Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
Nic jeszcze nie doszlo do mnie Bzduras, napewno juz pusciles tego gifta? :yakubu:

Tak, wczoraj w co-opie :kaz: A co do tego z PW to poszło dzisiaj, tylko jako imię i nazwisko wpisałem Velius Manx :D
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

CO TU SIĘ KRWA ODJANIEPAWLIŁO!?!?!?!?

MnuSYmn.jpg

NIE WIERZĘ WŁASNYM OCZOM. KRWA @WolfVeto ZROBIŁ MI WIECZÓR JAK JASNY CHVJ

DZIĘKUJĘ PRZEPIĘKNIE. CZAPKI Z GŁÓW.

I jeszcze skromnie: "myślałem jeszcze o elexie ale trochę drogie święta miałem, baw się dobrze :D"

latest?cb=20161005180110

Krwa i jak żyć jak ja już nie mam jak nawet piłeczki odbić. :frog::whyyy:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Dobrze radzę mieć tego Kolegę w znajomych. :yakubu:

Opublikowano

@WolfVeto a miałeś okazje tak ładnie się przywitać to żeś kupił jakiegoś gownianego observera zamiast elexa :yao: 

Nie wierzę co się tu dzieje :dynia: 

Opublikowano
  • Autor

Nr8keiH.png

Matko kochana, mimo ze napisalem ze juz nie mam hajsu i nikomu nie bede w stanie nic kupić to i tak oberwalem prezentem :obama: I to jakim, OneShot, podobno cichy nastepca Undertale, ale bedzie grane, dziekuje pieknie @Bzduras :banderas:

Opublikowano

@VeliusPiękna gierka ten OneShot. Dostałem ją od niesamowitego gościa pod nickiem @Velius znasz może? :yakubu:

Opublikowano
  • Autor

Kojarze typka, widzialem go na miescie z tabliczka "Zbieram na steam gifty"

2835911212256111s2.jpg

Opublikowano

Kto pod kim OneShoty kopie ten sam w nie wpada :D

Opublikowano

Człowiek odpala forumka i co tu się dzieje. Po prostu poezja. Bo i udało się kogoś nowego wciągnąć do inicjatywy widzę że idziemy na jakiś rekord.

Opublikowano

Forumku, w końcu jestem gotowy.

itwyOJ8.png

Na początku zrezygnowałem z udziału i powód był dość prosty, moje konto aktualnie wygląda tak:

FQlKZb9.jpg

Ale zza morza z wysp brytyjskich przypłynęły do mnie własnie vouchery z pomocą tamtejszego świętego mikołaja, więc w końcu mogę dołączyć na poważnie do eventu :D.

No swędziało mnie jak ja pier,dolę, że nie mogłem brać udziału jak ostatnio, i tak nie wytrzymałem i kupiłem paru osobom prezenty. Dziękuję też za prezenty dla mnie, bo ostatnio miałem też w cholerę zalatany okres i różnie bywało z nastrojem, strasznie mi wtedy te gifty rozświetlały dni. Dzięki, forumku :usmiech: 

edit: ooooo ch,uj jak się dwa razy na obrazek kliknie to można go pomniejszyć i są jeszcze dodatkowe opcje jak adres URL :oooo

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ty mi to powiedz, ja jeszcze szczam pod siebie

Opublikowano

Limit lajków na forumku jest zdecydowanie za mały :/

Opublikowano

ja pier-dole, beka wnusiu xd

żonie nic nie kupiłem na święta, no ale forumek to forumek :obama:

Opublikowano

gifty_7.png
O kurfa, szok, niedowierzanie, nie umiem w gify to nie ma, ale wklejcie tu ktoś gościa z zawałem serca, umieram.

Opublikowano

CDwyMzT.png

7qdHEqa.png

:obama::obama::obama: Aż bym rzucił jakimiś gifami jak jestem zdziwiony, ale muszą wystarczyć obamy. Raven widzę nie zamierza się cackać z giftami :D A bez Afterbirth+ sobie poradzę jakoś, spokojnie :P