Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Wydano około 156.53$ w sklepie od czasu rozpoczęcia promocji. :dunno: 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Wydatki Veliusa już pewnie mocno nie aktualne :obama: Gaben wysle mu osobiste podziękowania za inwestycje w stema.

river.png

Ale będzie grane w coopie z bratem :D

Opublikowano

Może Velius chce się rozwieść i pozbywa się majątku, żeby go żona nie oskubała? :reggie:

Opublikowano
20 minut temu, Bzduras napisał:

Może Velius chce się rozwieść i pozbywa się majątku, żeby go żona nie oskubała? :reggie:

To my byśmy oskubali ją, wystarczy memory five :ogor:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

fgiphy.webp

giphy.webp

Jezu swiety znowu to samo, czlowiek wstaje bo musi jeszcze do roboty poleciec zrobic inwenture a tu takie cos TAKIE COS? KRUK CZYS TY POSTRADAL ZMYSLY?!?! Jak nadal mieszkasz w Poznaniu masz u mnie flaszke ! Jaaaa, kiedy ja to wszystko ogram, przeciez to jest przesada Panowie, nie zasluzylem sobie na takie prezenty bo tyle az sam nie dalem... glupio sie czuje, ale mimo wszystko czuje szczescie wewnatrz ze tak bezinteresowanie mnie obdarowaliscie.. Kocham to forum

26551040_1594538910592388_21266576_n.png

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano
  • Autor

Zastanawialem sie jak to przezyjesz po wczorajszym prawym sierpowym, dzis juz na deskach :dynia:

Opublikowano
  • Autor

Nie, tak sie domyslalem tylko :)

@alienator a nie mozna anulowac minusa?

Opublikowano

No wlasnie probowalem zmienic na serduszko i mi forumek powiedzial ze wykorzystany limit reputacji na dzisiaj ;(

Opublikowano

Ja tylko się zastanawiam, co na to skarbówka :D Piękne bomby, dzisiaj od rana jest solidna orka na ugorze i esencja tego tematu - radość, że aż miło się patrzy (giereczki to wartość dodana) ;)

Opublikowano

Velsu zaatakował znienacka :obama:

hF5Ms3j.jpg

w kodziku bonus w postaci

Root Double -Before Crime * After Days- Xtend Edition

Dziękuję przepięknie po raz 10000x. Jestem zaopatrzony w gierki na najbliższy rok, jak nie lepiej. :banderas:

Do siego roku!

Opublikowano

Od rana atakujo :obama: po raz milionowy dziekuje Veliusik. 

twjC6sy.png

a w kodzie Nex Machina :obama:

Opublikowano

Veliusa opętał duch forumkowych świąt. Bez egzorcyzmu może się nie obejść. :obama:

Opublikowano

A Velius to nie jest z rodziny Gabena? Niemożliwe by jego portfel był bez dna, musi mieć jakieś znajomości :D

Opublikowano
6 minut temu, Emtebe napisał:

A Velius to nie jest z rodziny Gabena? Niemożliwe by jego portfel był bez dna, musi mieć jakieś znajomości :D

Dostaje prowizje od innych gfitow kupionych przez forumowiczów :yakubu:

Opublikowano

Kruk jaki ninja. Codziennie kogoś bierze z zaskoczenia:D

Velius podziwiam cholera wydałeś juz więcej na prezenty niż ja przez rok na gry dla siebie

Opublikowano
  • Autor

3PNgSGb.png

joff-01.gif?w=650

CO TU SIE ODYEBALO JA SIE PYTAM :obama::obama::obama: CO CO CO CO CO CO CO CO CO :dafuq:

Zaraz jeszcze raz bo pewnie mi sie to sni..

......

tenor.gif?itemid=4798075

KRZYCHU nie wiem co powiedziec, ale BOMBA na NOWY ROK O MATKO, sylwek z żoną, dzieckiem i TVP 1 ale ktos mi tu zrobil piekny dzien. Brak poprostu słów, za takie cos nie da sie podziekowac słowami (no-homo), jestem wzruszony, rozwalony, na łopatkach, co za dzien. Niestety nie mam juz jak odbic piłeczki bo wlasnie sie przeprowadzam do kartonu po Samsungu :cool:

DZIEKUJE KRZYCHU, JESTES NIESAMOWITY FACET

giphy.gif

Opublikowano

Doczekałeś się Velsu :))

Opublikowano

No nareszcie Velsu oberwał porządnie. Może teraz się uspokoi trochę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mojej wish liście i dopisek że nie tylko forum potrafi dać fajny prezent  :obama:

26001365_1791848517521681_68302901781153

Ten teges to ja chyba xboxa sprzedaje bo po co mi konsole. 

BTW Krzychu szacun :)