Opublikowano 30 grudnia 20177 l Velius Dziękuję ! Nie miałem pojęcia o tej gierce ale jak poczytałem to gra stworzona dla mnie:)
Opublikowano 30 grudnia 20177 l JASNY CH.UJ. Oplułem monitor jak mi to wpadło. Ja już nawet nie wiem jak te wszystkie gry ogarne a przeciez nie wszystko udało się ograć z tamtego roku Piękne dzięki!!! Ten rok będzie grany głównie na PC.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Autor 12 minut temu, blantman napisał: Velius Dziękuję ! Nie miałem pojęcia o tej gierce ale jak poczytałem to gra stworzona dla mnie:) Przeciez miales to na wishlist Bylo odrzucac, znalazlbym cos odpowiedniejszego, myslalem ze wiedziales o tej gierce W ogole przy kruku to ja teraz wygladam jakbym cukierki rozdawal, a on talony do indyjskiego burdelu
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Autor O rety Polecane przez samego blantmana i CD-action. Ty chory wariacie @Bzduras dziekuje Ci serdecznie i mam nadzieje ze jednak Twoja Cie ułaskawi, piekny prezent, sprawiles mi mnóstwo radosci na mojego moralniaka po tej nocy. Ale sie ciesze Edytowane 30 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 30 grudnia 20177 l mam nadzieje ze jednak Twoja Cie ułaskawiNa razie jesteśmy na etapie 'idź sobie graj z kolegami z forum'
Opublikowano 30 grudnia 20177 l 14 minut temu, Bzduras napisał: Na razie jesteśmy na etapie 'idź sobie graj z kolegami z forum' To dobrze rokuje
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Przejdzie, już przeszło w zasadzie. Wiem, jak ją udobruchać Najważniejsze, że gifty się podobają, reszta się nie liczy
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ledwo dodałam gierkę na wishlistę a Velius już prezentuje Bardzo dziękuję za gift i życzenia <3
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Jak się rzucili wczoraj i dzisiaj Tyle grania mam teraz, że cały następny rok będę kończył te gierki. Pięknie dziękuję forumku. Pan Velius podarował The Flame in the Flood Edytowane 30 grudnia 20177 l przez Kymel
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Godzinę temu, Velius napisał: Przeciez miales to na wishlist Bylo odrzucac, znalazlbym cos odpowiedniejszego, myslalem ze wiedziales o tej gierce W ogole przy kruku to ja teraz wygladam jakbym cukierki rozdawal, a on talony do indyjskiego burdelu hehehe ano tak dodałem do wish listy zapewne pijany w święta
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Fajnie, że Bloodlines trafi do większej ilości graczy. To jedna z tych pecetowych perełek, o których wiele osób zapomniało. Świetny RPG a fani horroru też będą zadowoleni jak trafia do pewnego opuszczonego domku.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Autor Smiesznie wygladaja te dwa gifty u Kamela, mialo byc Vampires bo blantman polecal, a pod spodem jest @Kymel dopisz od kogo Flame in the Flood bo sie @Rayos bedzie czepial. Edytowane 30 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 30 grudnia 20177 l @Dante wie, jak dobrze umilić człowiekowi sobotnie popołudnie. Dzięki! Tyle gierek podostawałem, że powoli się w tym gubię, a co dopiero z czasem na ogranie wszystkiego.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ja stwierdziłem, że muszę kupić lepszego lapka aby to wszystko ograć w "ludzkich" warunkach.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Autor O MATKO @Kymel skurczybyku, dziekuje Ci za ten dar, alez bedzie grane w chinska visual novelke. Ogram na bank. Juz nawet nie wiem co mam pisac, ciągłe "dziekuje" itp traca sens jak sie to powtarza coraz, ale naprawde jestem WZRUSZONY i WDZIECZNY, ogromna radość w to sobotnie popołudnie, dziekuje Tobie i wszystkim którzy cos mi rzucili do kartonu. @Rayos zamiast notowac jaki gatunek gry kto dostal, powinien zliczyc ile razy padlo haslo "wariacie", "świrze", "chory poyebie".
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Velius ty podstępny świrze! Wczoraj wieczorem Velius zaczyna gadkę na Steamie co to jest to They are Billions, stwierdza że RTS to jednak niekoniecznie dla niego i prowadzimy sobie przez jakiś czas normalną rozmwowę. Odpalam sobie dziś komputer i wita mnie taki ekran I jeszcze ten "indyczek" z kodu Helena! Mam zawał Nie wiem co powiedziec, dziękuję!
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Co tu się dzieje???? A już miałem pisać, że imprezka wytraciła impet. Nic bardziej mylnego....