Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ze co zrobilo sie w temacie? Zatrzymalo? Czy Ciebie Veliusie najdrozszy pogrzalo juz calkiem do konca? Co on mi zrobil teraz, czlowiek wstaje o 13 po ciezkiej imprezie i ma isc na 14 do pracy a tu takie bomby TAKIE BOMBY ze az musialem usiasc zamiast sie szykowac do robo... Masakra :o Kocham Ciebie i Kocham Was Panowie A w kodzie...
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Biorę rano telefon, a tam powiadomienia z poczty: Velius niesamowity user. Nie pozostaje mi nic innego jak serdecznie podziękować. Tak mi wyczyściliście listę podczas tych mikołajek, że nie ma co zbierać. Jeszcze raz dziękuję
Opublikowano 30 grudnia 20177 l @Velius mam już szykować mały kącik dla Ciebie, czy łaska żony nadal czuwa nad Twą duszą? Edytowane 30 grudnia 20177 l przez Starh
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Autor Mozecie sie złożyc dla mnie na żarcie i pampersy dla małego, tylko rozmiar 6 poprosze bo duży chłopak.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Co tu sie wyprawia ja na razie czekam do stycznia bo na koncie puchy xd uroki wyplaty pierwszego
Opublikowano 30 grudnia 20177 l To chyba już na Nowy, 2019 rok, bo przez 2018 to ja mam w co grać Dziękuję @Velius :)))
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Autor Stonki wlazły mi na pole O JEZU Alez dostalem wspaniale Pyry, visual novel z gameplayem o tematyce sportowej, alez bedzie grane. DZIEKUJE @Stona , ależ bedzie grania w roku pańskim 2018. Edytowane 30 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 30 grudnia 20177 l srry za post pod postem, ale ta lisa to genialna gra, jak ktoś szuka czarnego humoru i depresji to tu jest. Opis gry że to rujnujące zycie doświadczenie obecne od pierwszej minuty XD
Opublikowano 30 grudnia 20177 l 2 godziny temu, Starh napisał: @Krzysztof Tomczak ten avek z messa na 1 zdjęciu to bluber? Nieee, szef kuchni z roboty
Opublikowano 30 grudnia 20177 l "Jak mi powiesz, że nie masz w co grać to Cię zabiję czymś ciężkim" Jak na to patrzę to mam system error...
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Kolejne dobrocie, dziękuję serdecznie <3. Ja instaluję Windowsa już na Macu, bo nie wytrzymam do powrotu ze świąt by ogrywać te wszystkie prezenty Edytowane 30 grudnia 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Nie byłem w domu jak przyszedł gift, ojciec wtedy siedział na kompie i jak wróciłem to pytał co to za penisy którymi się bawimy Za(pipi)isty kamuflaż Jutro idę obrabować bank, żeby oddać rykoszetem ;p Lisa to za(pipi)ista gra, ale arcytrudna. Kładziesz się spać, żeby wyleczyć się i jest ileś tam procent szansy, że porwą i zabiją Ci kogoś z drużyny. Ale humor jest bezcenny. A w ogóle to Velius to jakiś czarnoksiężnik, złoto w domu tworzy z niczego
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Godzinę temu, Krzysztof Tomczak napisał: Nieee, szef kuchni z roboty Brat blizniak Blubera jak nic :O
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Wracam do domu po świętach, do domu w którym czekają te wszystkie prezenty od was Aj ja jaj ale będzie giercowanie
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Dziękuję za prezent! Dobro wraca, a Velius już chyba nie ma do czego wracać. Sprzedał już wszystko za gifty! Jeszcze raz dziękuję.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Autor Spokojnie, jeszcze została doniczka z kwiatkiem pusci sie za 10 zyla pod blokiem i bedzie na kolejny gifcik Edytowane 30 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Zawsze możesz wynająć mieszkanie jako lokal na Sylwestra i będzie kasa plus nikt nie zniszczy mebli bo nie ma co niszczyć
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Dostałem z zaskoczenia i... czyli... Gotowi? CO TU SIĘ DZIEJE, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111JEDEN
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Jeśli jescze nie dostaliście zawału to polecam spojrzeć w zakładkę jak zdobyć karty przy próbie wytworzenia karty zimowej wyprzedaży. Zawał gwarantowany xd