Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Ze co zrobilo sie w temacie? Zatrzymalo? Czy Ciebie Veliusie najdrozszy pogrzalo juz calkiem do konca? Co on mi zrobil teraz, czlowiek wstaje o 13 po ciezkiej imprezie i ma isc na 14 do pracy a tu takie bomby TAKIE BOMBY ze az musialem usiasc zamiast sie szykowac do robo... Masakra :o Kocham Ciebie i Kocham Was Panowie :obama::obama:

26135354_1593779547334991_1263909770_n.p

A w kodzie...

26238504_1593780670668212_1160431154_o.p

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Biorę rano telefon, a tam powiadomienia z poczty:

sLHNiAQ.png

yZNg7uV.png

Velius niesamowity user. Nie pozostaje mi nic innego jak serdecznie podziękować. Tak mi wyczyściliście listę podczas tych mikołajek, że nie ma co zbierać. Jeszcze raz dziękuję  :hi:

Opublikowano

@Velius mam już szykować mały kącik dla Ciebie, czy łaska żony nadal czuwa nad Twą duszą?

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Autor

Mozecie sie złożyc dla mnie na żarcie i pampersy dla małego, tylko rozmiar 6 poprosze bo duży chłopak.

Opublikowano

Co tu sie wyprawia :obama: 

ja na razie czekam do stycznia bo na koncie puchy xd uroki wyplaty pierwszego :[

Opublikowano

JeFTQov.png

Jeśli Velius poleca, to trzeba zagrać :obama: 

Opublikowano

cdq5uZI.jpg

To chyba już na Nowy, 2019 rok, bo przez 2018 to ja mam w co grać :) Dziękuję @Velius :)))

Opublikowano
  • Autor

Stonki wlazły mi na pole :obama:

gXKijUu.png

O JEZU :banderas::banderas::banderas: Alez dostalem wspaniale Pyry, visual novel z gameplayem o tematyce sportowej, alez bedzie grane. DZIEKUJE @Stona , ależ bedzie grania w roku pańskim 2018.

Da+happiest+dis+da+happiest+nigga+i+ever

Edytowane przez Velius

Opublikowano

5ae8eb3d0d6ba44f.jpg

plz staph

Opublikowano

srry za post pod postem, ale ta lisa to genialna gra, jak ktoś szuka czarnego humoru i depresji to tu jest. Opis gry że to rujnujące zycie doświadczenie obecne od pierwszej minuty XD

Opublikowano

"Jak mi powiesz, że nie masz w co grać to Cię zabiję czymś ciężkim" :dynia:

5KwDlH5.jpg

Jak na to patrzę to mam system error...

Opublikowano

ilf4g7.png

2latzpj.png

Kolejne dobrocie, dziękuję serdecznie <3.

Ja instaluję Windowsa już na Macu, bo nie wytrzymam do powrotu ze świąt by ogrywać te wszystkie prezenty

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Moimi dobrociami się nie pochwaliłeś! :(

Opublikowano

gifty_10.png
zE9K3.gif

Nie byłem w domu jak przyszedł gift, ojciec wtedy siedział na kompie i jak wróciłem to pytał co to za penisy którymi się bawimy :yao:

Za(pipi)isty kamuflaż :dynia:

Jutro idę obrabować bank, żeby oddać rykoszetem ;p

Lisa to za(pipi)ista gra, ale arcytrudna. Kładziesz się spać, żeby wyleczyć się i jest ileś tam procent szansy, że porwą i zabiją Ci kogoś z drużyny. Ale humor jest bezcenny. 

A w ogóle to Velius to jakiś czarnoksiężnik, złoto w domu tworzy z niczego :mog:

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Nieee, szef kuchni z roboty :)

Brat blizniak Blubera jak nic :O

Opublikowano

Wracam do domu po świętach, do domu w którym czekają te wszystkie prezenty od was :banderas: 

Aj ja jaj ale będzie giercowanie :banderas: 

Opublikowano

2mp0g2d.jpg

Dziękuję za prezent! Dobro wraca, a Velius już chyba nie ma do czego wracać. Sprzedał już wszystko za gifty! Jeszcze raz dziękuję.

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, jeszcze została doniczka z kwiatkiem pusci sie za 10 zyla pod blokiem i bedzie na kolejny gifcik :kaz:

empty-blue-living-room-big-windows-rende

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Sprzedasz okna i coś tam jeszcze powinno byc :kaz: 

Opublikowano

Zawsze możesz wynająć mieszkanie jako lokal na Sylwestra i  będzie kasa  plus nikt nie zniszczy mebli bo nie ma co niszczyć 

Opublikowano

Dostałem z zaskoczenia i...

menu-1.3-bez-ramki.jpg

czyli...

comment_4FmaAx7Amb0rPTcmNTzYCZj3zyO2lK7x

Gotowi?

7MWAnu9.png

:banderas: :banderas: :banderas::obama:

CO TU SIĘ DZIEJE, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111JEDEN

Opublikowano

Jeśli jescze nie dostaliście zawału to polecam spojrzeć w zakładkę jak zdobyć karty przy próbie wytworzenia karty zimowej wyprzedaży. Zawał gwarantowany xd