Opublikowano 27 grudnia 20177 l CO TU SIĘ ODBYERDOLIŁO PANOWIE, CZAPKI Z GŁÓW, VELIUSOWI SIĘ NALEŻAŁO. Cieszę się niesamowicie Twoim szczęściem i tym community. System rozyebany.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Co za event Dajesz ludziom gifty i cieszysz się czasami bardziej niż oni. A tak poza tym to Blantman dobija mój czas wolny w przyszłym roku.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l @UberAdity WARIACIE. KUR.WA już myślałem że dość dostałem a ten mi tutaj z takim zacnym szpilem wyskakuje Dziękuję bardzo serdecznie. Będzie granko. FE-NO-ME-NA-LNE COMMUNITY! edit: @VeliusJeszcze ten opis Nioha "Jesteś gotów, by umrzeć?". I te gify pod spodem. Edytowane 27 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Blant mi jakiś soft zainstalował chyba na PC, wybieram mu prezent i nagle dostaje powiadomienie W razie co gdybyś miał wylądować na ulicy przez gierki to dawaj znać, forumek pomoże xD
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Gratuluje gierek chopy jesteście niesamowici, pokazaliście mi że można wciąż poczuć klimat świąt jak za dzieciaka. No nie wytrzymię xd Jak za Hiroszimy podziękował !
Opublikowano 27 grudnia 20177 l this is madness świry świry bawią się @UberAdi dzięki po raz 26716271 trzeba raszować wszystkie prezenty bo życia nie wystarczy żeby ograć
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Tutaj jeszcze szybciej niż kymel Dziękuję kiedy ja to wszystko ogram. Nie szpieguje po prostu maszyna losująca dzisiaj wybrała 4 dodatkowe ofiary fuck ubear podkradł mi grę dla @alienator no nic czekam do wypłaty piątkowej i coś innego kupie. Drogie gry masz na wish liście Edytowane 27 grudnia 20177 l przez blantman
Opublikowano 27 grudnia 20177 l @blantman wishlista to tylko sugestia łeb mi pękał przed startem eventu i pewnie mnóstwo rzeczy nie dodałem
Opublikowano 27 grudnia 20177 l 9 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Gratuluje gierek chopy jesteście niesamowici, pokazaliście mi że można wciąż poczuć klimat świąt jak za dzieciaka. No nie wytrzymię xd Jak za Hiroszimy podziękował ! Archon dzisiaj wrzucił materiał o tej gierce w cyklu najlepsze gry z Nokii n-gage xd @everyone jesteście niesamowici cieszę się ze mogę być częścią tego community Edytowane 27 grudnia 20177 l przez kes
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Schowaj to zdjęcie zakupu w cytacie bo się papa @Rayosw(pipi)i. Dwa razy doda gierkę jeszcze. Edytowane 27 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Teraz, ireniqs napisał: Schowaj to zdjęcie zakupu bo się papa @Rayosw(pipi)i. Dwa razy doda gierkę jeszcze. Done
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor 4 minuty temu, Rayos napisał: @Velius to mowisz, że co tam jeszcze byś chciał dostać? Umineko When they Cry bo mam jedynke ktora konczy sie cliffhangerem wiec i tak musze kupic, dorzuc do koszyka Dead Cells i mozesz tez 2 stówki dorzucic do Tokyo Xanadu eX+ bo jak juz brac kredyt to na całego Ehh ZM poyebie, boje sie juz do Ciebie odzywac Od godziny patrze sie na screena z prezentem od Nioha Edytowane 27 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 27 grudnia 20177 l bardzo dziękuję. Ja na dzisiaj kończę bo na koncie zero absolutne ale wypłata w piątek kod na brazzers ja Edytowane 27 grudnia 20177 l przez blantman
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor Ja niestety juz dawno skonczylem bo wydałem srednia krajową i mam naprawde same opary. A, że szukam obecnie innej roboty to pensji tez nie bedzie prędko
Opublikowano 27 grudnia 20177 l 8 minut temu, Velius napisał: Umineko When they Cry bo mam jedynke ktora konczy sie cliffhangerem wiec i tak musze kupic, dorzuc do koszyka Dead Cells i mozesz tez 2 stówki dorzucic do Tokyo Xanadu eX+ bo jak juz brac kredyt to na całego hmmmm