Opublikowano 31 grudnia 20177 l Wydatki Veliusa już pewnie mocno nie aktualne Gaben wysle mu osobiste podziękowania za inwestycje w stema. Ale będzie grane w coopie z bratem
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Może Velius chce się rozwieść i pozbywa się majątku, żeby go żona nie oskubała?
Opublikowano 31 grudnia 20177 l 20 minut temu, Bzduras napisał: Może Velius chce się rozwieść i pozbywa się majątku, żeby go żona nie oskubała? To my byśmy oskubali ją, wystarczy memory five Edytowane 31 grudnia 20177 l przez Starh
Opublikowano 31 grudnia 20177 l f Jezu swiety znowu to samo, czlowiek wstaje bo musi jeszcze do roboty poleciec zrobic inwenture a tu takie cos TAKIE COS? KRUK CZYS TY POSTRADAL ZMYSLY?!?! Jak nadal mieszkasz w Poznaniu masz u mnie flaszke ! Jaaaa, kiedy ja to wszystko ogram, przeciez to jest przesada Panowie, nie zasluzylem sobie na takie prezenty bo tyle az sam nie dalem... glupio sie czuje, ale mimo wszystko czuje szczescie wewnatrz ze tak bezinteresowanie mnie obdarowaliscie.. Kocham to forum Edytowane 31 grudnia 20177 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor Zastanawialem sie jak to przezyjesz po wczorajszym prawym sierpowym, dzis juz na deskach
Opublikowano 31 grudnia 20177 l 3 minuty temu, Velius napisał: Zastanawialem sie jak to przezyjesz po wczorajszym prawym sierpowym, dzis juz na deskach Maczałeś w tym paluchy!? Nie żyjesz
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor Nie, tak sie domyslalem tylko @alienator a nie mozna anulowac minusa?
Opublikowano 31 grudnia 20177 l No wlasnie probowalem zmienic na serduszko i mi forumek powiedzial ze wykorzystany limit reputacji na dzisiaj ;(
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Ja tylko się zastanawiam, co na to skarbówka Piękne bomby, dzisiaj od rana jest solidna orka na ugorze i esencja tego tematu - radość, że aż miło się patrzy (giereczki to wartość dodana)
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Velsu zaatakował znienacka w kodziku bonus w postaci Root Double -Before Crime * After Days- Xtend Edition Dziękuję przepięknie po raz 10000x. Jestem zaopatrzony w gierki na najbliższy rok, jak nie lepiej. Do siego roku!
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Od rana atakujo po raz milionowy dziekuje Veliusik. a w kodzie Nex Machina
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Veliusa opętał duch forumkowych świąt. Bez egzorcyzmu może się nie obejść.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l A Velius to nie jest z rodziny Gabena? Niemożliwe by jego portfel był bez dna, musi mieć jakieś znajomości
Opublikowano 31 grudnia 20177 l 6 minut temu, Emtebe napisał: A Velius to nie jest z rodziny Gabena? Niemożliwe by jego portfel był bez dna, musi mieć jakieś znajomości Dostaje prowizje od innych gfitow kupionych przez forumowiczów
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Kruk jaki ninja. Codziennie kogoś bierze z zaskoczenia:D Velius podziwiam cholera wydałeś juz więcej na prezenty niż ja przez rok na gry dla siebie
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor CO TU SIE ODYEBALO JA SIE PYTAM CO CO CO CO CO CO CO CO CO Zaraz jeszcze raz bo pewnie mi sie to sni.. ...... KRZYCHU nie wiem co powiedziec, ale BOMBA na NOWY ROK O MATKO, sylwek z żoną, dzieckiem i TVP 1 ale ktos mi tu zrobil piekny dzien. Brak poprostu słów, za takie cos nie da sie podziekowac słowami (no-homo), jestem wzruszony, rozwalony, na łopatkach, co za dzien. Niestety nie mam juz jak odbic piłeczki bo wlasnie sie przeprowadzam do kartonu po Samsungu DZIEKUJE KRZYCHU, JESTES NIESAMOWITY FACET
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc. w kodzie numer 1 na mojej wish liście i dopisek że nie tylko forum potrafi dać fajny prezent Ten teges to ja chyba xboxa sprzedaje bo po co mi konsole. BTW Krzychu szacun