Opublikowano 28 grudnia 20177 l Nic jeszcze nie doszlo do mnie Bzduras, napewno juz pusciles tego gifta? Tak, wczoraj w co-opie A co do tego z PW to poszło dzisiaj, tylko jako imię i nazwisko wpisałem Velius Manx
Opublikowano 28 grudnia 20177 l CO TU SIĘ KRWA ODJANIEPAWLIŁO!?!?!?!? NIE WIERZĘ WŁASNYM OCZOM. KRWA @WolfVeto ZROBIŁ MI WIECZÓR JAK JASNY CHVJ DZIĘKUJĘ PRZEPIĘKNIE. CZAPKI Z GŁÓW. I jeszcze skromnie: "myślałem jeszcze o elexie ale trochę drogie święta miałem, baw się dobrze :D" Krwa i jak żyć jak ja już nie mam jak nawet piłeczki odbić. Edytowane 28 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 28 grudnia 20177 l @WolfVeto a miałeś okazje tak ładnie się przywitać to żeś kupił jakiegoś gownianego observera zamiast elexa Nie wierzę co się tu dzieje
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Autor Matko kochana, mimo ze napisalem ze juz nie mam hajsu i nikomu nie bede w stanie nic kupić to i tak oberwalem prezentem I to jakim, OneShot, podobno cichy nastepca Undertale, ale bedzie grane, dziekuje pieknie @Bzduras
Opublikowano 28 grudnia 20177 l @VeliusPiękna gierka ten OneShot. Dostałem ją od niesamowitego gościa pod nickiem @Velius znasz może?
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Autor Kojarze typka, widzialem go na miescie z tabliczka "Zbieram na steam gifty"
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Człowiek odpala forumka i co tu się dzieje. Po prostu poezja. Bo i udało się kogoś nowego wciągnąć do inicjatywy widzę że idziemy na jakiś rekord.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Forumku, w końcu jestem gotowy. Na początku zrezygnowałem z udziału i powód był dość prosty, moje konto aktualnie wygląda tak: Ale zza morza z wysp brytyjskich przypłynęły do mnie własnie vouchery z pomocą tamtejszego świętego mikołaja, więc w końcu mogę dołączyć na poważnie do eventu :D. No swędziało mnie jak ja pier,dolę, że nie mogłem brać udziału jak ostatnio, i tak nie wytrzymałem i kupiłem paru osobom prezenty. Dziękuję też za prezenty dla mnie, bo ostatnio miałem też w cholerę zalatany okres i różnie bywało z nastrojem, strasznie mi wtedy te gifty rozświetlały dni. Dzięki, forumku edit: ooooo ch,uj jak się dwa razy na obrazek kliknie to można go pomniejszyć i są jeszcze dodatkowe opcje jak adres URL :oooo Edytowane 28 grudnia 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 28 grudnia 20177 l ja pier-dole, beka wnusiu xd żonie nic nie kupiłem na święta, no ale forumek to forumek
Opublikowano 28 grudnia 20177 l O kurfa, szok, niedowierzanie, nie umiem w gify to nie ma, ale wklejcie tu ktoś gościa z zawałem serca, umieram.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Aż bym rzucił jakimiś gifami jak jestem zdziwiony, ale muszą wystarczyć obamy. Raven widzę nie zamierza się cackać z giftami A bez Afterbirth+ sobie poradzę jakoś, spokojnie