Opublikowano 25 grudnia 20177 l Co tu dużo mówić, świąteczna jazda trwa Dziękuję panowie, nie spodziewałem się, dostać tylu prezentów w tym roku, ze względu na brak czasu byłem na forumku prawie niewidoczny a ostatnio i na Steamie mnie nie było za dużo ale jak widać forumek nie zapomina Jutro wreszcie się "odłączę" od rodziny żeby zapuścić korzenie przed komputerem, prezenty już na dysku
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Autor Na steamie Cie nie bylo widac bo zes zmienil nick na jakies Goplana czy inny Wedel
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Przy takich niespodziankach nawet kac nie jest straszny Kocham Metroidvanie Dzięki Kes!!!!!!!
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Widzę Starh się uaktywnił Jak już myślałem że koniec człowiek uruchamia kompa a tu taka świąteczna radosna gra. Dzięki to też jedna z moich ulubionych gier z lat młodości. Ogrywałem zaraz obok baldura na moim pierwszym pc. Chciałem wrócić do niej teraz i mam okazje
Opublikowano 26 grudnia 20177 l No nie gadaj... wolałbym żeby było więcej danych niż odebranych... za dużo tu wariatów, jak Selene pisze.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Chlopaki i dziewczyny, nie robmy z tego statystyk kto i ile dostal, liczy sie dobra zabawa i fajna atmosfera, co z tego ze nie kazdy moze kupic wszystkim gry, chodzi o to zeby sprawiac innym przyjemnosc a nie wyliczac kto i ile dostal ! Kazdy najmniejszy gest jest fajny i tyle Ja dzieki tej akcji naprawde odzyskalem wiare w ludzi, takze nie psujcie tego bo naprawde fajnie nam to wychodzi.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Wiadomo, nie chcę nic psuć, po prostu głupio trochę się z tym czuje... nie jestem do końca przekonany czy zasłużyłem na takie dobroci. No ale dobra. Więcej nic nie mówię. Bawimy się do końca. Może coś mi się jeszcze uda pieniędzy zorganizować... Napadnę na jakiś sklep, bank albo coś? Do 4 stycznia trochę czasu zostało! Edytowane 26 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 1 godzinę temu, Krzysztof Tomczak napisał: Chlopaki i dziewczyny, nie robmy z tego statystyk kto i ile dostal, liczy sie dobra zabawa i fajna atmosfera, co z tego ze nie kazdy moze kupic wszystkim gry, chodzi o to zeby sprawiac innym przyjemnosc a nie wyliczac kto i ile dostal! To po co ja to wszystko zliczam
Opublikowano 26 grudnia 20177 l o jak tego nie zrobisz to będzie wpjerdul Polecam poczytać wiadomości, które przyszły z prezentami. To pewnie ma coś wspólnego z tym konkursem mario. e: Okazuje się, że z kodem, który był w wiadomości oderwałem jeszcze jednym giftem. "Observer" Edytowane 26 grudnia 20177 l przez kultywator
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Jeszcze jak piękne dzięki Panie Adi! Edytowane 26 grudnia 20177 l przez Hum
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Jedna z najlepszych gier w jakie grałem ever. Hum pobieraj od razu i oraj pole!
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Oj na pewno zainstaluję od razu po powrocie do domu. Tyle growego dobra, że żal choćby nie wypróbować w przerwie od Hollow Knighta.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Pobieraj To The Moon ode mnie xd 4 godzinki plus christmas szpecial i po zawodach a gierka jest tak cudowna i zupełnie inna niż się wydaje że przeszedłem całość na jednym posiedzeniu.