Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

:yao: To nie babcia brała udział tylko zasponsorowała prezenty dla 6 osób. Tak wyszło. Co poradzić. :dunno:

Pieniążki dla wnusia poszły dalej w Polskę. :potter:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Ix9tWux.png

Co ten Pan Krzyś to ja nawet nie wiem :D Dziękuję bardzo :)

Opublikowano
7 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Polecam joystick z hotasem :D

Tak się składa, że joya mam do War Thundera, więc będę miał okazję sprawdzić.

iKMFxtc.png

Opublikowano

Ledwo przyjechałem do domu, a tu czekał na mnie były naczelny :banderas: Dziękuję, Kymel!

60wp9Is.png

Opublikowano

Pewnie przed mikołajkami ten Butcher był w 3ciej dziesiątce wl :yao: 

Opublikowano

Nie, był w pierwszej dziesiątce (6 albo 8 miejsce), ale i tak lista nie do poznania mi się zmieniła :D 

Opublikowano

Kolejny olsdchoolowy tytulik wpada do mojej kolekcji. Szykuje się okres ogrywania retro gierek

d.png

Dzięki

Opublikowano

Może w końcu uda mi się ukończyć

9XMTl3c.jpg

Dziękuję bardzo :)

Opublikowano
  • Autor

Mam wrazenie ze nikt nie wie co kupuje Czekoladzie, bo co gift to "nie wiem co to za gierka". Zaraz sie okaze ze @Dr.Czekolada tez nie wie :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, Emtebe napisał:

Kiedy końcowe, ostateczne podsumowanie? Rayos? :hi:

Po zakończeniu eventu czyli po Winter Sale :) 

Opublikowano
6 minut temu, Velius napisał:

Mam wrazenie ze nikt nie wie co kupuje Czekoladzie, bo co gift to "nie wiem co to za gierka". Zaraz sie okaze ze @Dr.Czekolada tez nie wie :yao:

Wiem wiem :D żadnych mega rakiet na liście nie mam po prostu, mój obecny rig to rzęch dlatego cieszę się z indyczków i starszych gierek.

Opublikowano

No pierwsza pozycja na Twojej liście to była dla mnie czarna magia :)

O Veliusie i jego japońskich pyerdołach to już nawet nie wspomnę 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Gra w jakąś chińską giereczkę i nie ma dla nas czasu. To zrozumiałe :yao:

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

AzPlguQ.png

tenor.gif?itemid=4798075

HeartAttack-2-650x450.jpg

Co tu sie odp.ierdala..........wołajcie księdza, mamy trupa...ku.rwa nie wiem co powiedziec nawet...nie dosc ze jestem w totalnym szoku to jeszcze wzruszony jak jakis chinski nastolatek co dostal ajfona.

giphy.gif

Musze chwile ochłonąć zanim poprawnie podziekuje, 5 minut po zobaczeniu gifta zrobiłem pod siebie i w sumie....JA PIER.RDLE DZIEKUJE :obama: Co za prezent, co za gift, co za piekny event, cudowne community,  dziekuje wszystkim na liscie, bylem w tym roku niegrzeczny a Wy mi sprawiacie takie cudo...brak słów co tu sie odwala. Ide ryczeć w kiblu zeby nikt nie widzial.

Opublikowano

@raven_ravenbyłeś na steamie i nadal nie odebrałeś gifta? :[ Doszło to czy mam się martwić że coś jest nie tak?

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

KU.WRA CO ZA SZOK NADAL NEI MOGE OCHLONAC JEZUUUU

Należy się jak chłopu ziemia. :yakubu:

W sensie gra, nie szok. :yao:

Edytowane przez ireniqs