Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Velius Dziękuję ! Nie miałem pojęcia o tej gierce ale jak poczytałem to gra stworzona dla mnie:) 

26113763_1790729837633549_73964805295949

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

JASNY CH.UJ. Oplułem monitor jak mi to wpadło. Ja już nawet nie wiem jak te wszystkie gry ogarne a przeciez nie wszystko udało się ograć z tamtego roku :banderas:

Divinity.png

Piękne dzięki!!! Ten rok będzie grany głównie na PC.

Opublikowano

O Cię jasny gwint :banderas: Kruczy szaleje na całego.

Opublikowano

O cież pyerdole :obama: Tak samo zareagowałem jak dostałem D2 od Velsa. :sapek:

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, blantman napisał:

Velius Dziękuję ! Nie miałem pojęcia o tej gierce ale jak poczytałem to gra stworzona dla mnie:) 

26113763_1790729837633549_73964805295949

Przeciez miales to na wishlist :dafuq: Bylo odrzucac, znalazlbym cos odpowiedniejszego, myslalem ze wiedziales o tej gierce :)

W ogole przy kruku to ja teraz wygladam jakbym cukierki rozdawal, a on talony do indyjskiego burdelu :yao:

Opublikowano

@VeliusTy te talony to rozdawałeś przez 7 ostatnich dni. :yao:

Opublikowano
  • Autor

MpbQNQj.png

O rety :banderas: Polecane przez samego blantmana i CD-action. Ty chory wariacie @Bzduras dziekuje Ci serdecznie i mam nadzieje ze jednak Twoja Cie ułaskawi, piekny prezent, sprawiles mi mnóstwo radosci na mojego moralniaka po tej nocy.

Ale sie ciesze:fsg:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

mam nadzieje ze jednak Twoja Cie ułaskawi

Na razie jesteśmy na etapie 'idź sobie graj z kolegami z forum' :yao:
Opublikowano

Bloodlines :banderas: Jeden z lepszych rpg ever. :ohboy:

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

Na razie jesteśmy na etapie 'idź sobie graj z kolegami z forum' :yao:

To dobrze rokuje :obama:

Opublikowano

Przejdzie, już przeszło w zasadzie. Wiem, jak ją udobruchać ;) Najważniejsze, że gifty się podobają, reszta się nie liczy

Opublikowano

2aaecgo.jpg

Ledwo dodałam gierkę na wishlistę a Velius już prezentuje :obama:

Bardzo dziękuję za gift i życzenia <3

Opublikowano

Jak się rzucili wczoraj i dzisiaj :obama: Tyle grania mam teraz, że cały następny rok będę kończył te gierki. Pięknie dziękuję forumku.

yAuPLtA.jpg

AAyrwwU.jpg

wtPNVRr.jpg

SpjQlqy.jpg

Pan Velius podarował The Flame in the Flood :)

Edytowane przez Kymel

Opublikowano
Godzinę temu, Velius napisał:

Przeciez miales to na wishlist :dafuq: Bylo odrzucac, znalazlbym cos odpowiedniejszego, myslalem ze wiedziales o tej gierce :)

W ogole przy kruku to ja teraz wygladam jakbym cukierki rozdawal, a on talony do indyjskiego burdelu :yao:

hehehe ano tak :D dodałem do wish listy zapewne pijany w święta :D

Opublikowano

Fajnie, że Bloodlines trafi do większej ilości graczy. To jedna z tych pecetowych perełek, o których wiele osób zapomniało. Świetny RPG a fani horroru też będą zadowoleni jak trafia do pewnego opuszczonego domku. 

Opublikowano
  • Autor

Smiesznie wygladaja te dwa gifty u Kamela, mialo byc Vampires bo blantman polecal, a pod spodem jest :dynia:

@Kymel dopisz od kogo Flame in the Flood bo sie @Rayos bedzie czepial.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

rMKTfMi.jpg

@Dante wie, jak dobrze umilić człowiekowi sobotnie popołudnie. Dzięki! :) 

Tyle gierek podostawałem, że powoli się w tym gubię, a co dopiero z czasem na ogranie wszystkiego. :yao:

Opublikowano

Ja stwierdziłem, że muszę kupić lepszego lapka aby to wszystko ograć w "ludzkich" warunkach.

Opublikowano
  • Autor

Gr5FKlK.png

O MATKO :obama:@Kymel skurczybyku, dziekuje Ci za ten dar, alez bedzie grane w chinska visual novelke. Ogram na bank. Juz nawet nie wiem co mam pisac, ciągłe "dziekuje" itp traca sens jak sie to powtarza coraz, ale naprawde jestem WZRUSZONY i WDZIECZNY, ogromna radość w to sobotnie popołudnie, dziekuje Tobie i wszystkim którzy cos mi rzucili do kartonu.

@Rayos zamiast notowac jaki gatunek gry kto dostal, powinien zliczyc ile razy padlo haslo "wariacie", "świrze", "chory poyebie".

Opublikowano

Velius ty podstępny świrze!:D

Wczoraj wieczorem Velius zaczyna gadkę na Steamie co to jest to They are Billions, stwierdza że RTS to jednak niekoniecznie dla niego i prowadzimy sobie przez jakiś czas normalną rozmwowę.

Odpalam sobie dziś komputer i wita mnie taki ekran

h7chhP9.png

:obama::obama::obama:

I jeszcze ten "indyczek" z kodu

4AkKLUm.png

:fsg:

Helena! Mam zawał

Nie wiem co powiedziec, dziękuję!

Opublikowano

Co tu się dzieje???? :obama: A już miałem pisać, że imprezka wytraciła impet.

Nic bardziej mylnego.... :dafuq: