Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Bzduras napisał:

Dzięki Wam w dość trudnym dla mnie psychicznie okresie na twarzy mam uśmiech i wróciła mi wiara w ludzi, gdy patrzę na te szczere emocje obdarowanych, na radość jaka wylewa się z tego tematu po prostu wracają mi siły do życia emoji4.png

(pipi)a, rozkleiłem się :yao:

A co sie stalo ze dosc trudny psychicznie moment?

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

Chcemy psuć ten klimat wynurzeniami osobistymi? Jeśli chcesz to napiszę Ci na PW.

Nie no tak zapytalem, sorry, dobrze ze Ci ten temat poprawia humor :)

Opublikowano

25552199_1784468824926317_76160087502863

:banderas: Człowiek siada do kompa aby odpalić tales of berseria (a miałem czekać) i coś takiego po odpaleniu steam. Teraz nie wiem w co zagrać wpierw :D (no dobra wiem internet wolny to i planescape dzisiaj nie dociągnie się). Dziękuję bardzo. Jedna z 3 gier mojego życia. Gra do której wracałem w klasycznej formie raz na 2-3 lata. Teraz sobie w remasterka zagram :)

Opublikowano

Ledwo oczy otworzyłem a tu prezent czeka, jak z dzieciństwa.

ln3TBgu.png

giphy.gif

Dziękuję serdecznie Kes! Gra wygląda ślicznie i już jakiś czas miałem ją na tapecie. Trafiłeś z prezentem idealnie.

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

A u mnie taka nocna akcja:

GfzWhEY.jpg

I co terass? :/

Według steamowych maili pan @Kosmos był szybszy o 33 minuty, także chyba wezmę od niego. Mam oczywiście nadzieję, że @kes się przez to nie obrazi.

Generalnie Gaben ostro zyebau z tą zmianą mechaniki giftów, przez którą nie można trzymać ich w ekwipunku. Teraz w wypadkach takich jak powyżej w przypadku odrzucenia prezentu od razu leci zwrot hajsu do kupującego, a kiedyś można było przekierować podarek do kogoś innego, albo zatrzymać u siebie. No a handlarze giftami nadal działają, choć ich przedsięwzięcia nie są już tak zautomatyzowane - na takim Alledrogo Janusze dopisują zdanie o konieczności uprzedniego dodania ich do znajomych na Steamie i voila.

A za samo D4 bardzo, bardzo dziękuję. :ohboy: Nawet nie wiecie, od jak dawna czaiłem się na ten tytuł, ale zawsze coś mnie powstrzymywało przed kupnem.

Edytowane przez Frantik