Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, pawelgr5 napisał:

(pipi)a Rayos... czekam na newsy co tam grasz na switchu. Swoja droga pojdzie invitka do znajomych jak tylko wytrzezwieje!

Już rzuciłem screena co kupiłem :)

Oceanhorn, mantis burn Racing, ocercooked, Master blaster zero, kingdom new lands :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

No widać, że praktycznie same dobre gierki, Rayos wie co dobre

Opublikowano
44 minuty temu, blantman napisał:

kingdom new lands to sztos na sztosy więc blantman aproved :)

A darmowy Classic co był nie warto?

Ja lecę po kolei teraz gierki od Veliusa. Tytuły na długie godziny zostawiam na koniec a.ka. Divinity2 czy Grim Dawn. :obama: Słodki jeżu. Grania na długie miesiące. Gdzie się nie odwrócę tam gra do grania wyskakuje. Ciężko się zdecydować w co: Banner Saga 1 i 2, Cuphead, Ori itd. itp. Nie wiem w co mam ręce włożyć. :yakubu:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Tak właśnie sobie myślałem. :ohstop:

Opublikowano

Ja bym tam zaczął od Ori. 8-10h i po sprawie. A ile po drodze sie tam dzieje. :obama:

Podejrzewam, że w przypadku Hollow Knighta tak lekko juz nie będzie, jestem juz na etapie, który jest bliźniaczo podobny do settingu Ori, ale wiem, ze to dopiero początek. Klimat w tej gierce jest niesamowitym, soundtrack juz nieraz ze spotifya przeleciał w te święta. 

Opublikowano

Wszystko to wiem, po prostu tyle dobra podostawałem, że chciałbym grać we wszystko... na raz. :fsg:

Opublikowano

Właśnie, Cuphead czy Ori na początek? Chyba tak jak Krzysztof Tomczak napisał, najpierw Cuphead na wkur.wienie się, a później Ori na odstresowanie ;)

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał:

Właśnie, Cuphead czy Ori na początek? Chyba tak jak Krzysztof Tomczak napisał, najpierw Cuphead na wkur.wienie się, a później Ori na odstresowanie ;)

Ori ma sekcje które potrafią wkurzyć bardziej niż CI się wydaje. Polecam ograc w kolejności jakiej dostałeś. Nie ma złych wyborów w tym przypadku.

Opublikowano

Napalam się i za dużo myślę o tych gierkach :(

Opublikowano

Velius wariacie :) wczoraj dodałem do wish listy. Nigdy o tym tytule wcześniej nie słyszałem ale poczytałem troszkę wczoraj i no must have 

25659387_1786436488062884_71379890538209

Opublikowano

Zacne tytuły pięknie dziękuje! Od teraz mam zapas gierek na rok z górką niesamowici ludzie :banderas:

2nrm04h.png

Opublikowano

Ja jeszcze coś w tygodniu rozdam, już mam upatrzone fanty dla paru osób :obama:

Opublikowano
  • Autor

KOSMOS JAKI ŁASY NA NAGRODY, PATRZCIE GO.

A nie wiem, nikt nie zgadl, dla mnie nawet lepiej bo sie spłukałem tak ze nawet sobie jednej gry na tym sale nie dam rady kupić xd Pomysle.

Opublikowano
1 minutę temu, Kosmos napisał:

@Veliusco z Mario eventem, jak nikt nie zgadnie to próbujemy do skutku?

Z posta "W przypadku gdyby nikt nie odgadl MAGICZNEGO SŁOWA, wygrywa najciekawsze lub najsmieszniejsze zdanie, tak wiec warto byc kreatywnym."

Opublikowano
  • Autor

Nikt nie zrobil zadnego zdania smiesznego, w tym problem, no moze jedna osoba, wiec sie jeszcze zastanowie.

Jedna osoba byla wrecz obrzydliwie blisko. No i nie wszyscy jeszcze dali wiec czekam az przejdzie cala kolejka.

Edytowane przez Velius

Opublikowano
12 minut temu, Velius napisał:

Co tam w kodziku siedzi :yakubu:

Sam mogłeś sprawdzić :yakubu:

Nikt nie zajumał sami uczciwi blacharze tutaj :shieeet:

SYN ROMA

Opublikowano

Wpadam tu, jak co rok by napisać pochwały. Czapki z głów panowie, zacna inicjatywa :hi: Już dodałem przypomnienie, by za rok nie zapomnieć i wziąć wreszcie udział. Wy też możecie mi przypomnieć. Magia, co tu się odwala :banderas:

Edit:

Skończyłem pisać post, odpalam apke Steam a tam:

BnJROHU.jpg

Co za gość! Dziękuję! Aż człowiekowi głupio, że nie brał udziału o kochany Formumek i zwariowani użytkownicy i tak dadzą prezent. Kocham Was :*

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano
Godzinę temu, Velius napisał:

KOSMOS JAKI ŁASY NA NAGRODY, PATRZCIE GO.

A nie wiem, nikt nie zgadl, dla mnie nawet lepiej bo sie spłukałem tak ze nawet sobie jednej gry na tym sale nie dam rady kupić xd Pomysle.

E tam łasy, jestem strasznie ciekawy co to za hasło, jak zgadnę to zrzekam sie nagrody abyś kupił sobie grę i by Cię żona nie zabiła :)

Opublikowano
  • Autor

A kto powiedzial ze nagroda jest gra...nagroda to wspolny co-op w Genital Jousting na Steamie :yakubu: