Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Velius napisał:

Jeszcze nowy rok przed nami, za szybko sie wystrzelaliscie :)

Wiesz miałem jeden dziennie dawać ale jakoś szybko to się zmienilo w 3-4 dziennie:D co zrobić?  Grunt że każdy coś dostał 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Jak na to patrzę to przychodzi mi na myśl jedno :)
KOCHAĆ WSZYSTKICH, NIKOGO (pipi) NIE OSZCZĘDZAĆ!

Opublikowano

Ehh.

Spędzam sobie cudowne święta na Steam grając w Company of Heroes 2 aż tu nagle jednego dnia pisze do mnie @Velius-CZY ODEBRAŁEM GIFT?. 

Myślę o co chodzi. Patrzę, a tu komunikat na Steam, że dostałem prezent. Ten chory człowiek kupił mi dwie gry, jedną z mojej whishlisty + dał w gifcie drugą(Walking Dead + Splatter). 

Dziękuję jeszcze raz Mikołaju :* 

Opublikowano

O pipi :obama: Kruku szacun.

Opublikowano
4 minuty temu, S(pipi)ix napisał:

Ehh.

Spędzam sobie cudowne święta na Steam grając w Company of Heroes 2 aż tu nagle jednego dnia pisze do mnie @Velius-CZY ODEBRAŁEM GIFT?. 

Myślę o co chodzi. Patrzę, a tu komunikat na Steam, że dostałem prezent. Ten chory człowiek kupił mi dwie gry, jedną z mojej whishlisty + dał w gifcie drugą(Walking Dead + Splatter). 

Ile można prosić o screeny :whyyy: 

anyway, spokojnie sobie liczę dane z poniedziałku i wtorku, zadowolny z kończenia liczenia ogarniam, że nie zgadza mi się suma na liście kto komu z listą ogólną gierek :yao: i godzinę szukałem czego mi brakowało A TO WSZYSTKO PRZEZ TE WASZE NIE ROBIENIE SCREENOW (bo w koncu dodaje tez gierki o ktorych tylko pisaliscie, ale przez to wiecej pomylek mi sie zdarza :[ )

anyway, stan po wtorku 26.12.2017

NqmQcoH.png

w poniedziałek słabiutko Panie i Panowie, ino19 gierek wpadło, a we wtorek 33 :kaz: ale trzeba pamiętać co się działo wczoraj i przedwczoraj :mog: 

Also, najczęsciej kupowaną grą po wtorku jest Salt and Sanctuary i prysznic ze starym :D po 7 kopii, tuż za nimi Genital Jousting i Cuphead (po 6 kopii) 

W dniu 27.12.2017 o 12:56, Krzysztof Tomczak napisał:

Ja dopiero dzisiaj moge, bo wczoraj wrocilem od rodzinki i nie mialem dojscia do laptoka czy kompa a od razu z pociagu szedlem do pracy :( ale juz uzupelniam wszystkie gifty jakie wpadly!

26134945_1590283764351236_2027432610_n.p

26177203_1590283927684553_2054556437_n.p

26174758_1590283961017883_1260090_n.png?

26034817_1590284187684527_2076079479_n.p

26105645_1590284247684521_315753413_n.pn

26105473_1591198330926446_2142960898_n.p

26057771_1591198374259775_827688147_n.pn

Przepraszam Panowie, nie mialem innej opcji zrobic tego wczesniej - ale zarazem dziekuje za swietny event ( ktory sie jeszcze nie skonczyl, uwazajcie na swoje inventory na steam! ) bo naprawde pokazujecie ze ludzie jednak maja dobre serce i mozna w dzisiejszych czasach liczyc na bezinteresowne szczescie ktorym jest dawanie sobie prezentow :) Dzieki jeszcze raz!

PS. Ukryty kod to FFX/X-2 DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PILNA PROŚBA O PNOWNE WRZUCENIE SCREENÓW KRZYSIU!!!!!!

Opublikowano
W dniu 27.12.2017 o 23:30, Krzysztof Tomczak napisał:

Oj misiek misiek, dlugo wyczekiwana gierka w sumie! Salt & Sanctuary a potem Old blood napewno!

26135286_1591598690886410_80453268_n.png

PS. Jeszcze jedna gierka i peknie 600 gier na steam :obama:

i tu też, KRZYSIIUUUUU WEŹ TO WRZUCAJ JAK CZŁOWIEK 

Opublikowano

@Rayos nie wiem jakie gry dostał Krzysztof ale na pewno na sxreenach były koleżanki z messangera :kaz: 

Opublikowano

Najlepsza część, WIEM BO MAM :D Damn, dalej ze mnie te Fajnale nie zeszły, prawie się popłakałem przed monitorem :fsg:

Opublikowano

@Krzysztof Tomczak BŁAGAM, ZAKTUALIZUJ TE SCREENY :whyyy: 

chyba, że ktoś wie co dostał? 

anyway, stan na DZIEŃ DZISIEJSZY, tj. wszystkie spisane gierki do 28.12.2017 do 24:00

YBteOSt.png

Brakuje tych kilku gier od Krzysia.

PRZEBILIŚCIE 

DZIESIĘĆ

TYSIĘCY

ZŁOTYCH

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

przecież to czysta abstrakcja :mog: 

wczoraj poleciało 46 gier, w środę 32 (+ te od Krzy(pipi)a, które trzeba dopisać)

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

@Krzysztof Tomczak BŁAGAM, ZAKTUALIZUJ TE SCREENY :whyyy: 

chyba, że ktoś wie co dostał? 

Na Tapie mi wyświetla te screeny: Sniper Elite 3, Ori and The Blind Forest Definitive, Starbound, Owlboy, Nation Red, Genital Jousting, Jade Empire Special Edition, i w jednym screenie był kod na FFX/X-2 HD. Tam gdzie pisał o S&S i Wolfensteinie był tylko screen z Wolfenstein: The Old Blood

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Na Tapie mi wyświetla te screeny: Sniper Elite 3, Ori and The Blind Forest Definitive, Starbound, Owlboy, Nation Red, Genital Jousting, Jade Empire Special Edition, i w jednym screenie był kod na FFX/X-2 HD. Tam gdzie pisał o S&S i Wolfensteinie był tylko screen z Wolfenstein: The Old Blood

a co od kogo? :dog: 

Opublikowano

SE3 - Rayos

Ori - pawelgr5

Starbound - kes

Owlboy - Velius

Nation Red - Dante (+ kod)

Genital Jousting - no bez zaskoczeń, Kymel ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jade Empire - blantman

Wolfenstein - UberAdi

Opublikowano

From Kryspin with love ;*

"Rayos... do you think love can bloom on a battlefield?"

Opublikowano

Tak, pisałem w poście wyżej - FFX/X-2 HD.

Opublikowano

a, dobra, wiem ,ff 

:wub: 

Dobra, to na stan 14:43 dnia 29.12.2017 (czyli na teraz), razem ze zaktualizowanymi gierkami od Krzysztofa mamy:

i217t1xxu575.png (872×164)

Kolejna aktualizacja już będzie 4 stycznia, żeby Was nie zamęczać statystykami ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

Ile można prosić o screeny :whyyy: 

Nie wiedziałem, przepraszam :(

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, S(pipi)ix napisał:

Ehh.

Alez prosze Cie bardzo :lapka: