Opublikowano 31 grudnia 20177 l Wracam do komputerka aby odpalić spellrofce 3. NICZEGO się już dzisiaj nie spodziewałem a tu kolega @tomzacz zapuścił atomówkę jako fan civilizacji i galactic civilization pięknie dziękuję 100 h w robocie pęknie szybko
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Co pozamiatał, siedzę sobie spokojnie, klepię jakieś bzdurne artykuły naukowe i nagle bum Nie no Słów nie znajduję!
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor Ja do teraz w szoku, zaskoczyl mnie niemiłosiernie, ciagle nie moge uwierzyc. Tyle gierek do grania, to bedzie wspanialy 2018 rok. Co tu sie dzisiaj dzieje
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Do siego roku drogi forumingu! Oby przyszły rok był lepszy i większy!
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Panowie, wyszedłem na dwór. Zobaczyłem szczęśliwych ludzi, mnóstwo fajerwerków. Poczułem ulubiony zapach trawki, to będzie dobry rok. Miło mi do was dołączyć Szczęśliwego 2018. Jesteśmy niesamowici, każdy z osobna i razem, jako grupa
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Autor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! @UberAdi NIE, ja nie wiem co powiedziec, Ty wariacie, świrze, dobry świety człowieku, ojciec mateusz przy Tobie to kryminalista i bandzior DZIEKUJE, ja juz w innym wymiarze chyba jestem, znudzony siadłem na chwile na kompa, wiedzac ze wszyscy wszedzie do okoła piją, bawia sie, a ja dopiero położylem dziecko spac i sam ide zaraz w kime bo w telewizji disco polo, a tu taka BOMBA PETARDA PREDATOR W ogole dzisiejszy dzien dla mnie to istna MASAKRA, najpierw @Krzysztof Tomczak dokonał spustoszenia z samego rana, potem @Widget i @WolfVeto dorzucili kolejne mega bomby, @kultywator z zaskoczenia dokonał penetracji a Adi zadał ostateczny cios, nie ma mnie, leże i płacze ze szczescia i wzruszenia, jesteście wszyscy mega świry, mam nadzieje ze to koniec bo moge nie przeżyc tego eventu Taki był dzis dzień Edytowane 1 stycznia 20187 l przez Velius
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Sylwester był u mnie tak sztywny, że dopiero ten temat pomógł mi go jakoś rozruszać - przejrzałem te wszystkie bomby od Day One eventu popijając samotnie nalewkę od rodziców mojej partnerki (czaicie, noc sylwestrowa, a towarzystwo nie chce pić?). Gdyby nie forumek i Mikołajki to pier.dolnąłbym kopytami, a tak uśmiechałem się sam do siebie ze szklanką procentów w ręku I teraz jeszcze atomówki poszły, BRAK MI NA WAS SŁÓW, WARIATY
Opublikowano 1 stycznia 20187 l @VeliusCieszę się bardzo Twoim szczęściem. Od razu micha się cieszy z samego rana po przeczytaniu Twojego posta. Należało Ci się oberwać takimi bombami. W końcu jesteś największy zdrowy wariat z nas wszystkich (może tego nie zauważyłeś ze swojej perspektywy). Prawdziwy Ojciec Zdrowy Wariat tego tematu. Bez Ciebie nie byłoby tak samo.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l @Velius Ty mnie nie prowokuj Cieszę, że mogłem dać Ci choć trochę szczęścia I wam dziękuję, za cudowne prezenty
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Wielkie dzięki Tomzacz <3 przegapiłam tego monthly, a chciałam Silence obczaić
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Wielkie dzięki pod kodem chowało się Stasis, czyli będę miał nowy horrorek do przetestowania na początek roku
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Mówiłem, że Veliusowi nie można wierzyć w kwestii braku hajsu - bank obrobił czy co?
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Autor Nah serio nic nie mam, leca gierki ktore wyslalem jakis czas temu, poprostu rozdzielilem na kilka dni zaplanowane doreczenie