Opublikowano 26 grudnia 20177 l 26 minut temu, Velius napisał: W ogole nie widac co tam jest napisane mistrzu kryptografii Nie umiem w iphony, przynajmniej się starałem Cuphead Kingdom Pony Island Brak mi słów zdrowywariat z ciebie! Stokrotnie dzięki ps. Wiem ze chodziło ci o Kingdom ale to właśnie Pony Island było jedna z gier które najbardziej chciałem dostać i tak czy inaczej kupiłbym na tej wyprzedaży prawdziwy nostradamus z ciebie xd
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 8 minut temu, Velius napisał: Szajba wszystkim odbila czy co Gaben juz plywa w pieniazkach. PARTY HARDDDDDDDD ................. gurwa jutro do pracy...
Opublikowano 26 grudnia 20177 l ajajaj, niedługo później @kes podarował mi to samo więc niestety jeden refund pójdzie jesteście wielcy Panowie, niesamowity event
Opublikowano 26 grudnia 20177 l czyli mogę komuś innemy oddać ? a nie, bo gry nie ma w bibliotece, więc pewnie refund idzie na konto bankowe, a gra nie wraca Edytowane 26 grudnia 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Autor Idzie refund, karty z zakupu zostaja wiec jestes 15 groszy do przodu
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Autor @kultywator Ty wariacie Alez mnie wzial z zaskoczenia, myslalem przed sale'm czy nie wziac sobie w humble store bo demo mnie mocno zaciekawilo a tu taka petarda. Serdeczne dzieki za ten wspanialy gift, alez bedzie chodzone po papierowych lochach Alez radosc, gdy czlowiek jest pewien ze to dla niego koniec, a tu ktos zza krzaka jeszcze cos przywali
Opublikowano 26 grudnia 20177 l @blantman Dziękuję Będzie grane Edytowane 26 grudnia 20177 l przez Starh
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Jeden z najlepszych RTSów ever i bonusik który wcale nie jest taki mały Dziękuję pięknie Alienator!
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Autor Co za szalona noc, pieknie sie na to patrzy CO TU...SIE ODJANIEPAWLA...WTFF Krzych.uj calkiem och.ujal widze albo tez dostal kieszeonkowe od Babci. Chce napisać ze DZIEKUJE, ale to w tym momencie brzmi tak pospolicie w tym temacie ze naprawde nie mam pojecia jak wyrazic szok i wdziecznosc, bedzie grane w gierki od was przez cały rok, juz widze to PS4 na allegro w lutym, co za szalone, poyebane community mamy
Opublikowano 27 grudnia 20177 l @Krzysztof Tomczak screeny Ci zniknely z soboty z giftami od irqa Stan po piątku 22.12.2017: 45 gier sprezentowanych w sam piątek.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l pewnie chce mi zaniżyć statystyki. Oczywiście żartuję sobie. Jeszcze jedna osoba nie odebrała ode mnie gifta z wczoraj.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l spoko, juz mi @kes pomogl ogarnac co dostal od Ciebie szanowny Krzysiu
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Selene ma serce ze złota i przede wszystkim dobry wzrok, bo dobrze widzi [emoji6] Dziękuję! Chyba zrobię jak Velius pisał i Xboxa pod młotek dam
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Stan po sobocie 23.12.2017 88 gier rozdanych Myślałem, że ta sobota nigdy się nie skończy niedziele potem ogarne, bo od rana w pracy nic nie robie tylko excela mam otwartego
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Rayos mam tylko nadzieję że będzie to infografika podobna do zeszłorocznej? Byłoby fajnie zestawić je razem ze sobą. Można dodać jakieś nowe info jak się wykluje pomysł, ale rdzeń zostawić taki sam.