Opublikowano 31 grudnia 20177 l Piękne rzeczy się tu dzieją. Pije dzisiaj zdrowie wszystkich filantropów Aż szkoda, że rok trzeba będzie czekać na kolejny taki event. By wreszcie dołączyć oficjalnie Kruk i Velius to chyba ten sam portfel mają. Bez dna. A może Kruk to syn Veliusa? Jaki ojciec, taki syn
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor Ale Kruk oficjalnie nie dolaczyl, wali z cienia zeby zrobic ludziom przyjemnosc. Pozatym przepis na udany event to nie czekanie az ktos Ci da prezent, tylko patrzenie na wishlist, myslenie co komu sprawi RADOSC i kupno tejze gry, nie zastanawiajac sie "czy cos dostane" itp, bo nie o to tutaj chodzi. A co do portfela, przypuszczam ze jest mniejszy niz Twoj @Emtebe, jakby nie byl to kazdy by dostal gierki z pierwszej listy, ale niestety nie stac mnie na to Ja naprawde nie jestem miliarderem, poprostu w okresie swiatecznym wole myslec o innych z forumka, daje to o wiele wiecej radosci niz kupowanie sobie kolejnej gry. Edytowane 31 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Człowiek myśli, kiedy dodał takie coś do WL, a tu: Dziękuję Panie Cebulo Edytowane 31 grudnia 20177 l przez Widget
Opublikowano 31 grudnia 20177 l 2 minuty temu, Widget napisał: A teraz odwieczne pytanie - co się kryje w tym kodzie? Edit: Głupie pytanie, ale jak się usuwa posty? Edytowane 31 grudnia 20177 l przez tomzacz
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor Dla mnie @tomzacz to juz nie jest pan Cebula, pieknie sie rozwinął chłopak
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Hmm, w ramach "rozruszania atmosfery" wpadł pomysł, efekty już za niedługo Już miałem Pawłowi rzucić prezentem, a tu będzie grane
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Tak z ciekawości: w co nabileś tyle godzin?? (z kolekcji Segi) Edytowane 31 grudnia 20177 l przez pawelgr5
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Obecnie pogrywam w stare części Sonica, ostatnio grałem dawno temu i przydałoby się nadrobić (chociaż trochę też na idle, zapominam czasem wyłączyć)
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Ej ja tu pracuję, zrób moje rzeczy, dziecka Ci popilnuję przez następne 5 lat za to!
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor Uwazaj co mówisz, to niezly wariat, wszystko rozwala i trzeba za nim latac ze hoho Aha i nie lubi jak sie siada na forumka i pisze, krzyczy odradzu TATA NIE, TATA NIE xD
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor O (pipi)A JEGO MAC JESZCZE PÓLNOCY NIE MA A U MNIE JUZ BOMBY @kultywator Ty...Ty...no chory poyeb to za maly komplement Co za sylwester, co sie dzieje w ogole... OGROMNE DZIEKUJE, wspanialy prezent na koniec tego roku, wypije Twoje zdrowie Kubusiem razem z synem