Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Wiesz ze jak laptop zamuli na chwile to cos sie dzieje.

8IGqU4M.png

Alez bedzie grane w odswiezona wersje, czlowiek malo sie nie oplul ze cos jeszcze mu wypadlo z worka mikołaja :obama: Pieknie dziekuje @selene za wspanialy prezent.

Alez szalenstwo :banderas:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Velius dziękuję Ci ślicznie za Fallouta NV! 

XKpqRVR.png

A ten bonus to prawdziwa petarda, tak długo zbierałem się do zakupu, aż w koncu zrobił to za mnie mikołaj. Już wiem od  czego zacznę :). Pokłony :hi:

Spoiler

8AZQewJ.png

Opublikowano

Ok, wysypałem resztę giftów. Z tego co widzę jeszcze chyba 3 czekają na odbiór. I to ode mnie na tyle w tym roku - na więcej niestety i tak już mocno nagięty budżet mi nie pozwoli. :frog:
Przykro mi, że nie udało mi się czymś obdarować wszystkich uczestników, ale mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze lepiej. :)

Z tego miejsca więc pragnę również życzyć wszystkim udanej forumkowej zabawy aż do końca eventu, a także podziękować za wszystkie gifty, życzenia i ciepłe słowa, jakie otrzymałem do tej pory. Niech moc forumkowego ducha Świąt będzie z Wami. :santa:

Opublikowano
  • Autor

Gadasz jakbys gdzies sie wybieral, siedz tu i ciesz sie szczesciem innych :kaz:

Opublikowano

Nie no gada jakby już nie chciał dostać żadnego prezentu :kaz: Jestem pewny że będiesz jeszcze zobligowany do odwiedzenia tego tematu ;) 

Opublikowano

Taki zabiegany dzień a tu niemalże od rana kolejne bomby :obama:

gods.png

elite.png

Tyle za(pipi)istości czeka :banderas:  No zrobiliście mi kolejny dzien koledzy. 

Opublikowano

Kolejna bomba została zrzucona prosto na mój przytłoczony łeb :obama: W tym momencie tylko boli mnie serducho, że nie mogę obdarować Was wszystkich już dzisiaj :( Pięknie dziękuję, drugi Max to najbardziej klimatyczna część serii, jestem przeszczęśliwy :)c2a0c9d36b84c8b7e071b6469b5af1e7.jpg

Opublikowano

Wooo, Mother Russia Bleeds od selene :obama: Przy takich upominkami to aż się boję głównego prezentu (czyli od tego którego jestem celem) 

Ps. Zdjęcia potem 

Opublikowano

Nawet nie zdąrzyłem załączyć ściąganie poprzednich a tu kolejne świąteczne niespodzianki :D

police.png

cleaner.png

Swoją drogą dobrze się dobraliście z tymi giftami :P Piekne dzięki. Kocham ten forumek!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Oj będzie gotowane. :banderas:

e2fc0cfa9a7c94c59a0e86bb0ca67a6f.jpg961b90f5498400c1c51dfd28f56673bf.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  • Autor

Chłopakowi zaciał sie spust i strzela gdzie popadnie :obama:

OrGl69y.png

No teraz cos japonskiego :kaz: Dziekuje serdecznie @Gumiś_JaGoDa.

Taka mala adnotacja, jak dostajecie kluczyk to jako dodatek dlatego ze zakupilem gierke wczesniej w humble store na promocji, nie wiedzac czy u nas w ogole bedzie cena/promo z mysla wlasnie o tym sale, nie sa to zadne g2a czy inne zlodzieje wiec smialo ładować na swoje konto :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Pierwszy raz biorę udział w tej akcji i jestem bardzo mile zaskoczony. Cieszę się bardzo z tego co otrzymałem, a jeszcze bardziej cieszę się, że mogłem sprawić radość niektórym z Was. Świetna akcja i nie mogę doczekać się kolejnego roku, na który z pewnością przygotuję się lepiej.

Wszystkim Wam życzę pogodnych i radosnych świąt! Jeszcze raz serdecznie dziękuję :hi:

1PCA2T3.gif

Edit: 

Dziękuję Hum! 

7LVop71.png

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

Opublikowano

@Kymel:fsg:

Zaraz moja się na mnie obrazi, bo bardziej cieszę z prezentów od Ciebie :obama:

FB89AKS.png

WWd5ccO.png

9qlkCP1.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Autor

@Kymel najpier daje gierke z SIEKIERKA a potem worek kutasów, co on bedzie z tym robil? :kaz:

Opublikowano

Robota w kuchni pali się od rana, z wiadomych powodów a tu takie niespodziewanki:

kUSB0bU.jpg

Xra46Cn.jpg

tenor.gif

No GURWA PANOWIE... Kłaniam się w pas.

Miałem te tytuły jeszcze sobie zakupić. Teraz już nie muszę.

SZALEŃSTWO, CZYSTE SZALEŃSTWO. :pawel:

Opublikowano
2 minuty temu, Velius napisał:

@Kymel najpier daje gierke z SIEKIERKA a potem worek kutasów, co on bedzie z tym robil? :kaz:

Domyśl się :yao:

Opublikowano

Człowiek ledwo zdążył włączyć jedną z otrzymanych gierek, a tu dalej bombardują

aHeS3pT.jpg

Opublikowano

ok odebrałem prezenty dziękuję mojemu secret santa zakupy tak trafione że potem velius bezdomny ponownie to samo chciał dać :D

25626103_1784060174967182_53325989119995

na pierwszy ogień planet coaster i już instaluje a tales of berseria jak ochłonę po xenoblade 2 :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ajajaj, widze ze nie ma co planowac doreczen na dzien do przodu bo ktos mnie uprzedzil juz z jedna niespodzianka xddd

Opublikowano

ja śledzę temat i chce codziennie jednego gifta wysyłać ale też nie będę kupował na zaś bo za dużo tego aby ogarnąć :)

Opublikowano
  • Autor

ylGNtrY.png

Co tu sie dzieje, czlowiek myslal ze juz koniec, a tu @Moldar zza krzaka, dziekuje bardzo, bedzie grane w nowym roku, juz kilka razy sie do gierki przymierzalem zeby kupic. Wszyscy tutaj sa niesamowici :obama: