Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, kes napisał:

Pobieraj To The Moon ode mnie xd 4 godzinki plus christmas szpecial i po zawodach a gierka jest tak cudowna i zupełnie inna niż się wydaje że przeszedłem całość na jednym posiedzeniu.

Slyszalem ze Rakuen to cos podobnego i ludzie polecaja, sam gierke odkrylem kilka dni temu dopiero.

Ale tam bomby wyzej matko kochana :obama:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano
11 minut temu, kes napisał:

Pobieraj To The Moon ode mnie xd 4 godzinki plus christmas szpecial i po zawodach a gierka jest tak cudowna i zupełnie inna niż się wydaje że przeszedłem całość na jednym posiedzeniu.

Zainstalowane, czeka na wolny wieczór. :)

Opublikowano

O koorwa, nie zwalniają tempa :obama:

Rayos, jest szansa na jakiś mały sneak peak z dotychczasowych statsów? ;)

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej poczekać na końcowe dane. :lapka:

Opublikowano

Mnie ciekawi tylko, ile tytułów zostało rozdanych do tej pory - policzyłbym sam, ale na telefonie i po alkoholu ciężko się liczy :yakubu:

Opublikowano
  • Autor

BYtEThr.png

Myslalem ze to juz koniec, wiec wrocilem tylko sprawdzic co na forumku do laptopa a tam na ekranie wisi takie cos.

@UberAdi Ty chory poyebie :obama: Nie wiem nawet co powiedziec, sprawiles mi ogromna radosc tym giftem, siedze wlasnie na obiedzie u rodziny, smetnie a tu taka niespodzianka. Dziekuje Ci bardzo, piekny prezent.

Opublikowano

Nawet nie zauważyłem jakim rymem to napisałem :notbad:

Opublikowano

wM5iEwm.png

:obama: sztos za sztosem, kiedy znaleźć czas na to wszystko

Opublikowano
41 minut temu, Velius napisał:

Slyszalem ze Rakuen to cos podobnego i ludzie polecaja, sam gierke odkrylem kilka dni temu dopiero.

Ale tam bomby wyzej matko kochana :obama:

Ten Rakuen od razu budzi skojarzenia z to the moon dodane do wl po wyłapanie gierki na twojej ;)

Pijany Mikołaj chyba pomylił drogę do domu i z worka wypadło mu jeszcze PILLARS OF ETERNITY @Rayos

Mało gier dostałem od ciebie UberAdi? :P Jeszcze raz stokrotnie dzieki!

Opublikowano

@kesnie ma screena nie ma wpisu do Excela :sapek: co ty mnie tu wywolujesz i drukowanymi literami piszesz, to je jakaś kpina, aajj ale bym walnal po pysku za brak poszanowania :sapek:

Zanotowane w kajeciku :yakubu:

Opublikowano
  • Autor

Screen or didn't happen.

Przesadzilem...alez mam przeyebane u żony :(

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Eh ja juz powoli tez zdycham finansowo. No nie mam opcji poszaleć za bardzo. Jeszcze dosłownie kilka giftów i bedzie po wszystkim.

Opublikowano

Święta były bardzo udane. Jeszcze jak...

ZxBtUkD.jpg

source.gif

Dziękuję przepięknie @pawelgr5

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
13 minut temu, pawelgr5 napisał:

Eh ja juz powoli tez zdycham finansowo. No nie mam opcji poszaleć za bardzo. Jeszcze dosłownie kilka giftów i bedzie po wszystkim.

Może kredycik? :yakubu:

Opublikowano

Przyjechała dzisiaj babcia w odwiedziny. Dostałem stówkę kieszonkowego. Wiecie co z tym zrobię? :yakubu:

NASTĘPNY BOMBĘ RZUCIŁ:

WXEajv1.jpg

Kłaniam się w pas @Orzeszek

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

65da0e48c2403fca.png

w przyszłym roku, obiecuję wziąć oficjalne udział xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
7 minut temu, Velius napisał:

Ooo Babcia tez sie dolacza do Mikolajek? Powiedz jej ze czekam :yakubu:

Była stówka, nie ma stówki. Z tego co liczyłem 5 osób jeszcze coś tam dostało. :yakubu:

Edit: a nie, sorki. 6 osób. :yao:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

EVYxqLV.png

Aż wstyd się przyznać, że nie grałem w Arcanum, pora to nadrobić. Dziękuję! :fsg:

Opublikowano
53 minuty temu, Velius napisał:

Screen or didn't happen.

Przesadzilem...alez mam przeyebane u żony :(

Jeszcze dzisiaj PoE było na mojej wl a teraz w bibliotece chyba nie myślisz że sam sobie kupiłem :yao: 

k31v8y.jpg

@Velius :obama: Zaraz wstawię kolejne bomby tylko zrealizuje kluczyki żeby nikt nie zajumał :kaz: 

Opublikowano

Kiedy już się niczego nie spodziewałem...

RDwwDTk.jpg

:obama:

Dziękuję @Orzeszek, z Lisą od dawna pragnąłem się zapoznać bliżej :kaz: