edytowane)

velius wariacie :*

50 razy myslalem na co wziac tego firewatcha a tu mikolaj taki gifcik, ogram na bank przyjacielu

ps. jeszcze the uncertain :obama:

Edytowane przez kermit
Opublikowano

Myje czlowiek dziecko, wraca na chwile jedzac kanapke przed laptopa i mało sie nie udusi.

vCDhOrm.png

giphy.gif

Ale bomba ku.rwa :banderas: CO TU SIE DZIEJE. Nie wiem czy uda mi sie odwdzieczyc w równie spektakularny sposób.

• Lubię! 1
  • WTF 1
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio kupiłem klucz, ale nie działał.. Czekałem x dni na zwrot $, a tu taki prezent :fsg: W końcu będę mógł zagrać z forumowa ekipą :banderas:

@Kymel bardzo dziękuję kolego i również życzę wesołych świąt.

ge7EVIE.png

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Mialem juz szykowac sie spać a tutaj widze bede mial koszmary :obama:

LSt0SEl.png

Nie no, nie było trzeba ale bardzo, bardzo dziekuje, piekny strzał, z przyjemnoscia ogram bo intrygujaca pozycja i ma swietne oceny :banderas:

Dziekuje :fsg:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Siedzę sobie, słucham muzyki, czekam aż mi się te wszystkie prezenty pobiorą, już prawie koniec, pora iść spać, a tu:

VFb5P7X.jpg

No i po wuj ja mówiłem że grałbym... :yao:

Dzięki serdeczne @Frantik , zagram z wielką przyjemnością.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Zazdroszczę obdarowanym mocno, czekam od 19 jak na szpilkach, a każdy mail ze spamem powoduje szybsze bicie serca ;) Jak za małolata!

Witaj w klubie, ciągle czekam i czekam z emocjami. Przynajmniej mogę się przez ten odstresować na Genital Jousting :dunno: 

• Haha 1