Opublikowano 27 grudnia 20177 l 9 godzin temu, Velius napisał: Wiem ze to dziwne, ale czytajac post Krzycha ciesze sie tak jak ja bym te wszytkie gierki dostal Mam dokładnie tak samo @Rayos Dlaczego nie masz widocznej WL? Edytowane 27 grudnia 20177 l przez Starh
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor Bo Rayos nie gra na Steamie wiec kasa wydana na gierki to kasa stracona, on tu tylko kupuje ludziom gifty na swieta.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Oj misiek misiek, dlugo wyczekiwana gierka w sumie! Salt & Sanctuary a potem Old blood napewno! PS. Jeszcze jedna gierka i peknie 600 gier na steam Edytowane 27 grudnia 20177 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Panowie robicie mi święta, naprawdę To co się teraz u mnie odpier,dala osobiście to jakiś sajgon, ale te dobrocie zdecydowanie przywracają mi wiarę w dobro na świecie Dziękuję serdecznie
Opublikowano 27 grudnia 20177 l ja...wy... w kodzie... ... co tu się stało? poszedłem pod prysznic, wcześniej żartem rozmawiałem z veliusem o skyrimie, że skoro mu załatwiłem takie fajne gifty, to on ma mi teraz ogarnąć skyrima na switcha. Wracam spod prysznica a tu kod na fajną gierkę na stemie i... kod na skyrima? Naah, na pewno mi się to śni. ew. poślizgnąłem się na mydle pod prysznicem i umarłem i jestem w niebie. Nie ma innego wytłumaczenia. Nie ma. Błąd w matrixie jakiś. Czy coś. Gdzie Agent Smith kiedy go potrzeba? Gdzie.. co... jak... ja (pipi)ie... @Velius @UberAdi @Bzduras @Starh @Krzysztof Tomczak potwierdźcie, że mi się to śni, proszę z drugiej strony... Jeśli to sen... to ja nie chce się budzić nigdy
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Pamiętam, że stary wszedł i wtedy mi się film urwał... na chwilkę... @Shankor jeszcze raz dzięki i jeszcze raz przepraszam za to, że musiałem Twojego gifta odrzucić Ja nadal jestem w szoku, przepraszam bardzo Was wszystkich za moją mało emocjonalną reakcję ale mój mózg jeszcze przetwarza to co się właśnie stało... ja (pipi)ie...
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor A ja nie odrzucam takich wspanialych prezentów @Shankor zaatakowales z zaskoczenia niczym murzyn pod wieziennym prysznicem, aleeeez piekny prezent Serdecznie dziekuje, mimo ze w tym roku nie bylem do konca grzeczny to posypaly sie takie prezenty. Jestes wariat, no-homo Edytowane 27 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Miałem iść spać ale wszedłem na forum. Skończyło się to tak pięknie. Czy konsole mają jeszcze sens? Jesteście wielcy! Dziękuje
Opublikowano 27 grudnia 20177 l HoHo Panowie i to jest piekny event, co tu sie dzieje to ja nwaet nie potrafie opisac slowami !
Opublikowano 27 grudnia 20177 l 37 minut temu, Rayos napisał: Pamiętam, że stary wszedł i wtedy mi się film urwał... na chwilkę... @Shankor jeszcze raz dzięki i jeszcze raz przepraszam za to, że musiałem Twojego gifta odrzucić Ja nadal jestem w szoku, przepraszam bardzo Was wszystkich za moją mało emocjonalną reakcję ale mój mózg jeszcze przetwarza to co się właśnie stało... ja (pipi)ie... Ofiara wytypowana przez ciebie cieszy się (mam nadzieję, bo inaczej wpierdol) z gierki. Wesołych. Cytat Miałem iść spać ale wszedłem na forum. Skończyło się to tak pięknie. Ha Ha! Gej! Edytowane 27 grudnia 20177 l przez Shankor
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor Co tu sie na noc odpi.erdala prosze Panstwa. Przez caly dzien cisza jak makiem zasial a teraz rozyebaliscie wszystko do okola, ludzie padaja na ulicach, pieknie sie patrzy jak sobie dajecie prezenty Nie spodziewalem sie juz ZADNEGO gifta bo tyle osób mi cos podarowało, a zostalem dzisiaj rozyebany, zmiazdzony, założono mi kilka fatality naraz i jestem wzruszony jak cholera. Boli mnie niemiłosiernie ze skonczyly mi sie fundusze
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor Forumkowe Mikolaje 2016 - 823 odpowiedzi w temacie Forumowe Mikolaje 2017 - 822 odpowiedzi w temacie A nie ma jeszcze nawet sylwestra