Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

:yao: To nie babcia brała udział tylko zasponsorowała prezenty dla 6 osób. Tak wyszło. Co poradzić. :dunno:

Pieniążki dla wnusia poszły dalej w Polskę. :potter:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Ix9tWux.png

Co ten Pan Krzyś to ja nawet nie wiem :D Dziękuję bardzo :)

Opublikowano
7 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Polecam joystick z hotasem :D

Tak się składa, że joya mam do War Thundera, więc będę miał okazję sprawdzić.

iKMFxtc.png

Opublikowano

Ledwo przyjechałem do domu, a tu czekał na mnie były naczelny :banderas: Dziękuję, Kymel!

60wp9Is.png

Opublikowano

Pewnie przed mikołajkami ten Butcher był w 3ciej dziesiątce wl :yao: 

Opublikowano

Nie, był w pierwszej dziesiątce (6 albo 8 miejsce), ale i tak lista nie do poznania mi się zmieniła :D 

Opublikowano

Kolejny olsdchoolowy tytulik wpada do mojej kolekcji. Szykuje się okres ogrywania retro gierek

d.png

Dzięki

Opublikowano

Może w końcu uda mi się ukończyć

9XMTl3c.jpg

Dziękuję bardzo :)

Opublikowano
  • Autor

Mam wrazenie ze nikt nie wie co kupuje Czekoladzie, bo co gift to "nie wiem co to za gierka". Zaraz sie okaze ze @Dr.Czekolada tez nie wie :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, Emtebe napisał:

Kiedy końcowe, ostateczne podsumowanie? Rayos? :hi:

Po zakończeniu eventu czyli po Winter Sale :) 

Opublikowano
6 minut temu, Velius napisał:

Mam wrazenie ze nikt nie wie co kupuje Czekoladzie, bo co gift to "nie wiem co to za gierka". Zaraz sie okaze ze @Dr.Czekolada tez nie wie :yao:

Wiem wiem :D żadnych mega rakiet na liście nie mam po prostu, mój obecny rig to rzęch dlatego cieszę się z indyczków i starszych gierek.

Opublikowano

No pierwsza pozycja na Twojej liście to była dla mnie czarna magia :)

O Veliusie i jego japońskich pyerdołach to już nawet nie wspomnę 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Gra w jakąś chińską giereczkę i nie ma dla nas czasu. To zrozumiałe :yao:

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

AzPlguQ.png

tenor.gif?itemid=4798075

HeartAttack-2-650x450.jpg

Co tu sie odp.ierdala..........wołajcie księdza, mamy trupa...ku.rwa nie wiem co powiedziec nawet...nie dosc ze jestem w totalnym szoku to jeszcze wzruszony jak jakis chinski nastolatek co dostal ajfona.

giphy.gif

Musze chwile ochłonąć zanim poprawnie podziekuje, 5 minut po zobaczeniu gifta zrobiłem pod siebie i w sumie....JA PIER.RDLE DZIEKUJE :obama: Co za prezent, co za gift, co za piekny event, cudowne community,  dziekuje wszystkim na liscie, bylem w tym roku niegrzeczny a Wy mi sprawiacie takie cudo...brak słów co tu sie odwala. Ide ryczeć w kiblu zeby nikt nie widzial.

Opublikowano

@raven_ravenbyłeś na steamie i nadal nie odebrałeś gifta? :[ Doszło to czy mam się martwić że coś jest nie tak?

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

KU.WRA CO ZA SZOK NADAL NEI MOGE OCHLONAC JEZUUUU

Należy się jak chłopu ziemia. :yakubu:

W sensie gra, nie szok. :yao:

Edytowane przez ireniqs