Opublikowano 28 grudnia 20177 l Nie chodzi o odbijanie piłeczki, maestro - za RE zawsze szacunkiem się płaci Gram w Cupheada, a tu nagle kolejna bomba spuszczona... Dziękuję! Ostatnie dwa gifty z mojej strony zostały wysłane - zostało mi kasy na czynsz i rachunki, więc już raczej na nic mnie nie stać. Biorąc pod uwagę, że budżet zakładany został przekroczony srogo i tak nie jest źle. Przepraszam każdego, który nie dostał ode mnie prezentu w tym roku - nadrobię, obiecuję Obdarowanym życzę miłych chwil przed monitorem, a sam kłaniam się w pas z saltem i fikołkiem, dziękując za wspaniałe prezenty Zayebiste forum, zayebiści ludzie, zayebisty klimat. Oby za rok było jeszcze lepiej!
Opublikowano 28 grudnia 20177 l najs, dzieki! BTW kto ma bad company 2? Rok temu byø za 2$ i dostalem go od rajosa. Ostatnio kilka osob odezwalo sie, aby pograc. chetni dajcie znac tu albo w temacie o grze to sie ustawimy na najlepszy dubing w grach
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Drogi Kes, nawet nie wiesz jak bardzo jestem ciekawy tej giereczki. Oj będzie grane, chyba nawet zaraz po Stardew Valley . Dziękuję i oczywiście brak mi słów
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Autor Po swietach trzeba bedzie zalozyc jakis Forumkowy Fundusz wsparcia dla bezdomnych Alez piekne gifty
Opublikowano 28 grudnia 20177 l zaraz mogę założyć jakąś zrzutkę na wspieram to albo na zrzutka.pl zeby zdobyc fundusze do wyzywienia tych kilku biedaków, łącznie ze mną
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Stona jeszcze nie skończył Dzięki wielkie! A co do miejsca na liście to od 20 w dół są tytuły równoważnie pożądane przeze mnie - za dużo mam GOTY na liście żeby je pozycjonować. Nie mówiąc o tym, że zrobiliście mi na niej totalną czystkę
Opublikowano 28 grudnia 20177 l nowy user, chwali nas i w profilu podany tylko profil steam ze skromna acz sensowna wishlista no po co tak kombinować, jak można po prostu poprosić o nr 1
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Ja tu nowy jestem, kumpel mi powiedział że wy takie coś robicie i się zajarałem i wpadłem podziwiać, dzięki wam też zrobiłem komuś prezent jak jeszcze mnie na forum nie było odzyskałem wiarę w ludzi
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Uuuu zataczamy coraz szersze kręgi. Dobrze, w przyszłym roku jest szansa na kolejne rekordy.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l No panowie i panie powoli zbliża się wieczorek. Pora na kolejne rozdawanko.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Już ostatkiem sił rzuciłem czymś jeszcze, każdy następny gift grozi mi eksmisją albo brakiem wody w domu
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Nie dziwota w sumie. Impet imprezy może w końcu się wyhamował. Niektórzy pewnie czekają jeszcze na nowy rok, co nie?
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Autor Nic jeszcze nie doszlo do mnie Bzduras, napewno juz pusciles tego gifta?