Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

helena561af291a2a22.jpg

mYAbfoJ.jpg

6bAo7fW.jpg

CIjk8qF.jpg

Nie wiem co mam powiedzieć.

Mam łzy w oczach.

Ze szczęścia.

VELSU mordo, kocham Cię!! :nvmnd:

Opublikowano

Kurczę, patrząc na te bomby boję się czekać na swój odstrzał... Grubo lecicie, Panowie, orka jest większa niż Willy :D

Opublikowano

Jezu jakie dobrocie idą :obama: 

Rayos nie będzie miał jutro łatwo z porządkowaniem wszystkiego :D 

Opublikowano

Q1 2018 zakupuję nowy monitorek = orka w gierki na Stema na całego. Teraz niestety z doskoku będzie, bo kąsole też pękają w szwach.  Piękne rozpoczęte świętowanie. :banderas: Jeszcze raz dziękuję z całego serca @Velius i również wszystkiego dobrego na święta życzę.

p.s. Planetarian zacznę jako pierwszą z tych gier.

p.s.2 Eden również dodałem i również będzie grane.

p.s.3 na całą resztę brak mi słów bo to sztosiwa nie z tej ziemi, łącznie z moim wymarzonym Divinity 2.

Opublikowano
  • Autor

Bombardowanie prosto z NIEMIEC :obama:

da5KaUH.png

TJaM3SP.png

Dziekuje pieknie herr @raven_raven , nie bylo trzeba sobie robic kłopotu :fsg: Ale bedzie grane w Vanquish i S&S. Oczywiscie mam S&S na PS4 ale zdecydowanie bardziej wole ograc sobie na PC wiec NAPEWNO bedzie ograne!

Dziekuje jeszcze raz.

Opublikowano

Poyebalo Was :pawel: zdrowe warianty, piękne bomby lecą, jutro nie ma grania, nie ma nic z mojej strony tylko siedzę i uzupełniam tabelki w Excelu xdd 

Opublikowano

XqYsfCi.jpg

Co ten Kruczy_Kruk to ja nie wiem. Dziękuję :)))))))))))))))

Opublikowano

velius wariacie :*

50 razy myslalem na co wziac tego firewatcha a tu mikolaj taki gifcik, ogram na bank przyjacielu

ps. jeszcze the uncertain :obama:

Edytowane przez kermit

Opublikowano
  • Autor

Myje czlowiek dziecko, wraca na chwile jedzac kanapke przed laptopa i mało sie nie udusi.

vCDhOrm.png

giphy.gif

Ale bomba ku.rwa :banderas: CO TU SIE DZIEJE. Nie wiem czy uda mi sie odwdzieczyc w równie spektakularny sposób.

Opublikowano

Ostatnio kupiłem klucz, ale nie działał.. Czekałem x dni na zwrot $, a tu taki prezent :fsg: W końcu będę mógł zagrać z forumowa ekipą :banderas:

@Kymel bardzo dziękuję kolego i również życzę wesołych świąt.

ge7EVIE.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Autor

Mialem juz szykowac sie spać a tutaj widze bede mial koszmary :obama:

LSt0SEl.png

Nie no, nie było trzeba ale bardzo, bardzo dziekuje, piekny strzał, z przyjemnoscia ogram bo intrygujaca pozycja i ma swietne oceny :banderas:

Dziekuje :fsg:

Opublikowano

Siedzę sobie, słucham muzyki, czekam aż mi się te wszystkie prezenty pobiorą, już prawie koniec, pora iść spać, a tu:

VFb5P7X.jpg

No i po wuj ja mówiłem że grałbym... :yao:

Dzięki serdeczne @Frantik , zagram z wielką przyjemnością.

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Zagralbym w Nioha :yao:

hitchens-obama-wide.jpeg

Opublikowano

Zagrałbym w Half-Life 3 :yao: 

Opublikowano
  • Autor

Darkwood :banderas: Wczoraj ta gierke odkrylem na Steamie przegladajac kolejki dla kart, wyglada zayebiscie.

Opublikowano

Mario event miał być pisany drukowanymi literami :[

CrossCode też mam na tapecie. Wygląda bardzo fajnie. Grałbym. :yao:

Opublikowano

Zazdroszczę obdarowanym mocno, czekam od 19 jak na szpilkach, a każdy mail ze spamem powoduje szybsze bicie serca ;) Jak za małolata!

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Zazdroszczę obdarowanym mocno, czekam od 19 jak na szpilkach, a każdy mail ze spamem powoduje szybsze bicie serca ;) Jak za małolata!

Witaj w klubie, ciągle czekam i czekam z emocjami. Przynajmniej mogę się przez ten odstresować na Genital Jousting :dunno: