Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Taka ciekawostka: wersja z GoGa jest już z tym nieoficjalnym patchem. Co prawda wersja 9.7 ale jest. Może w przyszłości zaktualizują, ale i tak milusio. :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano
  • Autor

A8U0AWd.png

Co sie wlasnie stało? Moze mi ktos wytlumaczyc? Bo ja dochodze do siebie. @Widget nie wiem czy to Ty, czy to ten avatar tak na Ciebie dziala ale żeś dorzucil do pieca matko jedyna :banderas::banderas::banderas:

Opublikowano

Niby jakis sylwester a forumek dalej bawi się jak w wigilię :banderas: 

Opublikowano

zuDDV3r.png

nbb39JZ.jpg

@raven_raven, Ty chory poyebie :obama:  ładnie wam sie w tych niemcach powodzi. 

Nie mam już słów by opisać jak dźwięczny jestem za to wszystko, co za święta, co za community :banderas:

ale w puzzle quest mi dokleiłeś kod ponownie do Preya plus DLC. Daj znać czy wysłać Ci je spowrotem niewykorzystane czy wolisz refund za gifta na steam :lapka: dlc przytule chetnie xd

Opublikowano

Chodzą plotki że Kruku sprzedał wszystkie swoje ajfony. Wszystko po to by zapełnić skrzynię dukatami na prezenty.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

@alienator Ten pierwszy Prey cofnąłem, by potem go właśnie w formie klucza dołączyć do Puzzle Quest. Na dobrą sprawę można go uznać za niebyły, no ale maila co Steam wygenerował nie cofnę. Wybacz za zamieszanie ;)

Opublikowano

Ja słyszałem, że Merkel dała na Kruka zamiast na socjal dla przybyszy zza wielkiej wody!

Opublikowano

Co tu się odwala ja się pytam? :obama: Kruku SZACUNECZEK :hi:

Opublikowano

To chyba są te petardy o których trąbią dzisiaj w telewizji. Kryć się i chronić zwierzęta jak ktoś ma jakieś w domu. Ja już myszki pochowałem do szafy.

Opublikowano

Ten dodatek do Prey to strzelba której nawet nie znalazłęm na początku głownie, bieda okrutna, bo ma takie staty jak zwykla, tylko dostajesz ja jakas godzinke szybciej niż zwykla i jest złota xD

Opublikowano

Ja to tylko tutaj zostawię :dynia: 

W dniu 19.12.2017 o 10:50, Velius napisał:

W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to co wam sprawi przyjemnosc i bedziecie sie dobrze bawic.

Opublikowano

Mariana też już chyba Księżniczka zabrała do zamku. :dynia:

Opublikowano
5 minut temu, kes napisał:

Ja to tylko tutaj zostawię :dynia: 

Będzie spokojniej :yao:

Już ponad 11 tysięcy wydane na gifty :obama:

Opublikowano

PLfILBW.jpg

Jak mi @Rayoszrobił wieczór to nawet nie macie pojęcia. :banderas:

DZIĘKUJĘ CI NAJŚLICZNIEJ JAK SIĘ TYLKO DA!

Krwa, ależ zaskoczenie. Miałem ten dodatek kupić po styczniowej wypłacie, a tu...

0xAW6Ig.gif

Sorki idę się wypłakać gdzieś....

Opublikowano
  • Autor

Ciesze sie Twoim szczesciem @ireniqs mi niestety nie wystarczylo mimo ze bardzo chcialem Ci to kupic. Rayos uratowal "swieta" :yakubu:

Opublikowano

Nie wiecie jaką mi to radość sprawiło. Spodoba się, oj spodoba. Gierka niedługo będzie grana. Na ten moment ogrywam prezenty od @Velius. Czy małe czy duże, we wszystkie gra się wybornie. Już dawno nie czułem takiej radości grając na PC. Magia świąt? Niiieee. Magia forumkowej zabawy. :banderas: Dziękuję Panowie, jesteście wielcy. :beksa: